Ειμαστε καλύτερη ομαδα και σας γαμαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΥΓ Ακόμα περιμένω αρχιδάτη απάντηση, ακόμη για προπονητήρια μου μιλάτε... Τί κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!![]()
![]()
νταξ΄τωρα![]()
Ειμαστε καλύτερη ομαδα και σας γαμαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΥΓ Ακόμα περιμένω αρχιδάτη απάντηση, ακόμη για προπονητήρια μου μιλάτε... Τί κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!![]()
![]()
νταξ΄τωρα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Βάζελοι... οι πράσινοι γάβροι.
Καλά ξυπνητούρια παλλικάρια!
Copy-paste των όσων έλεγαν οι γάβροι τόσα χρόνια είστε. Ούτε το κόμμα δεν χρειάζεται να αλλάξετε!
Κι επειδή προφανώς δεν είστε ούτε ηλίθιοι, ούτε χρυσόψαρα για να ξεχνάτε, τουλάχιστον μην υποβιβάζετε τους εαυτούς σας. Μιλήστε για την ομαδάρα σας, τα προπονητήρια, την οργάνωση (εδώ γελάμε!) και παραμυθιαστείτε με τις Πράσινας και τις Derby.
Κατά τα άλλα το εξώφυλλο που έβαλε ο terens από τα Σπορ του Βορρά ήταν γραφικό! Ε βέβαια, άλλο η Πράσινη, άλλο τα Σπορ!
Έχετε λεφτά και δικαιούστε. Αυτό σας μάθανε αυτό λέτε.
ΥΓ Ακόμα περιμένω αρχιδάτη απάντηση, ακόμη για προπονητήρια μου μιλάτε... Τί κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!
τζωρτζ ποιος πιστευεις οτι δεν σου απαντησε?
εκτος και αν αναφερεσαι σε καποιον συγκεκριμενα.
με την ιδια λογικη, ουτε εσυ απαντησες σε αυτο που σε ρωτησαμε..
επιπλεον, ποιος μιλησε για πρωτοσελιδα?
ειδες κανενα μας να παραθέτει πρωτοσελιδα με δηλωσεις που να τα παιρνουμε σαν επιχειρηματα?
αυτα μονο ο τερενς
Κι επειδή εγώ είμαι πορωμένος, δείτε τί γράφουν άλλοι.
http://www.gazzetta.gr/football/supe...-σπάθας
Κι αυτοί ΠΑΟΚια είναι;
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Ξαναρωτώ... Ο Σπάθας επηρέασε το ματς;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τζωρτζ ποιος πιστευεις οτι δεν σου απαντησε?
εκτος και αν αναφερεσαι σε καποιον συγκεκριμενα.
με την ιδια λογικη, ουτε εσυ απαντησες σε αυτο που σε ρωτησαμε..
επιπλεον, ποιος μιλησε για πρωτοσελιδα?
ειδες κανενα μας να παραθέτει πρωτοσελιδα με δηλωσεις που να τα παιρνουμε σαν επιχειρηματα?
αυτα μονο ο τερενς
Εμμέσως πλην σαφώς όλοι οι βάζελοι μου απαντήσατε όχι. Κι εγώ με το φτωχό επαρχιώτικο και κομπλεξικό μυαλό μου λέω "αφού έτσι σας βολεύει, έτσι και θα πείτε".
Απ'την άλλη όμως δε μπορώ να μη συγκρίνω το ύφος και τα επιχειρήματά σας με αυτά των γάβρων μετά από τις διάφορες σφαγές.
Άποψή μου είναι στην τελική.
Δες όμως κι ένα post παραπάνω...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Κι αυτοί ΠΑΟΚια είναι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οσοι δημοσιογραφοι λενε για αδικια ειναι καλοι
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ τα παιρνουν και ειναι πουλημενοι:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ήταν καλύτερος ο Αρης και σας κερδισε δίκαια;Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ξαναρωτώ... Ο Σπάθας επηρέασε το ματς;
Εμμέσως πλην σαφώς όλοι οι βάζελοι μου απαντήσατε όχι. Κι εγώ με το φτωχό επαρχιώτικο και κομπλεξικό μυαλό μου λέω "αφού έτσι σας βολεύει, έτσι και θα πείτε".
Απ'την άλλη όμως δε μπορώ να μη συγκρίνω το ύφος και τα επιχειρήματά σας με αυτά των γάβρων μετά από τις διάφορες σφαγές.
(τα στατιστικά έτσι λένε παντως - μονοτερμα σας έπαιζε )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ποια στατιστικα ρε μανΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ήταν καλύτερος ο Αρης και σας κερδισε δίκαια;
(τα στατιστικά έτσι λένε παντως - μονοτερμα σας έπαιζε )
θα σου πουν το ποδοσφαιρο δεν ειναι αριθμοι:rotflmao:
το θεμα ειναι οτι και η εικονα του ματς αυτη ειναι
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κεντρο ο παοκ, εκανε παρελαση ο αρης
ο μουσλιμοβιτς παλευε μονος του γιατι ειναι μεγαλος παικτης-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ο ιβιτς το ιδιο παλευε αλλα πολλα νευρα
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ που του κοψανε τον τσαμπουκα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, μαλλον επειδη ειχε κιτρινη![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Παλικαρια, μαλακιες μη λεμε τωρα!
Και θα μπορουσε να καταλογισει πεναλτυ υπερ του Αστερα και τον ΠΑΟΚ τον γαμησε ασαλιωτα η διαιτησια...
μπορει τοσο ο Παναθηναϊκος οσο και ο Αρης να ηταν πολυ καλυτεροι απο τους Αστερα και ΠΑΟΚ αντιστοιχως, αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα!
Το θεμα στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι το εξης...
καμια ομαδα δεν παιζει ομορφο και πειστικο ποδοσφαιρο, αυτο το ειδος του ποδοσφαιρου που θα κανει τον αλλο να μην ασχολειται με διαιτησιες και μαλακιες...
Έχετε πλάκα τελικά.
Κάνετε λες και δεν καταλαβαίνετε και θα σας παρεξηγήσω.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.
Κατανοητό;
Πάντως δε θυμάμαι να κάνετε γελάκια πέρυσι για τη διαίτησία στο Καραϊσκάκη... Άλλες φατσούλες βάζατε.
Και οι κωλοτούμπες συνεχίζονται!
![]()
Φετος ο Πατερας (με τις πλατες του Βγενοπουλου φυσικα) θελησε να προστατεψει την επενδυση καταφερνοντας επιτελους να βαλει χερι στο παρασκηνιο, και να μν παθει οπως περσι αλλα και ολα τα προηγουμενα χρονια που ετρωγε παρασκηνιιακες σφαλιαρες απ τον Κοκκαλη.
ο ΠΑΟ φετος εχει την καλυτερη ομαδα (παρολες τις αδυναμιες του) ομως στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος, γι αυτο και με τον ενα η τον αλλο τροπο το πρωταθλημα θα πηγαινε ετσι κι αλλιως στον ΠΑΟ.
Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο!
το ποδοσφαιρο αλλωστε ειναι η μικρογραφια της κοινωνιας!
οση αξιοκρατεια υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια -οπως πχ οι προσληψεις στο δημοσιο-αλλη τοση υπαρχει και στο ελληνικο ποδοσφαιρο!
ο ΑΡΗΣ εχτες ηταν καλυτερος και υπο φυσιλογικες συνθηκες θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες να νικησει.
ομως μια κουτοκλωτσια ισως και να μπορουσε να δωσει στον ΠΑΟΚ την ευκαιρια να εξαντλησει τις λιγες πιθανοτητες που ειχε για ενα θετικο αποτελεσμα στου Χαριλαου.
Αυτο ομως δεν θα το μαθουμε ποτε γιατι ο Σπαθας εκοψε και τις τελευταιες λιγες ελπιδες του ΠΑΟΚ να κλεψει ενα θετικο αποτελεσμα.
ο Σπαθας μπηκε στο γηπεδο για να παιξει ΑΡΗ!!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!
Πες τα γιατί μάλλιασαν τα δάχτυλά μου :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παλικαρια, μαλακιες μη λεμε τωρα!
Και θα μπορουσε να καταλογισει πεναλτυ υπερ του Αστερα και τον ΠΑΟΚ τον γαμησε ασαλιωτα η διαιτησια...
μπορει τοσο ο Παναθηναϊκος οσο και ο Αρης να ηταν πολυ καλυτεροι απο τους Αστερα και ΠΑΟΚ αντιστοιχως, αλλα τα γεγονοτα ειναι γεγονοτα!
Το θεμα στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι το εξης...
καμια ομαδα δεν παιζει ομορφο και πειστικο ποδοσφαιρο, αυτο το ειδος του ποδοσφαιρου που θα κανει τον αλλο να μην ασχολειται με διαιτησιες και μαλακιες...
Η τελευταία ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ του Ντούσαν.
Διευκρινίζω! Άλλο καλό κι άλλο καλύτερο από τους άλλους (που αντικειμενικά μπορεί να είναι σκατά).
![]()
Κι αυτοί ΠΑΟΚια είναι;
χελακης, σαμπρακος, μπραουδακης......
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ μλκ
O ΠΑΟ του Κυραστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
:
Η τελευταία ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ του Ντούσαν.
ΕΠΗΡΕΑΣΕ!! ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ξαναρωτώ... Ο Σπάθας επηρέασε το ματς;
ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ????
για το ποστ το απο πανω απαντησα
Ρε μάγκες αν τα γράφατε αυτά απ'την αρχή θα σας παραδεχόμουν.
Αυτό (giobazolias) είναι αρχιδάτη απάντηση. Ούτε τα στατιστικά, ούτε τα προπονητήρια, ούτε τα λεφτά και η οργάνωση της ΠΑΕ. Τα ξέρουμε αυτά, όπως όμως ξέρουμε ότι δεν είναι μόνο αυτά, ασχέτως που όταν μας βολεύει τα θυμόμαστε κι όταν όχι τα ξεχνάμε!
Τέλος πάντων, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
![]()
![]()