Το πρόβλημά σου δεν είναι το κράτος, αλλά η νοοτροπία μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Καμία δικαιολογία... αλλά μην βάζεις χέρι στην περιουσία μου... φτιάξε θέσεις σταθμευσης για δίκυκλα (αρκετές, όχι 10-20 για τα μάτια του κόσμου), βάλε και 2000 ευρώ πρόστιμο, ξήλωσε την πινακίδα...
Και 1000 θέσεις πάρκινγκ να φτιάξουν, θα έρχονται χίλιοι, θα παρκάρουν κανονικά και θα έρθουν άλλοι 1000 να παρκάρουν στις "κενές" πλέον θέσεις στα πεζοδρόμια!
Οπότε και το πρόβλημα δεν λύνεις και δημιουργείς και περισσότερη κίνηση μιας και θα κινούνται περισσότερα οχήματα στο κέντρο.
Όσον αφορά την συγκοινωνία, αν είμασταν εμείς σωστοί και τηρούσαμε τις λεωφοριολωρίδες και δεν παρκάραμε διπλή γραμμή (μισό λεπτό να πάρω κάτι!) τότε δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα με τις συγκοινωνίες. ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ που οδηγεί στις γραμμές του τραμ στην καλλιρόης και περιμένει το τραμ στην κίνηση... Εδώ οι περισσότεροι παίρνουν αμάξι γιατί το μετρό τους αφήνει 10 λεπτά ποδαράτο από την δουλειά τους.... Τι να λέμε τώρα.. Την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο κυκλοφορούν περισσότερα αυτοκίνητα από κάθε άλλη μέρα! (Μπορώ να συνεχίσω να λέω...!)
Τέσπα, αν ΕΜΕΙΣ είμασταν πιο σωστοί ΪΣΩΣ και να αξίζαμε καλύτερα πράγματα, αλλά δυστυχώς είμαστε κάφροι σαν λαός... τέλος..!! Εδώ για καταναλωτική συνείδηση μιλάς (π.χ. βενζίνη) και σου λέει ο άλλος, οοοο αδερφάκι μου, εγώ θα τον πειράξει αν δεν πατήσω και δεν βάλω βενζίνη εδώ που είναι ακριβή;;;
Όσο για τα πρόστιμα, ας πάνε 1.000 ευρώ την κλήση για κάθε μαλακία... Αλλα ναι, μετά θα φωνάζουν όλοι οι "νομοταγείς"...