Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 143

Θέμα: Κυριακη 21/03/2010 Πατρα-Καρπενησι και βλεπουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Α οκ τοτε,
    Εσύ πρέπει να κανονίζεις ωραίες βόλτες όταν κανονίζει κ η λέσχη ωραίες βόλτες?
    Ποια να διαλέξω τώρα?

Δεν πάμε σάββατο?
    Οπου τραβαει η ορεξη σου πας...

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Λογικά είμαι μέσα εκτός απροόπτου....
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    Λογικά είμαι μέσα εκτός απροόπτου....
    Φτιαχνω λιστα λοιπον σιγα σιγα...

Νέο μέλος
    Για τη δεύτερη διαδρομή, μετά την Αράχωβα, μπορείτε να συνεχίσετε Κλεπά, Αγ. Δημήτριος, Πλάτανος, Σίμος, Ναυπακτος, που είναι επίσης πολύ ωραία διαδρομή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Δεν υπάρχει σάλιο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    +1..

Θα δείξει..
    Δυστυχώς στα ίδια είμαι και εγώ,συν το ταξίδι π έρχεται..
    Θα δούμε,όμως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
    Δυστυχώς στα ίδια είμαι και εγώ,συν το ταξίδι π έρχεται..
    Θα δούμε,όμως..
    Παιδεια για τις βενζινες δεν μπορω να κανω κατι δυστυχως...
    Αλλα ξαναειπα και πιο πριν οτι εαν τιθεται θεμα οικονομικο δεν θα κανουμε σπαταλες σε φαγητα σε ταβερνες σε καφεδες και τετοια...

Θα πιουμε το καφεδακι μας καπου και φαγητο οπου μπορεσουμε στο ποδι...
    Σκεφτειτε το και πειτε το λιγο εγκαιρα για να ξερουμε πως θα το κανουμε...

μεσα και γω εννοειται...δεν εχω θεμα με την διαδρομη,παμε οπου γουσταρει ο λαος...

μην σκαλωσουμε στα οικονομικα...στη φτηνια θα τη βγαλουμε,μονο τα απαραιτητα...
    athens.indymedia.org

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
    μεσα και γω εννοειται...δεν εχω θεμα με την διαδρομη,παμε οπου γουσταρει ο λαος...

μην σκαλωσουμε στα οικονομικα...στη φτηνια θα τη βγαλουμε,μονο τα απαραιτητα...
    Προστεθηκες

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Προστεθηκες
    Βρε μλκ τα nicnames δεν κλίνονται, o vaskas του vaska , vasko de gama, μλκ.
    Επίσης εγω θα φέρω ταπεράκι με κιοφτέδες φετα και τα συναφή. 1 ευρουδάκι ο κιοφτές με μια φέτα ψωμάκι και λίγο τυρί νομίζω είναι καλή τιμή (να βγάλουμε τα έξοδά μας παιδιά - έχω οικογένεια). Προπαραγγελείες δεκτές με πμ. (η BMW χωράει πολύ πράμα). Ο boxer θα ζεστανει το φαγητό.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Βρε μλκ τα nicnames δεν κλίνονται, o vaskas του vaska , vasko de gama, μλκ.
    Επίσης εγω θα φέρω ταπεράκι με κιοφτέδες φετα και τα συναφή. 1 ευρουδάκι ο κιοφτές με μια φέτα ψωμάκι και λίγο τυρί νομίζω είναι καλή τιμή (να βγάλουμε τα έξοδά μας παιδιά - έχω οικογένεια). Προπαραγγελείες δεκτές με πμ. (η BMW χωράει πολύ πράμα). Ο boxer θα ζεστανει το φαγητό.

Τα nicks με αρεσει να τα γραφω ετσι...
    Οσο για φαγητο,επειδη ξερω οτι εχεις εργαλειο(bmw) καταλληλο για τετοιες δουλειες θα σου φτιαξω μια λιστα και μεχρι αυριο θα στην φερω...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Κυριακη 21/03/2010 Πατρα-Καρπενησι και βλεπουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

2)Πατρα-Προυσος-Καρπενησι-Δομνιτσα-Αραχωβα-Θερμο-Ναυπακτο-Πατρα--> 320km περιπου αλλα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στροφιλικι..

Η καλη ολοκληρωμενη διαδρομη ειναι:
    Πατρα-Ναυπακτος-Θερμο-Λαμπιρι-Προυσος(προσοχη γιατι σε καποιο σημειο ειχε πεσει ασχημα ο δρομος και πιθανα εχουν κανει καπου παρακαμψη)-Καρπενησι-Αγ.Νικολαος-Κρικελο-Δομνιστα-Αραχωβα(Αιτ/νιας)-Φραγμα Ευηνου-Πλατανος-Σιμου-Δαφνη-Ναυπακτος-Πατρα

Σημεια(καλα για στασεις)
    Προυσο για καφε
    Καρπενησι ΜΗΝ φατε(πεφτει πιασοκωλε)
    Φαγητο/καφε στο Κρικελο στην πλατεια κατω απο πλατανια σπεσιαλ(το ενα μαγαζι το εχει ο Μαργαριτης,μακρινος μπαρμπας μου)

Διαδρομη απιστευτη,ειδικα το κομματι Αγ.Νικολαος-Κρικελο εως φραγμα Ευηνου.Θα παθετε υπερβολικη δοση ελατου.
    Αποφυγετε πολλη μασα γιατι θα χασετε μπολικες θερμιδες καθως η διαδρομη ειναι mille curva
    Μην κανετε υπολογισμους για καλυψη διαδρομης γρηγορα.Αν φυγετε πρωϊ,υπολογιστε χωρις μεγαλες στασεις να ειστε Πατρα προς το βραδι.
    Βενζινες θα βρειτε Θερμο-Καρπενησι.Βαλτε στο Καρπενησι(οπου σιγουρα θα εχει στανταρ 1,60? και βαλε!) γιατι μετα μεχρι Ναυπακτο βενζιναδικα γιοκ.
    Αυτα και καλη βολτα,εγω θα εργαζομαι την Κυριακη(αλλα ουτως η αλλως προετοιμαζομαι για Καϊμακτσαλαν και Καψιτσα τον αλλο μηνα)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Και εγώ μέσα αν δεν την έχω κάνει απ το Σάββατο με το κομβόι που κανονίζει ο pap.. ;-)

Αν έρθουν προς τα μέρη μας θα τους ακολουθήσω. Αν είμαι free απ αυτό θα σας δώ στο σημείο συνάντησης την Κυριακή.
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Re: Re: Κυριακη 21/03/2010 Πατρα-Καρπενησι και βλεπουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Η καλη ολοκληρωμενη διαδρομη ειναι:
    Πατρα-Ναυπακτος-Θερμο-Λαμπιρι-Προυσος(προσοχη γιατι σε καποιο σημειο ειχε πεσει ασχημα ο δρομος και πιθανα εχουν κανει καπου παρακαμψη)-Καρπενησι-Αγ.Νικολαος-Κρικελο-Δομνιστα-Αραχωβα(Αιτ/νιας)-Φραγμα Ευηνου-Πλατανος-Σιμου-Δαφνη-Ναυπακτος-Πατρα

Σημεια(καλα για στασεις)
    Προυσο για καφε
    Καρπενησι ΜΗΝ φατε(πεφτει πιασοκωλε)
    Φαγητο/καφε στο Κρικελο στην πλατεια κατω απο πλατανια σπεσιαλ(το ενα μαγαζι το εχει ο Μαργαριτης,μακρινος μπαρμπας μου)

Διαδρομη απιστευτη,ειδικα το κομματι Αγ.Νικολαος-Κρικελο εως φραγμα Ευηνου.Θα παθετε υπερβολικη δοση ελατου.
    Αποφυγετε πολλη μασα γιατι θα χασετε μπολικες θερμιδες καθως η διαδρομη ειναι mille curva
    Μην κανετε υπολογισμους για καλυψη διαδρομης γρηγορα.Αν φυγετε πρωϊ,υπολογιστε χωρις μεγαλες στασεις να ειστε Πατρα προς το βραδι.
    Βενζινες θα βρειτε Θερμο-Καρπενησι.Βαλτε στο Καρπενησι(οπου σιγουρα θα εχει στανταρ 1,60? και βαλε!) γιατι μετα μεχρι Ναυπακτο βενζιναδικα γιοκ.
    Αυτα και καλη βολτα,εγω θα εργαζομαι την Κυριακη(αλλα ουτως η αλλως προετοιμαζομαι για Καϊμακτσαλαν και Καψιτσα τον αλλο μηνα)
    Ευχαριστουμε αγορινα για τις πολυτιμες πληροφοριες...Θα τις εχω κατα νου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Και εγώ μέσα αν δεν την έχω κάνει απ το Σάββατο με το κομβόι που κανονίζει ο pap.. ;-)

Αν έρθουν προς τα μέρη μας θα τους ακολουθήσω. Αν είμαι free απ αυτό θα σας δώ στο σημείο συνάντησης την Κυριακή.
    Μπηκες και εσυ....

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    +1000 για τη διαδρομή που λέει ο Vstrommer71!

Την έκανα πριν τα Χριστούγεννα (με τη διαφορά ότι έμεινα και 2 βράδια Καρπενήσι ) με το αυτοκίνητο και μόλις έφτασα σπίτι είπα στο 60% (και όχι απλά στο άλλο μισό γιατί εγώ αγαπάω πολύ ) ότι την Άνοιξη θα κάνουμε το ίδιο τουρ με τη μηχανή!

Φυσικά μου απάντησε μέσες άκρες πως να πάω να πνιγώ και ότι και μόνο που ανεβαίνει στη μηχανή για διαδρομές 20 χλμ γύρω από την Πάτρα καλά είναι

:rotflmao:

"Ρε μεγάλε έχεις τίποτα να προσφέρεις στο topic ή απλά spamαρεις!? "

Ο αρχικός λόγος του post ήταν να σας φτιάξω την (ήδη φτιαγμένη) διάθεση για το ταξιδάκι με 3 photos! Και μην ακούω για αφραγκίες... Κόψτε κάτι άλλο, ένα φαγητό στο Κρίκελο είναι must

Photo 1. Αγ. Νικόλαος - Κρίκελο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	100_3269.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	192592

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ