Βεστρόμ θέλει ρε αλλά έχει την εντύπωση ότι είναι και off το μηχανάκι..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νικο ετσι οπως το πας δεν εχεις επιλογη...![]()
:rotflmao:
Απ' τα δύο? Το 1250 πως είναι στο δρόμο?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
και το 1000 όπως και το Bandit 1250 που ανάφερε ο Alex.![]()
Αν είναι να πάω κατά εκεί, παίρνω VFR και δε χρειάζεται ούτε ν' αρχίσω τις ζεστές μπύρες ούτε τις αλλαξοκωλιές!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
βέβαια υπάρχει και η ακόλουθη πάρα πολυ καλή λύση και να σου καλύπτει και σχεδόν όλα τα "θέλω σου" (εκτός της ευχρηστίας στην πόλη βέβαια)
![]()
Παίρνεις ένα VFR800.
Το δοκιμάζεις.
Αν σου κάνει, καλώς.
Αν όχι, σ' το ανταλλάζει ο gixxerpap με ένα τουμπανιασμένο CBF1000.
Το δοκιμάζεις.
Αν σου κάνει, καλώς.
Αν όχι, αναλαμβάνει ο gixxerpap να το ανταλλάξει με ένα FZ1.
Το δοκιμάζεις.
Αν σου κάνει, καλώς.
Αν όχι, μιλάς με τον gixxerpap και σου βρίσκει ένα Τriumph.
Το δοκιμάζεις.
Αν σου κάνει, καλώς.
Αν όχι, παίρνεις τηλέφωνο τον gixxerpap για το επόμενο test ride.
Κλπ κλπ κλπ...
![]()
Εγώ θα προτιμούσα το CBF (το προηγούμενο 1000) πάντως λόγω Honda αλλά και επειδή το 1250 με "βαραίνει" περισσότερο και στο μάτι αλλά και στα κυβικά του, θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το τελευταίο CBF το 1000άρι αλλά είναι πολύ ακριβό μωρ'αδερφάκι μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Απ' τα δύο? Το 1250 πως είναι στο δρόμο?
Αυτό, χωρίς πλάκα, δεν είναι άσχημη λύση! Απλά αν ξεκινήσω απο VFR μέχρι κι ο Παπ θα βρει το μάστορά του...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Παίρνεις ένα VFR800.
Το δοκιμάζεις.
Αν σου κάνει, καλώς.
Αν όχι, σ' το ανταλλάζει ο gixxerpap με ένα τουμπανιασμένο CBF1000.
Με τον συμβιβασμό της κίνησης στην πόλη και λόγω θερμοκρασίας κινητήρα , η γνώμη μου είναι VFR 800 .(Το παραδέχομαι είναι η μοναδική μηχανή για την οποία θα άλλαζα το hornet)Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Ναι και λέω τι ξεχνάω , vfr800 παλιά δοκιμασμένη συνταγή , άψογο και στη σωστή κατηγορία , απ όσο λένε έχει μοναδικό θέμα με τις θερμοκρασίες στην πόλη αν μπορείς να το αντέξεις και βέβαια τα κουραστικά κλιπόνια . Αυτά ...
Καλή επιλογή .
Αν πιστεύεις οτι το faser είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις σου, γιατί όχι hornet S ; Τι διάολο hondάκιδες είμαστε ;
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
και όμως το Sprint έχει πιο όρθια θέση οδήγησης και πολυ περισσότερο εκμεταλλεύσιμο κινητήρα απο το VFR, άσε που είναι και πάρα πολυ αξιόπιστοΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αν είναι να πάω κατά εκεί, παίρνω VFR και δε χρειάζεται ούτε ν' αρχίσω τις ζεστές μπύρες ούτε τις αλλαξοκωλιές!
![]()
Υπάρχει και άλλη λύση.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αυτό, χωρίς πλάκα, δεν είναι άσχημη λύση! Απλά αν ξεκινήσω απο VFR μέχρι κι ο Παπ θα βρει το μάστορά του...
Παίρνεις ένα TDM900 και μιλάς με reinmeister για να σου καλύψει το κριτήριο της ιπποδύναμης.
![]()
Οπτικά εμένα το 1250 μ' αρέσει περισσότερο (εννοείται άνευ θερμοσίφουνα). Δεν ξέρω, βέβαια, πως είναι στον δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
1250 με "βαραίνει" περισσότερο και στο μάτι αλλά και στα κυβικά του
Αφού δεν θά'λεγες όχι στο CB-1300S μην το σκέφτεσαι καθόλου και βρες ένα να το δοκιμάσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Οπτικά εμένα το 1250 μ' αρέσει περισσότερο (εννοείται άνευ θερμοσίφουνα). Δεν ξέρω, βέβαια, πως είναι στον δρόμο.![]()
Εμ αν έβγαινες τόσο εύκολα , θα είχες πα΄ρει ήδη μηχανή !!! Τι δεν κατάλαβες απ όσα έγραψα ... Νομίζω είναι ξεκάθαρο fazer8 ή F800 μιας και τα υπόλοιπα σε χαλάνε , το vfr800 σαν εναλλακτική με τους όποιους συμβιβασμούς. Και βέβαια όχι 1000άρι , κάηκες .Τώρα αν ο παπ σου δώσει το 14άρι για την πόλη μην αρνηθείς !!!!Αγόρασε και μετοχές στην MotorOil .Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βγάλει κάποιον απ' το δίλημμα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό για το οποίο δεν έχω καταφέρει να σχηματίσω μια ξεκάθαρη γνώμη είναι ΠΟΣΟ απαγορευτική είναι η κίνηση στην πόλη:Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Με τον συμβιβασμό της κίνησης στην πόλη και λόγω θερμοκρασίας κινητήρα , η γνώμη μου είναι VFR 800 .
- Ζεσταίνεται ο κινητήρας (και παθαίνει κάτι)
- Ή ζεσταίνεται ο κινητήρας και ζεσταίνει τον αναβάτη (έχω ακούσει όμως ότι σε αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερο απ' το Sprint ST).
Αλλιώς όπως είπα μου αρέσει πολύ.
Θες να σου πω και για TDM και στρομ ; Δεν είναι και τόσο άσχημα...