Το είδα πριν 2 μέρες ... Είπα να μην σας ταράξω !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Και πολυ καλα εκανες... Ο Acacius ομως δεν μας λυπηθηκε καθολου...![]()
Χτυπησε αλυπητα και χωρις ελεος...![]()
Α ρε το χρημα....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αφού συνηθίσατε δεν θα ζοριστείτε τόσο...
![]()
![]()
![]()
προσωπκα μοτο κουτα δεν εχω παρει ποτε, αλλα πρεπει να ειναι παρα πολυ ωραια αισθηση...
πως να νιωθεις αραγε αμα παρεις ενα τετοιο διαμαντι κουτα?
![]()
Δεν εχω πάρει μηχανακι σε κούτα ποτέ, αν και παραλίγο. Και καινούριο οταν το παίρνεις πάντως ωραία είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
προσωπκα μοτο κουτα δεν εχω παρει ποτε, αλλα πρεπει να ειναι παρα πολυ ωραια αισθηση...
πως να νιωθεις αραγε αμα παρεις ενα τετοιο διαμαντι κουτα?
![]()
Ενας φίλος εχει πάρει πολλά σε κούτα, μεταξυ άλλων και Desmosedici και ειναι όντως άλλη η αίσθηση.
Αυτό εδω δεν ηταν σε κούτα, αλλά εχει 150 χιλιόμετρα στο κοντέρ...όμως για να δουλέψει σωστά και να βγεί στο δρόμο ηθέλε αρκετή δουλειά.
Φωτο απο γνωστή γιάφκα της Μιχαλακοπούλου.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εσύ τι κοιτά...?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
ΠάνΕ πάρε κανα φετινό RR. Αυτά είναι (Τ)αντρικά τα μηχανήματα.
Δέν είναι για σένα.![]()
![]()
![]()
![]()
εγω αυτον θα τον γνωρισω!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εχει κανείς στην άρκη 60 χιλιάρικα και δεν ξέρει τι να τα κάνει;
Μου φαίνεται απίστευτο το πως άντεξαν τόσα χρόνια να βλέπουν τις κούτες γνωρίζοντας τι είχαν μέσα.....
Give me fuel, Give me fire
Spam οnΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν εχω πάρει μηχανακι σε κούτα ποτέ, αν και παραλίγο. Και καινούριο οταν το παίρνεις πάντως ωραία είναι.
Ενας φίλος εχει πάρει πολλά σε κούτα, μεταξυ άλλων και Desmosedici και ειναι όντως άλλη η αίσθηση.
Αυτό εδω δεν ηταν σε κούτα, αλλά εχει 150 χιλιόμετρα στο κοντέρ...όμως για να δουλέψει σωστά και να βγεί στο δρόμο ηθέλε αρκετή δουλειά.
Φωτο απο γνωστή γιάφκα της Μιχαλακοπούλου.![]()
στο γυμνάσιο το είχα φτιάξει σε μοντέλο υπό κλίμακα...![]()
spam off
Κοίτα με την κούτα δεν έχω κανένα φετίχ , αλλά για τα μηχανάκια που έβγαλαν από μέσα αρρωσταίνω . Ειδικά το DUCATI και το RC30 από την γιάφκα , οπλοστάσιο λέμε . Σαπίλα , μας σάπισες την ψυχολογία τώρα...
Η φωτό του Ducati ειναι απο το internet, το RC30 όμως live!Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Κοίτα με την κούτα δεν έχω κανένα φετίχ , αλλά για τα μηχανάκια που έβγαλαν από μέσα αρρωσταίνω . Ειδικά το DUCATI και το RC30 από την γιάφκα , οπλοστάσιο λέμε . Σαπίλα , μας σάπισες την ψυχολογία τώρα...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Είχε ένας γνωστός μου το πρώτο που πήγε στην Κρήτη (τότες) . Σε σύγκριση με ότι κυκλοφορούσε ,η μέρα με τη νύχτα , σε όλα όμως όπως και η τιμή . Αγνοείται η τύχη της μηχανής .
Δε μου αρέσει να χαλιέμαι μόνος... θέλω παρέαΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Και πολυ καλα εκανες... Ο Acacius ομως δεν μας λυπηθηκε καθολου...![]()
Χτυπησε αλυπητα και χωρις ελεος...![]()
![]()
Άλλη τσόντα το Ducati, και το RC30 στη φωτογραφία το έχουν γδύσει! Ακατάλληλο δι'ανηλίκους θα καταντήσει το θρεντ.