Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 133

Θέμα: γερανόσ και μετα πυρά

γερανόσ και μετα πυρά

μάγκες δεν βλέπω να πολυστεναχωριέστε που μασ τα μαζεύουν απο όπου βρούν με το γεράνι 10-10 πάνω από χιλιάρικο ή μπάζα χώρια τα προστιμα και η λαχτάρα....
    αφού δεν υπάρχει αντίδραση μεθαύριο θα τα καίνε κιόλασ για παραδειγματισμό Ζητω η ΧΟΥΝΤΑ του συνονόματου τι να ψήφιζα ο μαλάκασ τον χοντρό ρε παιδιά πλέον δεν έχουμε επιλογές λιγο αργά αλλά το κατάλαβα και τώρα τι γίνεται
    Η μηχανή στην παρανομία πλέον.......
    μετα φταίνε οι τρομοκράτεσ!!!!
    αντισταθήτε

1. Υπαρχουν ενα σωρό θρεντ για το ίδιο θεμα
    2. Η σταθμευση στο πεζοδρόμιο ήταν παντα παράνομη

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    1. Υπαρχουν ενα σωρό θρεντ για το ίδιο θεμα
    2. Η σταθμευση στο πεζοδρόμιο ήταν παντα παράνομη

Παλαιό μέλος
    μάγκες δεν βλέπω να πολυστεναχωριέστε που μασ τα μαζεύουν απο όπου βρούν με το γεράνι 10-10 πάνω από χιλιάρικο ή μπάζα χώρια τα προστιμα και η λαχτάρα.... αφού δεν υπάρχει αντίδραση μεθαύριο θα τα καίνε κιόλασ για παραδειγματισμό Ζητω η ΧΟΥΝΤΑ του συνονόματου τι να ψήφιζα ο μαλάκασ τον χοντρό ρε παιδιά πλέον δεν έχουμε επιλογές λιγο αργά αλλά το κατάλαβα και τώρα τι γίνεται Η μηχανή στην παρανομία πλέον....... μετα φταίνε οι τρομοκράτεσ!!!!

Γαμησε τα σ'αυτη τη χωρα ο καθε μπατσος κανει οτι θελει!!!
    Σου φορτωνουν το μηχανακι ετσι στα καλα καθουμενα χωρις να υπαρχει λογος.
    Και το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι η αδιαφορια η δικια μας...
    Ποτε θα φτασουμε να μας μαστηγωνουν επειδη παρκαρουμε παρανομα ουτε θα καταλαβουμε μου φαινεται...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΩ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ
    Ελευθερια σημαινει να παρκαρω οπου θελω

Και μετα κατηγορουν τους τρομοκρατες.Τι να πεις....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η σταθμευση στο πεζοδρόμιο ήταν παντα παράνομη
    +1
    Απλά τόσα χρόνια καλομάθαμε και τώρα που ισχύουν (επιτέλους) έστω και σε μικρό ποσοστό οι Ευρωπαΐκοί νόμοι, πειράξανε την ανεμελειά μας και φωνάζουμε για Χούντα!!! Έλεος ρε παιδιά, επειδή κάτι δεν μας βολεύει δεν σημαίνει πως έχουμε Χούντα...

ρε μαγκες επειδη την εχω δει καπως τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω...εσεις οι ανετοι και κουλ και νομοταγεις κλπ κλπ μπορειτε να μας πειτε που ειναι η δουλεια σας πως πηγαινετε εκει και (το βασικοτερο)ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ τα μηχανακια σας???

για να δουμε...αν μιλαμε η αν κλανουμε...γιατι και εγω μαζι σας οτι ειναι παρανομο να παρκαρεις στο πεζοδρομιο αλλα δεν ειναι το μονο παρανομο σε αυτο το χαος....

cpt???menelaos???κλπ κλπ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε μαγκες επειδη την εχω δει καπως τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω...εσεις οι ανετοι και κουλ και νομοταγεις κλπ κλπ μπορειτε να μας πειτε που ειναι η δουλεια σας πως πηγαινετε εκει και (το βασικοτερο)ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ τα μηχανακια σας???

για να δουμε...αν μιλαμε η αν κλανουμε...γιατι και εγω μαζι σας οτι ειναι παρανομο να παρκαρεις στο πεζοδρομιο αλλα δεν ειναι το μονο παρανομο σε αυτο το χαος....

cpt???menelaos???κλπ κλπ

O χωρος για να παρκαρει καθετα ενα μηχανακι θα βρεθει......

Απο εκει και περα αν το προβλημα σου εινα να μην σου χτυπησουν την μηχανη τα παρκαρισμενα αυτοκινητα αρα παρολα αυτα γουσταρεις να πηγαινεις με το μπουσα ( γενικα μιλαω ) προβλημα σου.....

Υπαρχουν και τα φθηνα παπακια να κανεις την δουλεια σου.....

Ξερεις στα 40 μου... Εκτος απο τραινο και αεροπλανο οτιδηποτε αλλο μεσο μεταφορας το εχω οδηγησει με αρκετες ωρες απανω τους......

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ... Και δεν κανω καθολου πλακα....!!!

Φυσικα δεν συζηταω τι τραβανε οι ανθρωποι με τα αναπηρικα καροτσακια....

Μην " νομιμοποιουμε " την μ@λ@κι@ παιδια ελεος...!!!

Παλαιό μέλος
    ρε μαγκες επειδη την εχω δει καπως τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω...εσεις οι ανετοι και κουλ και νομοταγεις κλπ κλπ μπορειτε να μας πειτε που ειναι η δουλεια σας πως πηγαινετε εκει και (το βασικοτερο)ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ τα μηχανακια σας??? για να δουμε...αν μιλαμε η αν κλανουμε...γιατι και εγω μαζι σας οτι ειναι παρανομο να παρκαρεις στο πεζοδρομιο αλλα δεν ειναι το μονο παρανομο σε αυτο το χαος.... cpt???menelaos???
    Εγω να δεις ποσο καπως την εχω δει τελευταια με αυτα που διαβαζω....
    Το να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο ειναι παρανομο για καποιο λογο -γιατι το πεζοδρομιο ειναι για τους πεζους, γιατι υπαρχουν ατομα με κινητικες ιδιαιτεροτητες, γιαγιαδες, γυναικες με καροτσακια...-

Απο κει και περα το κανεις που το κανεις μη θες να βγεις κι απο πανω. Ουτε χουντα ειναι να σου μαζευουν το μηχανακι πανω απο το πεζοδρομιο.
    Εχουμε μπερδεψει τη χουντα με τη βουρτσα και την τρομοκρατια με την παρανομη σταθμευση...
    Οπου μας βολευει οτι μας βολευει.

Βεβαιως φανταζομαι οι περισσοτεροι (οπως κι εγω) παρκαρουμε πανω στο πεζοδρομιο εν γνωση της κλησης που μπορει να προκυψει και των συνεπειων.Πραγμα που σημαινει πως αν οι συνεπειες εμφανιστουν τις αποδεχομαι.

Μπορεις να παρκαρεις σε πολλα σημεια πανω στο πεζοδρομιο αν σου κοβει λιγο οπου δε μπορουν να στο σηκωσουν.
    Βεβαια αν η κριση δε σε αγγιζει το παρατας οπου να'ναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    O χωρος για να παρκαρει καθετα ενα μηχανακι θα βρεθει......

Απο εκει και περα αν το προβλημα σου εινα να μην σου χτυπησουν την μηχανη τα παρκαρισμενα αυτοκινητα αρα παρολα αυτα γουσταρεις να πηγαινεις με το μπουσα ( γενικα μιλαω ) προβλημα σου.....

Υπαρχουν και τα φθηνα παπακια να κανεις την δουλεια σου.....

Ξερεις στα 40 μου... Εκτος απο τραινο και αεροπλανο οτιδηποτε αλλο μεσο μεταφορας το εχω οδηγησει με αρκετες ωρες απανω τους......

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ....

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ... Και δεν κανω καθολου πλακα....!!!

Φυσικα δεν συζηταω τι τραβανε οι ανθρωποι με τα αναπηρικα καροτσακια....

Μην " νομιμοποιουμε " την μ@λ@κι@ παιδια ελεος...!!!

Κωστα...το προβλημα ΔΕΝ ειναι δικο μου...ΔΕΝ δουλευω στην Αθηνα...ΔΕΝ παρκαρω στην Αθηνα...ΔΕΝ κυκλοφορω με το busa στην Αθηνα...ειμαι ας πουμε απο τους τυχερους η και προνομιουχους...δεν το παιζω ρομπεν των δασων και εγω ειμαι ο πρωτος που δεν κρυβομαι πισω απο τα δαχτυλο μου οταν κανω μαλακια...αλλα...ΑΛΛΑ...

ολα τα μηχανακια που φορτωνουν ειναι στο κεντρο της Αθηνας...σε τεραστια πλακοστρωτα οπου ΔΕΝ ενοχλουνε την κινηση των πεζων και των ΑΜΕΑ...με το δεν ενοχλουνε εννοω οτι ΔΕΝ αναγκαζονται να κατεβουν οι πεζοι/ΑΜΕΑ στην Πανεπηστημιου/Σταδιου/Ακαδημιας για να περασουν...δεν τιθεται δηλαδη θεμα κινδυνου η μη προσβασημοτητας...μην λεμε οτι θελουμε...και δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα...

αν...λεω αν...εβγαιναν οι γερανοι σε στενακια οπου εχει γινει πληρη καταληψη του κιολλας μικρου πεζοδρομιου απο μηχανακια και επρεπε να κατεβεις στο οδοστρωμα για να κινηθεις θα ελεγα λογικα μαζι σου...αλλα θα επρεπε πρωτα να μαζεψουν ΟΛΑ τα αυτοκινητα...κυριολεκτικα....

δεν ειμαι εναντια στην τιμωρια απο την στιγμη που στο μπουρδελο που ζουμε οποτε τους καβλωσει θυμουνται τους νομους....αλλα οχι με το να κανεις ΖΗΜΙΑ στην ξενη περιουσια...παρε πινακιδες και κοψε και ενα καλο χαρατσι...αλλωστε για αυτο δεν γινετε ολλο αυτο???οταν σηκωνουν αυτοκινητα σε δυσκολα σημεια δεν προκαλουν καμμια φθορα...στα μηχανακια σιγουρα...και δεν εχει σημασια το busa η το παπι...γιατι μπορει εγω να εχω ενα παπι ερειπιο για να κανω τις δουλιες μου αλλα πολλοι (μα παρα πολυ) εχουν μονο ΕΝΑ μηχανακι για ολες τις δουλιες...και σιγουρα δεν ειναι busa...

περιμενω να ακουσω σε ποια περιοχη δουλευουν αυτοι που κατακρινουν....και το βασικοτερο που αφηνουν τα μηχανακια τους....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εγω να δεις ποσο καπως την εχω δει τελευταια με αυτα που διαβαζω....
    Το να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο ειναι παρανομο για καποιο λογο -γιατι το πεζοδρομιο ειναι για τους πεζους, γιατι υπαρχουν ατομα με κινητικες ιδιαιτεροτητες, γιαγιαδες, γυναικες με καροτσακια...-

Απο κει και περα το κανεις που το κανεις μη θες να βγεις κι απο πανω. Ουτε χουντα ειναι να σου μαζευουν το μηχανακι πανω απο το πεζοδρομιο.
    Εχουμε μπερδεψει τη χουντα με τη βουρτσα και την τρομοκρατια με την παρανομη σταθμευση...
    Οπου μας βολευει οτι μας βολευει.

Βεβαιως φανταζομαι οι περισσοτεροι (οπως κι εγω) παρκαρουμε πανω στο πεζοδρομιο εν γνωση της κλησης που μπορει να προκυψει και των συνεπειων.Πραγμα που σημαινει πως αν οι συνεπειες εμφανιστουν τις αποδεχομαι.

Μπορεις να παρκαρεις σε πολλα σημεια πανω στο πεζοδρομιο αν σου κοβει λιγο οπου δε μπορουν να στο σηκωσουν.
    Βεβαια αν η κριση δε σε αγγιζει το παρατας οπου να'ναι.
    που δουλευεις ειπαμε???και που παρκαρεις το μηχανακι σου???

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε μενελαε, για πες...

γιατι αλλο κληση, και αλλο να στο σηκωσουν...

γιατι δε σηκωνουν(σηκωνετε) τα cayenne, και λοιπα SUV που παρκαρουν οπου γουσταρουν?
    και φυσικα λοιπα luxurius οχηματα?

μαγκια κλανια με το γερανακι στις μηχανες?γιατι αμα σηκωσουμε το cayenne θα μας παρει τηλεφωνο κανας υπουργος και θα μας στειλει στο διαολο?

ο νομος ας ειναι ιδιος για ολους...και δε νομιζω μια μοτο να ενοχλει πιο πολυ απο ενα SUV σε πεζοδρομιο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    α και μενελαε, κατι ακομα...

χτες εγραψε ενας πιτσιρικας εδω, οτι περασε καποιος στοπ και τον χτυπησε...ανηλικος αυτος, και δεν ειχε διπλωμα και ηρθε ο αστυνομος που ηταν κολλητος αυτουνου που περασε το στοπ, και τα εριξαν στο μικρο, τον εβριζαν και τον πλακωσαν και στις σφαλιαρες...

γιατι δεν εκαναν(κανατε) τα ιδια στον καρβελα που πουλαγε μαγκια, που στην τελικη ειναι ενα σκουπιδι της κοινωνιας μας?(περισσοτερη αξια εχει ενα νεο παιδι απο τον καραγκιοζη και καλα αναρχοροκα...)

αμα αντι του μικρου ηταν τιποτα φουσκωτοι 3μετροι θα πουλαγε μαγκα ο μπατσακος με το φιλο του η θα εκαναν τις κοτουλες μη φανε καμια και βρεθουν 5χλμ μακρυα?

για πες μας σε παρακαλω...

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    busa, ολοι πανε με τα ορια ταχυτητας, δεν κανουν διυθησεις κ εννοειται δεν παρκαρουν στα πεζοδρομια....

εκτος απο σενα κ μενα....
    ...οτι να'ναι...

Παλαιό μέλος
    που δουλευεις ειπαμε???και που παρκαρεις το μηχανακι σου???
    Το οτι γινεται στο κεντρο τουλαχιστον ειναι μια αρχη.
    Δε παρκαρω συχνα στο κεντρο αλλα οταν παρκαρω δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω καπου που να μου το σηκωσουν κι αν μου το σηκωσουν θα ειναι δικο μου λαθος.
    Βεβαιως και δε θα μου αρεσε να μου σηκωσουν το μηχανακι οπως δε μου αρεσε να πληρωσω κληση για σταθμευση.
    Θες να σου πω τωρα μερη να αφησεις το μηχανακι με ασφαλεια?? Ειδικα αν δουλευεις καπου στανταρ ειναι πιο ευκολο.
    Βεβαιως αν η κριση δε σε αγγιζει και το πετας οπου να'ναι δε σε νοιαζει.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    πανο τι να σου πουν, δεν ξερεις;

αφου ηταν παρανομος....

λενε τιποτα αλλο...
    ...οτι να'ναι...

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •