Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Η ομιλία του Βρετανού ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius

@super-toto: Διαφωνώ σε μεγάλο βαθμό μαζί σου αλλά αυτή η συζήτηση πάει να γίνει σοβαρή και θέλει μπύρες και κουβέντα. Δε μου πολυαρέσει αναλύω σοβαρά θέματα σε φόρουμ (μοτοσυκλετιστικό μάλιστα), βαριέμαι και να γράφω σεντόνια, οπότε απλά διαφωνώ.
    οκ, αν τύχει και τα πούμε απο κοντά το αναλύουμε τότε.

btw, τα γραπτά έχουν μεγαλύτερη αξία :wacko:
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    2012;
    μπα, δεν τους εμπιστεύομαι τους Μάγια. Παπάρες ήταν..
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    μπα, δεν τους εμπιστεύομαι τους Μάγια. Παπάρες ήταν..
    Κοίτα, αν κρίνω απο εδώ που εργάζομαι, το '12 θα τα (από)δούμε όλα. Για το '11 συμβόλαια πολλά, αγοραπωλησίες αρκετές, τοποθετήσεις μια χαρά κτλ κτλ Για το '12 πράμα!
    Βρε...λες;

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Ο κάθε ένας ερμηνεύει αυτά που βλέπει με βάση τη δική του αντίληψη, λογικό να υπάρχουν διαφορές. Αυτό που με χάλασε στην ουσία είναι το υπεροπτικό Βρετανικό υφάκι και φόρτωσα άσχημα.

Ο Farage και το UKIP είναι υπέρμετρα συντηρητικοί, δεξιοί, λαϊκιστές αντιευρωπαϊστές με μια γερή δόση ιμπεριαλιστικού εθνικισμού. Απ'όσο ξέρω δεν είναι πολέμιοι του τραπεζικού συστήματος, αντιθέτως μάλιστα έχουν νεοφιλελεύθερη προσέγγιση στην οικονομική πολιτική. Όπως το βλέπω εγώ ο Farage δε μας υποστήριξε, απλά βρήκε το μ@λάκα που έχουν βάλει οι υπόλοιποι στη μέση για να προωθήσει τη δική του ατζέντα. Αυτά περί φεούδου τα θεωρώ υπερβολές, όποτε θέλουμε φεύγουμε και μετά από είκοσι χρόνια ζητάμε δανεικά από τη Ρουμανία που θα μας βλέπει αφ' υψηλού και από την Τουρκία να πάρει τα στρατεύματά της από την Κομοτηνή (κι αυτά που λέω υπερβολές είναι).

Δες κι αυτό και πες μου τι νομίζεις.
    http://www.youtube.com/watch?v=UgfQwhKkVR8

Υ.Γ: Εννοείται ότι και το UKIP λέει κάποιες αλήθειες αλλά το ίδιο κάνει και το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ εδώ και δεν τους υποστηρίζω.

@super-toto: Διαφωνώ σε μεγάλο βαθμό μαζί σου αλλά αυτή η συζήτηση πάει να γίνει σοβαρή και θέλει μπύρες και κουβέντα. Δε μου πολυαρέσει αναλύω σοβαρά θέματα σε φόρουμ (μοτοσυκλετιστικό μάλιστα), βαριέμαι και να γράφω σεντόνια, οπότε απλά διαφωνώ.

Για τι ειναι λαθος καποιος να υποστηριζει οτι η ΕΕ ειναι μια ενωση οικονομικα υποδουλομενων -πλεον -κρατων και οτι αυτος ηταν και ο αρχικος σκοπος.
    Γιατι ο δανεισμος απο την κεντρικη ευρωπαικη τραπεζα ειναι ο μονος δρομος προς την αναπτυξη και τον υποστηριζεις τοσο?

(τωρα θα αρχισεις τα γνωστα λαικιστικα "δεν παραγουμε τιποτα και ειμαστε αξιοι της διεφθαρμενης μοιρας μας.Δεν ηξερα οτι στα τελη των 90ς ειμασταν βιομηχανικη δυναμη οταν οι( εν αγνοια τους και καλα )ετεροι μας παρακαλουσαν να μπουμε στην ευρωζωνη.Ουτε φαινεται να υπαρχει και λογικη απαντηση στο ερωτημα του γιατι ολες οι υπερδυναμεις ειναι καταχρεωμενες και μαλιστα χειροτερα απο οτι ειμαστε εμεις)
    Το γεγονος οτι δε σου αρεσει να αναλυεις τετοια σοβαρα θεματα-μου θυμιζει το "ο κοσμος καιγεται και η Μαριω χτενιζεται"- σε μοτοσυκλετιστικα φορουμ δε μου λεει τιποτα αλλα απο την αλλη υπονοει πολλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Για τι ειναι λαθος καποιος να υποστηριζει οτι η ΕΕ ειναι μια ενωση οικονομικα υποδουλομενων -πλεον -κρατων και οτι αυτος ηταν και ο αρχικος σκοπος.
    Γιατι ο δανεισμος απο την κεντρικη ευρωπαικη τραπεζα ειναι ο μονος δρομος προς την αναπτυξη και τον υποστηριζεις τοσο?

(τωρα θα αρχισεις τα γνωστα λαικιστικα "δεν παραγουμε τιποτα και ειμαστε αξιοι της διεφθαρμενης μοιρας μας.Δεν ηξερα οτι στα τελη των 90ς ειμασταν βιομηχανικη δυναμη οταν οι( εν αγνοια τους και καλα )ετεροι μας παρακαλουσαν να μπουμε στην ευρωζωνη.Ουτε φαινεται να υπαρχει και λογικη απαντηση στο ερωτημα του γιατι ολες οι υπερδυναμεις ειναι καταχρεωμενες και μαλιστα χειροτερα απο οτι ειμαστε εμεις)
    Το γεγονος οτι δε σου αρεσει να αναλυεις τετοια σοβαρα θεματα-μου θυμιζει το "ο κοσμος καιγεται και η Μαριω χτενιζεται"- σε μοτοσυκλετιστικα φορουμ δε μου λεει τιποτα αλλα απο την αλλη υπονοει πολλα.
    Τα γνωστά λαικίστικα "δεν παράγουμε τίποτα και είμαστε άξιοι της διεφθαρμένης μοίρας μας" άλλη μια φορά σε όλο τους το μεγαλείο...
    Μετά μας φταίει η Ευρώπη και η Ασία και η Μολδοβλαχία...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=99266

Μεγειά μας...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Δεν είναι λάθος, δικαίωμα του καθ'ενός είναι. Εγώ απλά προτιμάω να βλέπω μια πιο ουτοπιστική ίσως πλευρά της ενωμένης Ευρώπης στην οποία το οικονομικό κομμάτι δεν είναι το μόνο που έχει σημασία. Όσον αφορά το δανεισμό, ποτέ δε μου άρεσε η ιδέα και γι'αυτό δε συμφωνώ με το μοντέλο ανάπτυξης που έχουμε υιοθετήσει, αλλά γενικά είμαι συντηρητικός με τα λεφτά. Προσωπικά θεωρώ μαλακία και το να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο για να αγοράσεις μηχανή στο 75% των περιπτώσεων αλλά βλέπω τις μηχανάρες και μου τρέχουν τα σάλια. Προσωπικές απόψεις, όλοι έχουν από μία

Το γεγονος οτι δε σου αρεσει να αναλυεις τετοια σοβαρα θεματα-μου θυμιζει το "ο κοσμος καιγεται και η Μαριω χτενιζεται"- σε μοτοσυκλετιστικα φορουμ δε μου λεει τιποτα αλλα απο την αλλη υπονοει πολλα
    Σε μοτο-φόρουμ μπαίνω για να ενημερωθώ, να βελτιώσω (ή να καταστρέψω...) τις γνώσεις μου, να ξεσκάσω και να προβληματιστώ με ό,τι έχει σχέση με την υπο-ιδιότητά μου ως μοτοσυκλετιστή. Το να ανταλλάσω απόψεις για σοβαρά αλλά άσχετα θέματα με αγνώστους με τους οποίους με ενώνει μόνο η αγάπη για τα δίτροχα δεν το θεωρώ απαραίτητο αν και ενίοτε το κάνω και το ευχαριστιέμαι (καλή ώρα). Νομίζεις ότι αν το αναλύσουμε εδώ θα άλλάξει κάτι και η Μαριώ δε θα χτενίζεται; Στα φόρα δε χτενιζόμαστε απλά, λούσιμο-βούρτσα-πιστολάκι το κάνουμε. Αν κάτι λίγο μείνει, έχει καλώς, αλλιώς λόγια του e-αέρα.

Γενικά μου αρέσει πολύ περισσότερο η κουβέντα φέις-του-φέις μετά μεζέδων και ζύθου, με άτομα που ξέρω ήδη και μπορώ να εκτιμήσω (δεν είναι μπηχτή, μην παρεξηγήσεις άδικα). Και επειδή το μέσον δε βολεύει για να αναπτύξει κανείς τις απόψεις του ολοκληρωμένα χωρίς να σπαταλήσει πολύ χρόνο και όπως είπα βαριέμαι να γράφω σεντόνια (έχω μια έφεση...) αλλά και να διαβάζω σεντόνια άλλων το αποφεύγω εσκεμμένα.

Υ.Γ: ....μου χρωστάς είκοσι λεπτά από το χρόνο μου

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ