Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΤΕΠΟΖΙΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΤΕΠΟΖΙΤΩΝ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΤΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΤΕΠΟΖΙΤΩΝ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΤΟΝ Κο ******** . ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ SACHS GS175 ΑΡΙΣΤΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΕΙΧΕ 2 ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΤΟ ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ******* ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 90 ΕΥΡΩ . ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ . ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΠΟ ZETAKI MINI TRAIL TOY 1967 . ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ 30 ΕΥΡΩ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΛΕΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΠΟ VESPA ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ( ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ) ΤΟΥ ΛΕΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΤΑΚΙ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Η ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΕΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΡΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ
    vespaman

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αν εγω ειχα μαγαζι παντως και το ειχες παρατησει για πανω απο εναν μηνα θα στο ειχα πεταξει στα σκουπιδια...

Φιλικα και καλως ηρθες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Αν εγω ειχα μαγαζι παντως και το ειχες παρατησει για πανω απο εναν μηνα θα στο ειχα πεταξει στα σκουπιδια...

Φιλικα και καλως ηρθες
    τηλεφωνο δεν θα ειχες στο μαγαζι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    τηλεφωνο δεν θα ειχες στο μαγαζι;
    Υποθετω ή θα σου ειχα πει ποτε να ερθεις να το παρεις ή θα σου ειχα κανει εστω ενα τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμο.Αλλα και εσυ θα πρεπει να υποθεσεις οτι θα ειναι ετοιμο μεσα σε ευλογο χρονικο διαστημα και θα πρεπει να ενδιαφερθεις για την τυχη του.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros

Φιλικα και καλως ηρθες
    ο σωστος επαγγελματιας δεν πεταει τιποτα.οταν περασει καποιο ευλογο χρονικο διαστημα ενημερωνει τον πελατη για παραδωση.στη χειροτερη μπορουσε να του χρεωσει ενα αντιτιμο για τον καιρο που του το φυλαγε.παντως σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα και εγω με τον κυριο το υφος του δεν μου αρεσε γι αυτο και ζητησα απο τον sapila να μου προτεινει καποιον αλλο.αυτο το αναφερω πληροφοριακα χωρις να εχει καμια ιδιαιτερη αξια μιας και δεν εκανα δουλεια μαζι του.δεν παιρνω κανενος το μερος αλλα δεν δικαιολογω και τη συμπεριφορα του τεχνιτη.το ρεζερβουαρ δεν ηταν και καμια νταλικα.βαλτο στην ακρη και οταν ερθει ο πελατης του τα χωνεις...

Εγώ πάντος όσες φορές έχω αφήσει κάτι σε συνεργείο αγχώνομαι λιγάκι... θα πάρω μια καρτούλα να συνεννοηθω αν αργήσω. Μην ξεχνάτε και πόσοι από εμάς είναι λαμόγια κακοπληρωτές κτλ..
    Και φυσικά οι μάστοροι στ΄αρδια τους για το καθένα μας...σου λέει αν αυτός δεν το θέλει 1 εγώ δεν το θέλω 10... Φιλικά και καλως ήρθες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Επειδή έχω μαγαζί που κάνει και επισκευές κι επειδη πολοί πελάτες έχουν χάρχαλα (PC)που τα φέρνουν για επισκευή και τελικά δεν τους συμφέρει να το επισκευάσουν, σας λέω ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πετάς τίποτα χωρίς συγκεκριμένη διαδικασία. Στο παρελθόν ένα μεγάλο κομάτι του χώρου του service μου είχε γίνει parking πεθαμένων υπολογιστών. Επικοινωνείς με τον πελάτη κι ακόμα κι αν σου πει πέταξέ το, του λές "εγώ δεν μπορώ να το πετάξω, ελάτε να το πετάξετε εσείς". Υπάρχει όμως χρονικός περιορισμός για το πόσο μετά την παράδοση του αντικειμένου σου στο μαγαζί προς επισκευή, μπορείς να το διεκδικήσεις (6 μήνες).
    Άν όταν το παρέδωσες φίλε πήρες δελτίο παραλαβής από το μαγαζί και δεν έχουν περάσει 6 μήνες μπορείς να ζητήσεις να σου αποδοθεί η αξία του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ευτυχως δεν εχεις μαγαζί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ευτυχως δεν εχεις μαγαζί
    Γιατι του τη λες ρε κάπτεν, αφου και το KTM που έχει, από τα σκουπίδια που το πέταξε "ένας που έχει μαγαζί" το πήρε.....
    :smilea: :smilea:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Φιλικα και καλως ηρθες
    Το στυλακι σου αυτο αυτο το εχω πετυχει και σε αρκετους πωλητες (τρομαρα τους)στην Μιχαλακοπουλου και αλλου.

Ο ανθρωπος σου λεει οτι ο "σενιος" μαστορας κονομησε στην πλατη του (γιατι το πουλησε φυσικα) τιμωροντας τον που μαζεψε πολλα μηχανακια.

"Φιλικα και καλως ηρθες " εεε
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues

"Φιλικα και καλως ηρθες " εεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ευτυχως δεν εχεις μαγαζί
    Ναι οκ εχεις δικιο...Ετσι που το ειπα μαλλον παρεξηγηθηκε...

Απλα σε τετοια καταστηματα ειναι συνηθες φαινομενο καποιοι να παρατανε οτι σαβουρα εχουν.Κ επειδη εχω δουλεψει σε τετοιου ειδους μαγαζι το ξερω απο πρωτο χερι.Κ πιστεψε με, η σαβουρα μαζευεται πανευκολα και σου κανει την ζωη πολυ δυσκολη.

Απλα ημουν λιγο απολυτος.Εννοειται οτι δεν πετας πραγματα χωρις πρωτα να ειδοποιησεις τον ιδιοκτητη αλλα δεν μπορεις να τα κρατας και κανενα χρονο μεχρι να φιλοτιμηθει να ερθει να τα παρει.Ειδοποιεις 1-2-3 φορες,κανεις υπομονη λιγο καιρο αλλα δεν θα κανεις και το μαγαζι σου αποθηκη.Απλα το διατυπωσα "σκληρα" ωστε να γινει κατανοητο αλλα μαλλον το αντιθετο...

Αν ο συγκεκριμενος μαστορας τωρα το πουλησε και κοροιδευει δε ξερω και δεν με ενδιαφερει και πολυ...

Ελπιζω να το ξεκαθαρισα τωρα...

Τελικά τι έγινε; Δε δέχτηκε πως ήταν δικό του το λάθος; Το έχασες το tank;

Αν ο συγκεκριμενος μαστορας τωρα το πουλησε και κοροιδευει δε ξερω και δεν με ενδιαφερει και πολυ...
    Χωρίς ίχνος πρόθεσης παρεξήγησης ,απλά επειδή τυχαίναι να έχω δουλέψει με τον συγκεκριμένο μάστορα μερικές φορές θέλω να θυμηθείς κάτι όταν και αν πας στο μαγαζί του ξανα ,,,

είναι ενα χαρτί που έχει βάλει φάτσα κάρτα στον τοίχο όπως μπαίνεις που γράφει "μετά το πέρας ενός μήνα από την προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης το επισκευασμένο ντεπόζιτο θα πετάγεται "

Αν την έχει βγάλει την ταμπέλα τότε ζητώ συγγνώμη απλά επειδή τον είχα ρωτήσει κάποτε γιατί την έχει μου απάντησε ότι παλιότερα μπορεί να περνούσαν και πέντε και οχτώ μήνες μέχρι ο ιδιοκτήτης να περάσει να πάρει το ντεπόζιτο του και το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό αλλά θέμα χώρου ...

απλά -τελείως φιλικά το λέω - δεν είναι και ωραίο να έχεις τελειώσει την δουλειά και να περιμένεις μήνες να γίνει η πληρωμή - παράδοση ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Χωρίς ίχνος πρόθεσης παρεξήγησης ,απλά επειδή τυχαίναι να έχω δουλέψει με τον συγκεκριμένο μάστορα μερικές φορές θέλω να θυμηθείς κάτι όταν και αν πας στο μαγαζί του ξανα ,,,

είναι ενα χαρτί που έχει βάλει φάτσα κάρτα στον τοίχο όπως μπαίνεις που γράφει "μετά το πέρας ενός μήνα από την προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης το επισκευασμένο ντεπόζιτο θα πετάγεται "

Αν την έχει βγάλει την ταμπέλα τότε ζητώ συγγνώμη απλά επειδή τον είχα ρωτήσει κάποτε γιατί την έχει μου απάντησε ότι παλιότερα μπορεί να περνούσαν και πέντε και οχτώ μήνες μέχρι ο ιδιοκτήτης να περάσει να πάρει το ντεπόζιτο του και το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό αλλά θέμα χώρου ...

απλά -τελείως φιλικά το λέω - δεν είναι και ωραίο να έχεις τελειώσει την δουλειά και να περιμένεις μήνες να γίνει η πληρωμή - παράδοση ...

Μπορει να εχει βαλει χαρτι, κορνιζα, ποστερ, αλλα το περιθωριο ειναι εξι μηνες για ολες τις συσκευες, παντου και με συγκεκριμενη διαδικασια... Και αν εισαι σωστος επαγγελματιας πρεπει να το ακολουθεις οσο εκνευριστικο και να ειναι...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF