ο σπαθας επαιξε ξεκαθαρα εδρα
αλλα αυτο απεχει ετη φωτος απο τα
ΜΑς ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΜΑς ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΜΑς ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
κλπ κλπ
ο σπαθας επαιξε ξεκαθαρα εδρα
αλλα αυτο απεχει ετη φωτος απο τα
ΜΑς ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΜΑς ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΜΑς ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
κλπ κλπ
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καλο ειναι να μην γενικευεις, γιατι το ποστ μου εδω ειναι, μπορεις να ανατρεξειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Πάντως δε θυμάμαι να κάνετε γελάκια πέρυσι για τη διαίτησία στο Καραϊσκάκη... Άλλες φατσούλες βάζατε.
Και οι κωλοτούμπες συνεχίζονται!![]()
εγω γιατι θυμαμαι μια ομαδα του κυραστα??Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Πες τα γιατί μάλλιασαν τα δάχτυλά μου :rotflmao:
Η τελευταία ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ήταν η ΑΕΚ του Ντούσαν.
Διευκρινίζω! Άλλο καλό κι άλλο καλύτερο από τους άλλους (που αντικειμενικά μπορεί να είναι σκατά).
εντιτ. ΚΑΙ η ομαδα του μαρκαριαν
Δικαιολογία δεν είναι, αλλά δεν ξέρω πώς θα κυλούσε το ματς με 50-50! Πιθανώς όχι έτσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΕΠΗΡΕΑΣΕ!! ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ....
ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ????
για το ποστ το απο πανω απαντησα
Ούτως ή άλλως η ομάδα μου παίζει ένα στυλ απολύτως βαρετό, αλλά αποτελεσματικό. Φαίνεται ότι δεν έχει καλή απόδοση, απλά γιατί δε μπορεί να κάνει ολοκληρωτικό παιχνίδι με κατοχή κλπ. Άμυνα ψηλά και κόντρα επίθεση παίζει. Αυτά έχει αυτό παίζει. Δεν είδα πουθενά να απαγορεύεται.
Άντε και είναι γίδια οι δημοσιογράφοι... Λένε ψέματα κάπου;
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Ρε συ Γιώργο, δε μπορώ να απαντώ χωριστά στον καθένα ή να κάτσω να ψάχνω περσινά και προπέρσινα post.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
καλο ειναι να μην γενικευεις, γιατι το ποστ μου εδω ειναι, μπορεις να ανατρεξεις![]()
Ντάξει, το γαμήσαμε και ψόφησε το θέμα. Πάμε παρακάτω.
Ξέρει κανείς τη διεύθυνση του σπιτιού του Σπάθα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Τσόχα 14Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ξέρει κανείς τη διεύθυνση του σπιτιού του Σπάθα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι το ψαχνεις ρε φιλε???σε λιγο θα σε βγαλουν και εσενα Μαρθα Βουρτση και για τα χαρισμενα χρεη του Μπαοκ κλπ κλπ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δικαιολογία δεν είναι, αλλά δεν ξέρω πώς θα κυλούσε το ματς με 50-50! Πιθανώς όχι έτσι!
Ούτως ή άλλως η ομάδα μου παίζει ένα στυλ απολύτως βαρετό, αλλά αποτελεσματικό. Φαίνεται ότι δεν έχει καλή απόδοση, απλά γιατί δε μπορεί να κάνει ολοκληρωτικό παιχνίδι με κατοχή κλπ. Άμυνα ψηλά και κόντρα επίθεση παίζει. Αυτά έχει αυτό παίζει. Δεν είδα πουθενά να απαγορεύεται.
Άντε και είναι γίδια οι δημοσιογράφοι... Λένε ψέματα κάπου;
και βασικα αυτο θα γινει του χρονου αν δεν πας καλα που θα σου θυμηζουν τα φετινα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλασσικα...
ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΝΑΤΕ ΓΑΥΡΟΙ...ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...εχει να πεσει τρελλο γελιο λεμε...
ΧΥΜΑ....ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ....![]()
![]()
![]()
κοιτα να κανεις καμια νικη στα πλειοφ ρε φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι το ψαχνεις ρε φιλε???σε λιγο θα σε βγαλουν και εσενα Μαρθα Βουρτση και για τα χαρισμενα χρεη του Μπαοκ κλπ κλπ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και βασικα αυτο θα γινει του χρονου αν δεν πας καλα που θα σου θυμηζουν τα φετινα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλασσικα...
ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΝΑΤΕ ΓΑΥΡΟΙ...ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...εχει να πεσει τρελλο γελιο λεμε...
ΧΥΜΑ....ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ....![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αμέσως να παρεξηγηθείς εσύ! Εντάξει καλούτσικοι ήσασταν τότε...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω γιατι θυμαμαι μια ομαδα του κυραστα??
εντιτ. ΚΑΙ η ομαδα του μαρκαριαν![]()
![]()
Μην κάνεις πλάκα και την πληρώσει κανείς που δε φταίει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τσόχα 14![]()
![]()
![]()
εχουνε μαζευτει ολοι οσοι εχουν να δουν τιτλο και ευρωπη 200 χρονια
και μας κανουν κυρηγματα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Mην αγχωνεστε αδελφια παοκτζηδες........![]()
Ακομα δεν τελειωσε τιποτα....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
μουα??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κοιτα να κανεις καμια νικη στα πλειοφ ρε φιλε![]()
![]()
καπιτανο...εχω το Αττικο Αλσος να παω να δω ζωακια...εχω κοψει το ΟΑΚΑ και γενικα την ΑΕΚ απο περισυ...απλα βλεπω μπαλλα και κραζω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν εχεις προσεξει κραζω ανυπερθετοςομαδας...
![]()
Ξέρεις που ειναι η Τσόχα φαντάζομαι :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μην κάνεις πλάκα και την πληρώσει κανείς που δε φταίει...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
... είπε ο Βασιλιάς και μετά ο μικρός Γιώργος (Μίνος) ξύπνησε...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Mην αγχωνεστε αδελφια παοκτζηδες........![]()
Ακομα δεν τελειωσε τιποτα....!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()