ειμαι στην πιστα μοτοκρος χαλκιδας και περιμενω κατι φιλους για την κυριακατικη εντουραδα ,επειδη εχω παει νωρις
αρχιζω και κανω πανω κατω λιγο ζεσταμα ,καποια στιγμη βγαινω στον περιμετρικο δρομο της πιστας και πλακωνω
στα γκαζια το 530 και ξαφνικα βλεπω ενα αναχωμα,ετοιμαζομαι να το πηδηξω με 50 χλμ περιπου ,και οταν
ο πισω τροχος αφηνει το στουμπι ξαφνικα βλεπω με τρομο μπροστα μου ενα θεορατο λουκι καθετα ,ηταν σκαμενο
με τσαπα για να μπουν τα σιδερα της εκκινησης, κανω την μαλακια και αφηνω γκαζι απο τον φοβο και παω και σκαω μεσα με τον μπροστινο τροχο , μετα ολα εσβησαν και θυμαμαι τον εαυτο μου μετα απο λιγο να βογκαω και να ειμαι
χωμενος μες το λουκι που ειχε και λασπη, εγω δεν μπορω να κουνηθω απο τον φοβο και τον πονο και ξαφνικα ακουω τους αλλους να ερχονται,μολις βλεπουν την μηχανη μεσα νομιζουν οτι κανω πλακα ,γιατι εγω δεν φαινομαι ,αρχιζω και φωναζω βοηθεια βοηθεια ,και ερχονται και με βγαζουν με τα χιλια ζορια .
Τελικα οταν σηκωθηκα ποναγα πολυ στα πλευρα και στον καρπο αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο ,βουταω την μηχανη και λεω θα ερθω στην βολτα ,μετα απο 5 χλμ γυρισα πισω δεν την παλευα αλλο ,πηγα στο νοσοκομειο και τελικα ειχα καταγμα
στα πλευρα και βροντο στον καρπο.
Παρακατω η φωτο απο την μαλακια μου:a31:
![]()