Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώπα ρε παιδιά, ώπα λέμε!! Εγώ νόμιζα ότι την κWλότρυπα μας την έδωσε για το χέσιμο..!![]()
![]()
Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώπα ρε παιδιά, ώπα λέμε!! Εγώ νόμιζα ότι την κWλότρυπα μας την έδωσε για το χέσιμο..!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσύ τώρα τι πετάγεσαι?????
Τσιμπα ένακαι μια
κι άσε να μιλήσουν οι άντρες.......
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Mην κάνεις στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελες οι άλλοι να κάνουν σε εσένα.
όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι...
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
αμα ειναι να μιλάν σαν κι εσένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Εσύ τώρα τι πετάγεσαι?????
Τσιμπα ένακαι μια
κι άσε να μιλήσουν οι άντρες.......
το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηηη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αμα ειναι να μιλάν σαν κι εσένα...
το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηηη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Εδώ και πολύύύύύύύύύύύύύ καιρό.....![]()
![]()
![]()
:wacko::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτοι οι πουριτανισμοι μας αποξενωνουν πολυ makis![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Ρε κάτι φίλους που έχω.....τους μιλας αντρικια, τους εμπιστεύσαι και αυτοι πάνε και συνεργάζονται με τον ΕΧΘΡΟ....Θοδωρη εισαι πλεον καταζητουμενος προδοτης του αντρικού φύλου. Υπόσχομαι να σε κυνηγησω μεχρι τα πέρατα της γής, και ακόμη και αν σε προστετεψουν με τα κορμιά τους κάτι Maires, Χrlantz, Airamhag κλπ κλπ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ....και τοτε θα σου κανω εντατικη υπνοπαιδία για να επανελθεις στον σωστο δρόμο...το δρομο της αρετης, και του αντρικού σωβινισμού. Στον δρόμο που χάραξαν τοσοι φαλοκράτες πριν απο εμας!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Ρε κάτι φίλους που έχω.....τους μιλας αντρικια, τους εμπιστεύσαι και αυτοι πάνε και συνεργάζονται με τον ΕΧΘΡΟ....Θοδωρη εισαι πλεον καταζητουμενος προδοτης του αντρικού φύλου. Υπόσχομαι να σε κυνηγησω μεχρι τα πέρατα της γής, και ακόμη και αν σε προστετεψουν με τα κορμιά τους κάτι Maires, Χrlantz, Airamhag κλπ κλπ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ....και τοτε θα σου κανω εντατικη υπνοπαιδία για να επανελθεις στον σωστο δρόμο...το δρομο της αρετης, και του αντρικού σωβινισμού. Στον δρόμο που χάραξαν τοσοι φαλοκράτες πριν απο εμας!!!
Να δω τι θα κάνεις άμα προτάξουν τα στήθη τους να με σώσουν...........:hypnotize
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να δω τι θα κάνεις άμα προτάξουν τα στήθη τους να με σώσουν...........:hypnotize
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ τον Dim ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ τον Dim ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!
Τώρα παίζεις βρόμικα.........
Σημασια εχει η νικη και οχι το μεσο!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
....................Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σημασια εχει η νικη και οχι το μεσο!!!!
....................
αυτο δεν ξερω αν το ξερει....αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βρει τροπο να σπασει την αμυνα των στηθων τους!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Don't follow me I'm lost too