REINMEISTER ανοιξα μπαμπινιωτη και δεν βρηκα κατι τετοιο.Λουγκροταμπελα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
plus την λουγκροταμπελα που θα σου κολλησουν...
![]()
![]()
REINMEISTER ανοιξα μπαμπινιωτη και δεν βρηκα κατι τετοιο.Λουγκροταμπελα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
plus την λουγκροταμπελα που θα σου κολλησουν...
![]()
![]()
Κάποιος που να είναι ευαίσθητος, να μην είναι λούγκρα, να το δείχνει και να μην το παρακάνει υπάρχει??????
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό!!!!
Κάποιον, ή τον γουστάρεις ή όχι!!!!! Ή σου κάνει το κλικ ή όχι!!!!!
Κι αν είσαι μαζί του γιατί δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, σκέψου και λίγο τον άλλο που μπορεί να την έχει πατήσει μαζί σου!!!!
Κι αν πάλι είναι μαζί σου γιατί κάτι έχει δει σε σένα, φρόντισε να μην το γ@μήσεις το θέμα γιατί θα σου χώσει και μερικά φάσκελα και θα φύγει!!!!
Απλά τα πράματα!!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ακριβως αυτο Maira..![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Μα καλά ρε κιΑρατά, άνοιξες κοκ-πόρν και δε μιλά...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
+1.000.000 σε ότι έχει πεί ο ρέιν για τις γυναίκες. Γιατί από μηχανάκια....![]()
Ρε πάρτε το χαμπάρι,
Αν η γυναίκα ήταν καλό πράγμα θα είχε και μία για πάρτη του ο Θεός.
Απλά τις έστειλε για να μας παιδεύουν και ενδιάμεσα στα παιδέματα να μας κάνουν και λίγο ευτυχισμένους.
Οι γυναίκες έχουν κατασκευαστεί έτσι by default και το θεωρούν και φυσιολογικό να συμπεριφέρονται έτσι.
Το θέμα είναι να βρεις καμία ελαττωματική ,οπότε θα έχεις λιγότερα παιδέματα και περισσότερη ευτυχία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάποιος που να είναι ευαίσθητος, να μην είναι λούγκρα, να το δείχνει και να μην το παρακάνει υπάρχει??????
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό!!!!
Κάποιον, ή τον γουστάρεις ή όχι!!!!! Ή σου κάνει το κλικ ή όχι!!!!!
Κι αν είσαι μαζί του γιατί δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, σκέψου και λίγο τον άλλο που μπορεί να την έχει πατήσει μαζί σου!!!!
Κι αν πάλι είναι μαζί σου γιατί κάτι έχει δει σε σένα, φρόντισε να μην το γ@μήσεις το θέμα γιατί θα σου χώσει και μερικά φάσκελα και θα φύγει!!!!
Απλά τα πράματα!!!!
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
![]()
![]()
δλδ εσυ συμφωνεις με τις γυναικες???? ντροπη σου....ντροπη σου!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
δλδ εσυ συμφωνεις με τις γυναικες???? ντροπη σου....ντροπη σου!!!
Αν έχουν σωστή άποψη συμφωνώ με όλους...........
ακόμα και με 'σένα!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Ώπα ρε παιδιά, ώπα λέμε!! Εγώ νόμιζα ότι την κWλότρυπα μας την έδωσε για το χέσιμο..!Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Ρε πάρτε το χαμπάρι,
Αν η γυναίκα ήταν καλό πράγμα θα είχε και μία για πάρτη του ο Θεός.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώπα ρε παιδιά, ώπα λέμε!! Εγώ νόμιζα ότι την κWλότρυπα μας την έδωσε για το χέσιμο..!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
αυτοι οι πουριτανισμοι μας αποξενωνουν πολυ makisΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώπα ρε παιδιά, ώπα λέμε!! Εγώ νόμιζα ότι την κWλότρυπα μας την έδωσε για το χέσιμο..!![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αν έχουν σωστή άποψη συμφωνώ με όλους...........
ακόμα και με 'σένα!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σου το λέω αληθεια και πιστεψε με....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ εχω ποιο συχνα σωστή σφαιρική απόψη απο μια γυναικα!!!
Για το μονο πραγμα που μπορει να εχει μια γυναικα ειναι για τα απορυπαντικά της και για την κουζινα της...αν και για το τελευταιο εχω τις αμφιβολίες μου αφού οι μεγαλύτεροι σεφ ειναι αντρες!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Σημειωση:
Καλο ειναι αυτες οι αποψεις που εκφραζω να παραμεινουν μεταξυ μας και εντος του φορουμ, διότι ως παντρεμενός καταλαβαινετε οτι θα εχω κάποιο προβλημα αν αναφερθούν στην Ρουλα, σε καποιο Δ.Σ. η Βολτα!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σημειωση:
Καλο ειναι αυτες οι αποψεις που εκφραζω να παραμεινουν μεταξυ μας και εντος του φορουμ, διότι ως παντρεμενός καταλαβαινετε οτι θα εχω κάποιο προβλημα αν αναφερθούν στην Ρουλα, σε καποιο Δ.Σ. η Βολτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
και εσυ??? και εσυ??
καλα απο τον αλλο, τον μπατσο, το περιμενα....ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ....ποτέ!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;