Κάτι πρέπει να παιζει με νεκραναστημένα threds. Κάπου πήρε το μάτι μου μια κουβέντα γι' αυτό αλλά δεν κατάλαβα τι κερδίζει όποις αναστήσει το παλιότερο.
Ημαρτο
![]()
![]()
Κάτι πρέπει να παιζει με νεκραναστημένα threds. Κάπου πήρε το μάτι μου μια κουβέντα γι' αυτό αλλά δεν κατάλαβα τι κερδίζει όποις αναστήσει το παλιότερο.
Ημαρτο
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μου τη σπάνε τα ποδοσφαιρικά στο μοτο.γκρ... να φύγετε να πάτε αλλού, έχει κερκιδα φόρουμ αλλού, εδώ μιλάμε για μηχανάκια
μου τη σπάει το οπαδιλίκι γενικώς, και όταν αυτό εκδηλώνεται εδώ μέσα, τα παίρνω στο κρανίο... get a life
μου τη σπάνε οι μονίμως αντιδραστικοί που τους τη σπάνε οι κανόνες του φόρουμ και μας τη λένε και απο πάνω ... να φύγετε να πάτε αλλού ... Και να κλείσετε τη πόρτα βγαίνοντας...
μου τη σπάνε οι wannabe τατιάνες-σεργουλόπουλοι-πρωινάδικοκαφεδοκατασταστικοί που αναπαράγουν στις Γενικές ότι καρυδιάς καρύδι τους έρθει στο mail ή το δούν στο in.gr ή όπου αλλού... get a life
εδώ και 2 μέρες, μου τη σπάει ο PanVas γιατί γράφει και γαμώ τα ταξιδιωτικά ο καριόλης και με κάνει να ζηλεύω και να θέλω να φύγω ...![]()
μου τη σπάνε όσοι δεν ξέρουν ακόμα την ύπαρξη του γκούγκλη και προτιμούν για να μάθουν ποιό είναι το site της kawazuki να ρωτήσουν στο μοτό... γκουγκλ ιτ μαδαφάκα!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....
μου τη σπάνε όσοι δεν ξέρουν ακόμα την ύπαρξη του γκούγκλη και προτιμούν για να μάθουν ποιό είναι το site της kawazuki να ρωτήσουν στο μοτό... γκουγκλ ιτ μαδαφάκα!
![]()
έχω λιώσει
μου τη σπαει που καποιος εδω μεσα αντι να διαβασει κανενα αθλητικο μπας και ξεστραβωθει μου επρηζε εμενα τα @@...και το εχασε και το κορμι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μου την σπανε οι κουτακιδες που μιλαν εδω μεσα λες κ ειναι site για κουτακια!!!!!
Και θελω να γινει καμια εκδρομουλα κοντα στο κεντρο της Ελλαδας για να γνωριστουμε κ απο κοντα ρε γμτ......
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Μου τη σπάει που οι περισσότεροι νομίζουν πως έχουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα του κόσμου ενώ ξέρω πολύ καλά ότι εγώ έχω την καλύτερη μοτοσυκλέτα του κόσμου.![]()
Kai mou ti spane kai ta greenglish![]()
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ:hypnotize
![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Ναι. και να γίνει και καμιά εκδρομούλα στο κέντρο της Αθήνας να γνωριστούμε καλύτερα![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Ναι. και να γίνει και καμιά εκδρομούλα στο κέντρο της Αθήνας να γνωριστούμε καλύτερα![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=98855
Το μεσαίο σου όνομα είναι γκρινιάρης?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μου τη σπάνε τα ποδοσφαιρικά στο μοτο.γκρ... να φύγετε να πάτε αλλού, έχει κερκιδα φόρουμ αλλού, εδώ μιλάμε για μηχανάκια
μου τη σπάει το οπαδιλίκι γενικώς, και όταν αυτό εκδηλώνεται εδώ μέσα, τα παίρνω στο κρανίο... get a life
μου τη σπάνε οι μονίμως αντιδραστικοί που τους τη σπάνε οι κανόνες του φόρουμ και μας τη λένε και απο πάνω ... να φύγετε να πάτε αλλού ... Και να κλείσετε τη πόρτα βγαίνοντας...
μου τη σπάνε οι wannabe τατιάνες-σεργουλόπουλοι-πρωινάδικοκαφεδοκατασταστικοί που αναπαράγουν στις Γενικές ότι καρυδιάς καρύδι τους έρθει στο mail ή το δούν στο in.gr ή όπου αλλού... get a life
εδώ και 2 μέρες, μου τη σπάει ο PanVas γιατί γράφει και γαμώ τα ταξιδιωτικά ο καριόλης και με κάνει να ζηλεύω και να θέλω να φύγω ...![]()
μου τη σπάνε όσοι δεν ξέρουν ακόμα την ύπαρξη του γκούγκλη και προτιμούν για να μάθουν ποιό είναι το site της kawazuki να ρωτήσουν στο μοτό... γκουγκλ ιτ μαδαφάκα!![]()
Να βάλετε γκουγκλ ανεύρεση στο moto, όπως αγαπητέ μονδερατορα η δουλειά σας είναι να ακούτε τους πάντες ότι κ αν λένε κ αν δεν σας αρέσει το ποδόσφαιρο μη το βλέπετε και αν δε σας αρέσει φεύγοντας να αφήσετε χρήματα και κλειδιά ΤΕΛΟΣ!!!!
Μιλάς εσύ για ταξίδια??![]()
![]()
![]()
Αμαν παλιοστρουμφακι![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Εμενα δε μου αρεσει που εχει αυτο το χλυαρο μπλε χρωμα η σελιδα...
Θα μπορουσαμε να εχουμε κατι ποιο χαρουμενο βρε παιδια λιγο πρασινο λιγο ροζ....
Καλύτερα έτσι μπλέ...Απλά και λειτά...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εμενα δε μου αρεσει που εχει αυτο το χλυαρο μπλε χρωμα η σελιδα...
Θα μπορουσαμε να εχουμε κατι ποιο χαρουμενο βρε παιδια λιγο πρασινο λιγο ροζ....![]()
![]()
Αν τα χώσω στους αγαπητούς, γλυκητάτους , σπασίκλες, φασίστες, αλλά κατά τα άλλα αξιολάτρευτους μονδεράτορες πρέπει οπωσδήποτε να μπανιαριστώ ή παίζει ρόλο σε ποιόν θα τα χώσω??![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν τα χώσω στους αγαπητούς, γλυκητάτους , σπασίκλες, φασίστες, αλλά κατά τα άλλα αξιολάτρευτους μονδεράτορες πρέπει οπωσδήποτε να μπανιαριστώ ή παίζει ρόλο σε ποιόν θα τα χώσω??![]()
![]()
για πες!
![]()
Μήτσο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
για πες!
![]()
Ξανθιά είμαι όχι μαλάκας![]()
αν δε μΕ πείτε εσείς πρώτα εγώ δε μιλάω :rotflmao: :rotflmao:
Τρελοκοτσιδού..!!!!