Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ που τ'αφηνετε γιατι θα τα κλαιτε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Καμία δικαιολογία... αλλά μην βάζεις χέρι στην περιουσία μου... φτιάξε θέσεις σταθμευσης για δίκυκλα (αρκετές, όχι 10-20 για τα μάτια του κόσμου), βάλε και 2000 ευρώ πρόστιμο, ξήλωσε την πινακίδα...
    Το πρόβλημά σου δεν είναι το κράτος, αλλά η νοοτροπία μας.

Και 1000 θέσεις πάρκινγκ να φτιάξουν, θα έρχονται χίλιοι, θα παρκάρουν κανονικά και θα έρθουν άλλοι 1000 να παρκάρουν στις "κενές" πλέον θέσεις στα πεζοδρόμια!

Οπότε και το πρόβλημα δεν λύνεις και δημιουργείς και περισσότερη κίνηση μιας και θα κινούνται περισσότερα οχήματα στο κέντρο.

Όσον αφορά την συγκοινωνία, αν είμασταν εμείς σωστοί και τηρούσαμε τις λεωφοριολωρίδες και δεν παρκάραμε διπλή γραμμή (μισό λεπτό να πάρω κάτι!) τότε δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα με τις συγκοινωνίες. ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ που οδηγεί στις γραμμές του τραμ στην καλλιρόης και περιμένει το τραμ στην κίνηση... Εδώ οι περισσότεροι παίρνουν αμάξι γιατί το μετρό τους αφήνει 10 λεπτά ποδαράτο από την δουλειά τους.... Τι να λέμε τώρα.. Την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο κυκλοφορούν περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλη μέρα! (Μπορώ να συνεχίσω να λέω...!)

Τέσπα, αν ΕΜΕΙΣ είμασταν πιο σωστοί ΪΣΩΣ και να αξίζαμε καλύτερα πράγματα, αλλά δυστυχώς είμαστε κάφροι σαν λαός... τέλος..!! Εδώ για καταναλωτική συνείδηση μιλάς (π.χ. βενζίνη) και σου λέει ο άλλος, οοοο αδερφάκι μου, εγώ θα τον πειράξει αν δεν πατήσω και δεν βάλω βενζίνη εδώ που είναι ακριβή;;;

Όσο για τα πρόστιμα, ας πάνε 1.000 ευρώ την κλήση για κάθε μαλακία... Αλλα ναι, μετά θα φωνάζουν όλοι οι "νομοταγείς"...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
    εγω λεω ν κανονισουμε καμια 100 να αφησουμε της μηχανες για δολωμα

στηνουμε καραουλη

και με που φορτωνουν να παμε να σπασουμε το φορτηγο

τον οδηγο να τον δεσουμε με τους ιμαντες του στην καροτσα

και να ανεβασουμε με την μοτο του μπατσου που το συνοδευει πανω ...

σοβαρα μιλαω

Αν δεν μιλαγες σοβαρα θα ανησυχουσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

"ΪΣΩΣ και να αξίζαμε καλύτερα πράγματα, αλλά δυστυχώς είμαστε κάφροι σαν λαός... τέλος..!! "

διαφωνω.ολα ειναι θεμα παιδειας που επιτηδες δεν υπαρχει εδω γιατι συμφερει τους λιγους.λογω του κλιματος ειμαστε σταρχιδιστες αλλα αυτο ειναι φυσικο και δεν ειναι κατ'αναγκη κακο αν καλλιεργηθουν οι θετικες του πλευρες.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    tuareg, cayenne και λοιπα οχηματα δε τα σηκωνουν παντως οταν τα παρκαρουν σε πεζοδρομια...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    tuareg, cayenne και λοιπα οχηματα δε τα σηκωνουν παντως οταν τα παρκαρουν σε πεζοδρομια...

α γεια σου.....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    "ΪΣΩΣ και να αξίζαμε καλύτερα πράγματα, αλλά δυστυχώς είμαστε κάφροι σαν λαός... τέλος..!! "

διαφωνω.ολα ειναι θεμα παιδειας που επιτηδες δεν υπαρχει εδω γιατι συμφερει τους λιγους.λογω του κλιματος ειμαστε σταρχιδιστες αλλα αυτο ειναι φυσικο και δεν ειναι κατ'αναγκη κακο αν καλλιεργηθουν οι θετικες του πλευρες.
    ωραια τα λεμε σαν αναβατες και εγω μαζι σας και τα εκανα και εγω πιο μικρος..............................................αλλα.......................ηρθε στιγμη να πηγαινω με πατεριτσες και τα μηχανακια μας εκλειναν τα πεζοδρομια........επισης να βγαζω βολτα τον γιο μου μωρο με καροτσακι αλλα τα μηχανακια μας παλι στη μεση.....................εχω γνωστο ΑΜΕΑ που δεν βγαινει ευκολα με το καροτσακι γτ δεν περναει απο τα μηχανακια μας.........................................................
    ΔΕΝ βγαζω εμενα απεξω απλα πλεον εχω και αυτα υπ'οψιν μου............................και δεν βαριεμαι να περπατησω και 50 μετρα απο το σημειο που εχω να παω.

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Σε κοβω τιποτα για γενια του 70 εσενα!!!

H alhueia ειναι οτι ειμαι
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    ατριχος ......

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Είναι βαριά ρε,θα τους πέσει κάνα νεφρό
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Η απάντηση είναι μία
    Μαζευόμαστε και παρατάμε τις μηχανές σε νόμιμες θέσεις που επιτρέπεται η στάθμευση.Να δώ μετά πού σκατά θα παρκάρουν όλοι οι κουτάκιδες.10.000-20.000 μηχανές σε όλα τα στενά του κέντρου νόμιμα παρκαρισμένες.Να δεις μετά τί show έχει να γίνει.Δεν θα υπάρχει θέση ούτε για δείγμα.Και όχι κάθετο παρκάρισμα.Κανονικότατο παράλληλο παρκάρισμα.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Η απάντηση είναι μία
    Μαζευόμαστε και παρατάμε τις μηχανές σε νόμιμες θέσεις που επιτρέπεται η στάθμευση.Να δώ μετά πού σκατά θα παρκάρουν όλοι οι κουτάκιδες.10.000-20.000 μηχανές σε όλα τα στενά του κέντρου νόμιμα παρκαρισμένες.Να δεις μετά τί show έχει να γίνει.Δεν θα υπάρχει θέση ούτε για δείγμα.Και όχι κάθετο παρκάρισμα.Κανονικότατο παράλληλο παρκάρισμα.

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    οταν φτιαξουν και επαρκεις θεσεις παρκιν για μοτο και οχι στου διαολου τη μανα τοτε να τις μαζευουν με γερανο........

τα αμαξακια τα μαζευουν αν μπλοκαρουν περασμα λεωφορειου κ αμα....

πω ρε φιλε, τελικα ολοι οσοι γραφουν στο μοτογρ ειναι ολοι καρανομιμοι με βουλα, ε;

οριζοντα, τα σπας ρε φιλε...

...οτι να'ναι...

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5

Re: Re: γερανός εν δράση

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Έχω 2 αδελφές ανύπαντρες... Καλά κορίτσια... Αν ενδιαφέρεσαι.....

:rotflmao:

Ανεβασε καμια φωτο τους, ολλο κ καποιος θα βρεθει που εχει χεσμενη την οικονομικη κριση.

For the record, εγω προτειμω να με γραψουν που την αφησα παρανομα παρα να μου την ριξουν οπως μου εχουν ριξει την προηγουμενη μοτο (800ε ζημια) κ μετα να ψαχνω να βρω ποιος το εκανε , αν τον βρω.
    I find your lack of faith disturbing.

Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    οταν φτιαξουν και επαρκεις θεσεις παρκιν για μοτο και οχι στου διαολου τη μανα τοτε να τις μαζευουν με γερανο........

τα αμαξακια τα μαζευουν αν μπλοκαρουν περασμα λεωφορειου κ αμα....

πω ρε φιλε, τελικα ολοι οσοι γραφουν στο μοτογρ ειναι ολοι καρανομιμοι με βουλα, ε;

οριζοντα, τα σπας ρε φιλε...

Ποιόν είπες νόμιμο ρε?????????????
    Αλήτες, ρεμάλια, τσαντάκηδες, μηχανόβιοι είμαστε.
    Μη μας χαλάς το image

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: γερανός εν δράση

Αρχικά δημιουργήθηκε από michalis 68
    πάρκαρα φυσικά σε πεζοδρόμιο εν γνώσει μου ότι μπορεί να φάω κλήση αν αργήσω…

Προσωπικά χέστηκα διότι η κρίση με αφήνει αδιάφορο όμως αυτό που είδα είναι ότι μαζέβουν τα κυριλέ μηχανάκια όχι παπάκια

Τυχαίνει να είμαι στο χώρο της υγείας

αλλά πλέον δεν εξυπηρετώ ένστολο

1) οτι ειπε ο τρουπερ και οτι λενε τοσα χρονια αλλοι....αν την φας εις γνωση σου κανε μοκο και δεξου το

2)εισαι τουλαχιστον προκλητικος....και με αυτα σου τα λογια καλα κανουν λοιπον και σου δινουν προστιμα εσενα που εχεις και οχι σε μενα που εχω ενα ριμαδο παπι και δεν εχω

3)το αφηνω ασχολιαστο για να μην γινει της μουρλης παλι εδω μεσα.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αφήνεις το μηχανάκι στην Αττική-Πατήσια-σπίτι σου ή οπουδήποτε αλλού,πας τσακ μπαμ με το τρένο και το πρόβλημα λύθηκε...Ούτε κλήσεις,ούτε ζημιές ούτε σήκωμα από γερανό...Εγώ αν πρέπει για κάποιο λόγο να πάω κέντρο πάω στο Ηράκλειο,αφήνω το μηχανάκι έξω απο το τμήμα και παίρνω τον ηλεκτρικό,απλά πράγματα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF