To 1250 δεν έχει... Ο bikenest έβαλε ροδέλες και πιο μακριές βίδες.
Την παρασκευη ειχα παει για το service των 18.000 και ρωτησα τον μαστορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Δεν εχει το 1250 , γιατι εχει σινεμπλοκ στην τιμονοπλακα απο κατω για να αποροφαει τους κραδασμους , και δεν εχει παξιμαδια.
Μονο στο 650 και στο V-strom γινεται αυτη η αλλαγη.
Για την ιστορια....Λαδια , φιλτρο λαδιου, καθαρισμα-γρασσαρισμα αλυσιδας και τα γνωστα λαδωματα 149 ευρω![]()
![]()
![]()
80 μονο η εργασια (χωρις φπα) , 40 τα λαδια , 10 το φιλτρο , τα υπολοιπα φπα
![]()
Γίνεται πάντως, το είδα, αν και πατέντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δεν εχει το 1250 , γιατι εχει σινεμπλοκ...
Το διαβάζω και το λέω κάθε φορά και με πιάνουν τα γέλια... Πως το silent block ο βλαχοαγράμματος μάστορας το έκανε "σινεμπλοκ" και πέρασε σαν ορολογία και το λέμε όλοι μας...
ο Pektis ίσως να ξέρει... Αλλά δες κάτω από τη σέλα σου, αν είναι ίδια με του 650 στις φωτογραφίες και αν έχεις κάτω από τις τιμονόπλακες αποστάτες, τότε ισχύει ότι και για το 650. Αν δεν έχεις ίδια σέλα και δεν έχεις αποστάτες προφανώς όχι.
Μονο η ρυθμιση τιμονιου!Αρχικά δημιουργήθηκε από mugen13
Παιδιά η ρύθμιση τιμονιού - σέλας ισχυει και για το 600s?![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πάντως εμένα κάτω από την τιμονόπλακα δεν υπάρει τίποτα... το απόλυτο κενοΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Μονο η ρυθμιση τιμονιου!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mugen13
Πάντως εμένα κάτω από την τιμονόπλακα δεν υπάρει τίποτα... το απόλυτο κενο![]()
![]()
![]()
Νομιζω πως υπαρχουν και σαν after market στο εμποριο...
Καλυτερα να το ρυθμισεις σαν θεση πιο μπροστα ή πιο πισω αναλογα με το πως οδηγεις και σε βολευει.Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζονται αποστατες.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Φίλε Portishead, ποια είναι η διαφορά ύψους με τη συγκεκριμένη αλλαγή? Δλδ θα ήθελα να μάθω πόσα εκατοστά επιπλέον απέχει η σέλα από το έδαφος. H εργοστασιακή σέλα είναι στα 82εκ. αν δεν κάνω λάθος.
Δεν το εχω μετρησει σε cm.Αρχικά δημιουργήθηκε από wihfue
Φίλε Portishead, ποια είναι η διαφορά ύψους με τη συγκεκριμένη αλλαγή? Δλδ θα ήθελα να μάθω πόσα εκατοστά επιπλέον απέχει η σέλα από το έδαφος. H εργοστασιακή σέλα είναι στα 82εκ. αν δεν κάνω λάθος.
Εξαλλου το προβλημα μου οπως αναφερω κα ιστο 1ο ποστ ηταν "...ειχα μονίμως την αισθηση οτι η σελα ειχε μια κλήση προς το τεποζιτο, κατηφορικη."
Γιαυτο πειραματίστηκα.
Εν γενει , μεχρι σημερα , δεν εχω βολευτει σε αυτο το μηχανακι.![]()
Βασικά η θέση οδήγησης με βολεύει αρκετά απλά σε πολύωρη οδήγηση αρχίζει λίγο να παραπονιέται η μέση και "πιάνονται" λίγο τα χέρια μου, οπότε έλεγα να δοκιμάσω μήπως και δω καμιά μεγάλη διαφορά... Το θέμα είναι ότι κάτι αποστάτες που ανεβάζουν λίγο και φέρνουν πιο κοντά το τιμόνι, έχουν κοντά στα 50? (και δεν θέλω να τα δώσω μόνο για δοκιμη...)Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Νομιζω πως υπαρχουν και σαν after market στο εμποριο...
Καλυτερα να το ρυθμισεις σαν θεση πιο μπροστα ή πιο πισω αναλογα με το πως οδηγεις και σε βολευει.Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζονται αποστατες.
thnx anyway...