Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ που τ'αφηνετε γιατι θα τα κλαιτε..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Σειρά αν φτάσεις αντί για την μηχανή να παίρνεις συγκοινωνία για την εξυπηρέτηση σου τον ήπιες...
    δεν εχεις αδικο

απλα εστιαζω στο οτι παντα κατι νομιζουμε οτι μας αδικει,

οτι εμεις κανουμε λαθος αλλα υπαρχει και αλλος που κανει περισσοτερα κακά, οποτε πιαστε τον αλλον
    και οχι εμενα

ολο δικαιολογιες και παντα φταινε οι αλλοι.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

παντως επειδη η αθηνα εχει πηξει στο αμαξι αν ημουν δημαρχος πχ ή κατι τελος παντων τετοιο,δεν θα κοιταγα να σηκωσω τις μηχανες(οχι οτι δεν ειναι αυτο το "νομιμον" αλλα και ανηθικο μαζι)
    θα κοιταζα να φερθω εξυπνα.
    απο τις 365 μερες τις 300 στην αθηνα κυκλοφορεις με μηχανη(εγω και τις τπολοιπες 65
    )οποτε μια και βοηθανε στο κυκλοφοριακο παρα πολυ,δεν μολυνουν το περιβαλλον κλπ θα τις βοηθουσα να κινηθουν νομιμα πια.θα εκανα πολλα ελευθερα παρκιν για αυτες,σε μερικα πεζοδρομια μεγαλα θα εκανα καποια σημαδια να τις αφηνουν,θα εκανα δημοτικα μοτοποδηλατα(αν λειτουργουσαν και με μπαταρια κανενα προβλημα καλυτερα) οπως πχ τα ποδηλατα στην ολλανδια,δηλ πληρωσε ενα μικρο αντιτιμο, παρτο κανε δουλεια σου, αστο σε ενα συγκεκριμενο μερος παλι(θα κανονιζα σε καθε δημο να υπηρχαν τετοια μερη).θα επανεφερα την αποσυρση παλιων αυτοκινητων με ανταλαγμα ενα παπι για τους κατοικους των μεγαλουπολεων.
    και αλλα πολλα που τωρα βαριεμαι να γραψω.
    ορεξη να υπαρχει.ειμαι κατα του γερανου οπως ειμαι και κατα του μοτοσυκλετιστη που το αφηνει οπως ναναι στο πεζοδρομιο.αλλα αυτη η "πρασινη"ευαισθησια, με ολιγων τι ουγκα ουγκα γερανο, μου θυμιζει το I.Q του ηγετη της :rotflmao:
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ολο δικαιολογιες και παντα φταινε οι αλλοι.
    Καμία δικαιολογία... αλλά μην βάζεις χέρι στην περιουσία μου... φτιάξε θέσεις σταθμευσης για δίκυκλα (αρκετές, όχι 10-20 για τα μάτια του κόσμου), βάλε και 2000 ευρώ πρόστιμο, ξήλωσε την πινακίδα...

αλλά να σεβαστείς αυτό που το πήρα με ιδρώτα, που στο χρυσοπλήρωσα με φόρους για να το αγοράσω, που στο χρυσοπληρώνω κάθε χρόνο με φόρους πάλι, (τέλη, ασφάλεια, βενζίνη, σέρβις, ανταλλακτικά)

Αι σιχτίρ... Βαλκανική μπανανία....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ποινές& νόμοι

με το αμάξι πλέον δεν τρώω κληση αλλά η μηχανή κάθε τρείσ και λίγο πάρκινκ πουθενά φυσικά αλλά ο γερανός με τρέλανε σήμερα...
    όμως αν μιλάμε για νόμους μια και περνώ από την βουλή κάθε μερα αν δεις έναν να φορά κράνος πεστω μου και μένα....
    διότι μονον στην ...λάδα..... οι νόμοι δεν είναι για όλους και εδώ κολλάω με το νταβατζιλικη του γερανού +73+ προστιμο
    και αν το θέμα είναι δουλειά μαζέψτε την σαβούρα πρώτα και όχι τα εργαλεία μασ
    αντισταθήτε

Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    ορεξη να υπαρχει.ειμαι κατα του γερανου οπως ειμαι και κατα του μοτοσυκλετιστη που το αφηνει οπως ναναι στο πεζοδρομιο.αλλα αυτη η "πρασινη"ευαισθησια, με ολιγων τι ουγκα ουγκα γερανο, μου θυμιζει το I.Q του ηγετη της :rotflmao:
    Δυστυχώς μόνο όρεξη δεν υπάρχει από τους κ.κ. πολιτικούς αυτής της Μπανανίας να διορθωθεί τίποτα... θυμάσαι τι είχε πει η κ.Πιπιλή (ουστ) κάποτε? ότι τα μηχανάκια.... εμποδίζουν τα αυτοκίνητα!! χαχαχαα

Το κακό είναι ότι αρκετοί από μας συμμεριζόμαστε τις βλακείες τους.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Για ολα τουτα παντως οταν εχω δουλεια κεντρο παω με το μετρο κανω δουλεια περπαταω που κανει και καλο και μια χαρα.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
    Για ολα τουτα παντως οταν εχω δουλεια κεντρο παω με το μετρο κανω δουλεια περπαταω που κανει και καλο και μια χαρα.
    Για όλα τούτα και πολλά άλλα... έχω φύγει από την Αθήνα και προτίμησα να ζήσω επαρχία (παρότι γέννημα θρέμα Αμπελοκηπιώτης)... και βρήκα την υγειά μου

απλά σκέφτομαι αυτούς που άφησα πίσω.... εσάς....
    και παίρνω το μέρος σας.....

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=98995

ΑΥΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΙ ΕΔΩ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
    ιδιαιτερα φιλε μου το περπατημα στο κεντρο κανει πολυυυυ καλο.τη χρονικη στιγμη μαλιστα που ανοιγουν οι πνευμονες για να παρεις περισοτερο οξυγονο:hypnotize
    κοιτα αν υπηρχαν δημοτικα ηλεκτρικα μοτοποδηλατα ή ακομα καλης τεχνολογιας βανζινικινητα και τα επαιρνες μια δυο ωρες και εκανες τη δουλεια σου γυρω γυρω δεν θα το προτιμουσες?ειναι τοοοσο ακριβο εγχειρημα πια αυτο?δοκιμαστικα μονο εστω στο δημο αθηνας.με διευκοληνση της ελευθερης σταθμευση τους,με χαμηλο αντιτιμο κλπ
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Παλαιό μέλος
    παντως επειδη η αθηνα εχει πηξει στο αμαξι αν ημουν δημαρχος πχ ή κατι τελος παντων τετοιο,δεν θα κοιταγα να σηκωσω τις μηχανες(οχι οτι δεν ειναι αυτο το "νομιμον" αλλα και ανηθικο μαζι) θα κοιταζα να φερθω εξυπνα. απο τις 365 μερες τις 300 στην αθηνα κυκλοφορεις με μηχανη(εγω και τις τπολοιπες 65 )οποτε μια και βοηθανε στο κυκλοφοριακο παρα πολυ,δεν μολυνουν το περιβαλλον κλπ θα τις βοηθουσα να κινηθουν νομιμα πια.θα εκανα πολλα ελευθερα παρκιν για αυτες,σε μερικα πεζοδρομια μεγαλα θα εκανα καποια σημαδια να τις αφηνουν,θα εκανα δημοτικα μοτοποδηλατα(αν λειτουργουσαν και με μπαταρια κανενα προβλημα καλυτερα) οπως πχ τα ποδηλατα στην ολλανδια,δηλ πληρωσε ενα μικρο αντιτιμο, παρτο κανε δουλεια σου, αστο σε ενα συγκεκριμενο μερος παλι(θα κανονιζα σε καθε δημο να υπηρχαν τετοια μερη).θα επανεφερα την αποσυρση παλιων αυτοκινητων με ανταλαγμα ενα παπι για τους κατοικους των μεγαλουπολεων. και αλλα πολλα που τωρα βαριεμαι να γραψω. ορεξη να υπαρχει.ειμαι κατα του γερανου οπως ειμαι και κατα του μοτοσυκλετιστη που το αφηνει οπως ναναι στο πεζοδρομιο.αλλα αυτη η "πρασινη"ευαισθησια, με ολιγων τι ουγκα ουγκα γερανο, μου θυμιζει το I.Q του ηγετη της
    Εγω θα ημουν ακομη ποιο ξυπνιος, θα ελεγα απο τις 365 μερες οι 300 με ποδηλατο και οι 65 με τα ποδια, και βοηθαω το περιβαλλον και γυμναστικη και κανενα προβλημα μετα για παρκαρισμα...
    Βεβαια αν ξαναεβγαινα μετα σφυρα μου... αλλα δεν εχει σημασια...
    θα εκανα το καλο.

Υ.Γ. Και οποιος δε μπορει να κανει ποδηλατο η να περπατησει πολυ στ'αρχιδια μας κιολας ετσι???

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Υ.Γ. Και οποιος δε μπορει να κανει ποδηλατο η να περπατησει πολυ στ'αρχιδια μας κιολας ετσι???
    Καιάδας νομίζω λεγόταν.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κανω συνειδητα τη μαλακια και κλαιγομαι...ωραια! το θεμα δεν ειναι στο αν κανω τη μαλακια αλλα στο κατα ποσο ειμαι ('')αντρας('') και αναλαμβανω τις ευθυνες μου μετα.μαλακιες ολοι καναμε,κανουμε και θα κανουμε.το θεμα ειναι αν ειμαστε ετοιμοι να το παραδεχθουμε και να ζητησουμε συγγνωμη πρωτα απ ολα απο τον ιδιο μας τον εαυτο! αυτα και τελος απο μενα
    +1000000000000
    Κάτι γίνεται τελευταία.. έχω αρχίσει και συμφωνώ συχνά πυκνά μαζί σου... κάμια αλλεργία θα είναι μάλλον... :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε michalis68... ΕΛΕΟΣ... την παρατάς κάπου που ξέρεις οτι είναι σίγουρο πως θα φας κλήση στην καλύτερη , μπορεί πινακίδα... κτλ... Τα Ι.Χ. τα παίρνει γερανός σε τέτοια σημεία.. γιατί οχι την μηχανή σου;

Επίσης αναφέρεις το γνωστό αφελές ρητό που λέει οτι εδώ γίνονται άλλα και άλλα , και βρήκαν να το κάνουν σε εμένα..

Δεν καταλαβαίνω απο πότε η παρανομία μετριέται σε μεγέθη όσον αφορά το αν πρέπει να τιμωρηθεί ή οχι. Ελληνα-ράδικη συμπεριφορά είναι αυτή και δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Την άφησες εκεί ... μαγκιά σου όπως λέει και ο Trooper... αλλά μετά μην γκρινιάζεις που στην πήραν. Παράνομος είσαι.. καλά έκανες και την άφησες εκεί εις γνώσιν σου.. .ανέλαβε και τις ευθύνες χωρίς να ρίχνεις αλλού το μπαλάκι τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Re: γερανός εν δράση

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Έχω 2 αδελφές ανύπαντρες... Καλά κορίτσια... Αν ενδιαφέρεσαι.....

:rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    εγω λεω ν κανονισουμε καμια 100 να αφησουμε της μηχανες για δολωμα

στηνουμε καραουλη

και με που φορτωνουν να παμε να σπασουμε το φορτηγο

τον οδηγο να τον δεσουμε με τους ιμαντες του στην καροτσα

και να ανεβασουμε με την μοτο του μπατσου που το συνοδευει πανω ...

σοβαρα μιλαω

Παλαιό μέλος
    εγω λεω ν κανονισουμε καμια 100 να αφησουμε της μηχανες για δολωμα στηνουμε καραουλη και με που φορτωνουν να παμε να σπασουμε το φορτηγο τον οδηγο να τον δεσουμε με τους ιμαντες του στην καροτσα και να ανεβασουμε με την μοτο του μπατσου που το συνοδευει πανω ..
    Σε κοβω τιποτα για γενια του 70 εσενα!!!
    Ρεει εχουν προχωρησει οι τεχνικες αυτες..
    Θα αφησουμε δυο τρια ερειπια για δολωμα και βομβα με τηλεχειρισμο!!! Ουτε να λερωνεσαι ουτε ξυλο ουτε δικαστηριο ουτε τιποτα...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF