diladi poso gia ena poliesteriko koustoumi?![]()
diladi poso gia ena poliesteriko koustoumi?![]()
Γεια και χαρα.
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει ανθρωπος που δουλευει πολυεστερα και φτιαχνει κομματι απ την αρχη? (χωρις καλουπι η μαλλον για την ακριβεια με μισο καλουπι)
Για να εξηγησω καλυτερα, εχω μια πολυεστερικη ουρα και τη θελω πιο ''στενη'' στα πλαγια απο οτι ειναι τωρα.
Δυστυχως οι μαιτρ του χωρου δεν το κανουν. Καμμια ακρη?
Ευχαριστω.![]()
πήγα και πήρα κάτι καρμπονάκια και τα τελευταία νέα έχουν ως εξής:
Μετά από πολλές συζητήσεις που κάναμε για το θέμα βαφής και την απίστευτη ταλαιπωρία, συμπεριφορά, βαφή και χρεώσεις από όλα όσα μαγαζιά έχω νταραβεριστεί, επιτέλους θα τα παίρνουμε έτοιμα βαμμένα
μονόχρωμα στο χρώμα επιλογής μας από 700 ευρώ (πολυεστερικά+μονόχρωμη βαφή) που θα μας στοίχιζε όλο το πακέτο σε τιμή απίστευτη 490 ευρώ για όλα τα παιδιά από το φόρουμ.
Αυτό με βγάζει και σας βγάζει και από τον απίστευτο μπελά πήγαινε πάρτα, στείλτα στο βαφέα και ξαναπήγαινε για να τα πάρεις και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι αυτές τις δύσκολες εποχές με -210 ευρώ.
Ελπίζω να βοήθησα και να έγινε κάτι που είχα πρόβλημα τόσο καιρό και τελικά κατέληξα να βάψω το κ8 μου
μόνος μου στο γκαράζ μου και μου είχε βγει η πίστη.
Καλή συνέχεια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Μετά από πολλές συζητήσεις που κάναμε για το θέμα βαφής και την απίστευτη ταλαιπωρία, συμπεριφορά, βαφή και χρεώσεις από όλα όσα μαγαζιά έχω νταραβεριστεί, επιτέλους θα τα παίρνουμε έτοιμα βαμμένα
μονόχρωμα στο χρώμα επιλογής μας από 700 ευρώ (πολυεστερικά+μονόχρωμη βαφή) που θα μας στοίχιζε όλο το πακέτο σε τιμή απίστευτη 490 ευρώ για όλα τα παιδιά από το φόρουμ.
Αυτό με βγάζει και σας βγάζει και από τον απίστευτο μπελά πήγαινε πάρτα, στείλτα στο βαφέα και ξαναπήγαινε για να τα πάρεις και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι αυτές τις δύσκολες εποχές με -210 ευρώ.
Ελπίζω να βοήθησα και να έγινε κάτι που είχα πρόβλημα τόσο καιρό και τελικά κατέληξα να βάψω το κ8 μου
Καλή συνέχεια
![]()
Βάλε καμιά φωτογραφία απ'τα κάρμπον...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Βάλε καμιά φωτογραφία απ'τα κάρμπον...![]()
οκ, τη σουτάρω σήμερα
ναι αλλα απο ποιον;;Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Καλή συνέχεια
![]()
γι αυτόν που έχω βάλει το όλο θέμα: δες την πρώτη σελίδα και το πρώτο πόστ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=21404
ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ CARBON ΦΕΡΙΝΚ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 490 έτοιμα βαμμένα πλέον
http://www.perfect-fairings.gr/ Θηβών 202, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, κατεβαίνοντας 500 μέτρα μετά τα village μετά την ευθεία στην πρώτη δεξιά στροφή, στο αριστερό χέρι (κάνεις αναστροφή μετά στο φανάρι) τηλ. 210 3414139
αψογοςΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
γι αυτόν που έχω βάλει το όλο θέμα: δες την πρώτη σελίδα και το πρώτο πόστ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=21404
ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ CARBON ΦΕΡΙΝΚ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 490 έτοιμα βαμμένα πλέον
http://www.perfect-fairings.gr/ Θηβών 202, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, κατεβαίνοντας 500 μέτρα μετά τα village μετά την ευθεία στην πρώτη δεξιά στροφή, στο αριστερό χέρι (κάνεις αναστροφή μετά στο φανάρι) τηλ. 210 3414139
Μια ερωτηση εχω και εγω.
Στην τιμη των 350 ευρω (αβαφα πολυεστερικα) , συμπεριλαμβανεται και το μπροστινο φτερο ροδας ?
Το ξερουμε αυτο ?
Η ειναι μονο τα κομματια
1) μπροστινο φαιρινγκ
2) ντεποζιτο
3) ουρα
?
:: Experience is the name everyone gives to his mistakes ::
Πωλειται : K&Ν Φιλτρο Αερα και Κ&Ν καθαριστικο Φιλτρο Αερα Για Cbr 600 Rr 07, 08, 09
Για R1 07-08 βγάζει τίποτε και τι ποιότητα πλαστικού επίσης πόσο καλή εφαρμογή έχουν τα αποτελέσματα του.
Εάν κατάλαβα καλά δηλαδή με 500 ευρώ φούλ κουστούμι αγωνιστηκό (χωρίς φώτα) και μονόσελο + φτερό μπροστά.
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες εάν γίνεται.
Περιλαμβανεται η ουρα,το ανω και κατω μερος του μπροστα φαιρινγκ και τεποζιτο σε μοντελα που εχουν πλαστικο καπακι στο σημειο του τεποζιτου.(πχ στο gsxr δεν εχει κατι τετοιο.)Αρχικά δημιουργήθηκε από Alarm
Μια ερωτηση εχω και εγω.
Στην τιμη των 350 ευρω (αβαφα πολυεστερικα) , συμπεριλαμβανεται και το μπροστινο φτερο ροδας ?
Το ξερουμε αυτο ?
Η ειναι μονο τα κομματια
1) μπροστινο φαιρινγκ
2) ντεποζιτο
3) ουρα
?![]()
Μπορεις να ζητησεις τρυπες για φωτα και για την ουρα με θεση συνεπιβατη κτλ.
Για τον φιλο toumpas πρεπει να εχει βγαλει πολυεστερικο φιλε μου για το δικο σου μοντελο μιας και ενας φιλος ρωτησε προσφατα για R1 09 και του ειπε οτι απο μονο αυτο δεν εχει ακομα φτιαξει καλουπι.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παρεις πολυεστερικα φαιρινγκ και αβαφτα κιολας με τοσα λεφτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ψαχτεις λιγο στο ebay,βρισκεις στα ιδια λεφτα πλαστικα (ABS plastic),βαμενα ετοιμα και σε οτι χρωματα θελεις.
Γιατι τα πλαστικα αυτα δεν ειναι καλης ποιοτητας , σπανε για πλακα, πανε καπου στα 450 κατοσταρικα. Και αν μπενεις πιστα και σκεφτεις οτι ισως να εχεις καποια πτωση και οτι δεν φτιαχνωνται ευκολα, τοτε συμβηβαζεσε με τα πολυεστερικα , τα βαφεις μονος και ισως βγεις στο μελλον λιγο πιο κερδισμενος.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpan
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παρεις πολυεστερικα φαιρινγκ και αβαφτα κιολας με τοσα λεφτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ψαχτεις λιγο στο ebay,βρισκεις στα ιδια λεφτα πλαστικα (ABS plastic),βαμενα ετοιμα και σε οτι χρωματα θελεις.
GIXXERAKIAS , αν καταλαβα αδελφε λοιπον το μπροστινο φτερο (ροδας) δεν εμπεριεχεται στο πακετο ε ?
:: Experience is the name everyone gives to his mistakes ::
Πωλειται : K&Ν Φιλτρο Αερα και Κ&Ν καθαριστικο Φιλτρο Αερα Για Cbr 600 Rr 07, 08, 09