Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: Kαρφωθηκα στο λουκι

Kαρφωθηκα στο λουκι

ειμαι στην πιστα μοτοκρος χαλκιδας και περιμενω κατι φιλους για την κυριακατικη εντουραδα ,επειδη εχω παει νωρις
    αρχιζω και κανω πανω κατω λιγο ζεσταμα ,καποια στιγμη βγαινω στον περιμετρικο δρομο της πιστας και πλακωνω
    στα γκαζια το 530 και ξαφνικα βλεπω ενα αναχωμα,ετοιμαζομαι να το πηδηξω με 50 χλμ περιπου ,και οταν
    ο πισω τροχος αφηνει το στουμπι ξαφνικα βλεπω με τρομο μπροστα μου ενα θεορατο λουκι καθετα ,ηταν σκαμενο
    με τσαπα για να μπουν τα σιδερα της εκκινησης, κανω την μαλακια και αφηνω γκαζι απο τον φοβο και παω και σκαω μεσα με τον μπροστινο τροχο , μετα ολα εσβησαν και θυμαμαι τον εαυτο μου μετα απο λιγο να βογκαω και να ειμαι
    χωμενος μες το λουκι που ειχε και λασπη, εγω δεν μπορω να κουνηθω απο τον φοβο και τον πονο και ξαφνικα ακουω τους αλλους να ερχονται,μολις βλεπουν την μηχανη μεσα νομιζουν οτι κανω πλακα ,γιατι εγω δεν φαινομαι ,αρχιζω και φωναζω βοηθεια βοηθεια ,και ερχονται και με βγαζουν με τα χιλια ζορια .
    Τελικα οταν σηκωθηκα ποναγα πολυ στα πλευρα και στον καρπο αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο ,βουταω την μηχανη και λεω θα ερθω στην βολτα ,μετα απο 5 χλμ γυρισα πισω δεν την παλευα αλλο ,πηγα στο νοσοκομειο και τελικα ειχα καταγμα
    στα πλευρα και βροντο στον καρπο.
    Παρακατω η φωτο απο την μαλακια μου:a31:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00412.jpg 
Προβολές:	877 
Μέγεθος:	97,7 KB 
ID:	192413
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Τι λες τώρα !

Περαστικά ρε συ...και νόμιζα ότι ήταν καμιά αστεία φωτό από ιντερνετ...

Σιδερένιος
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    αδερφέ φτηνά τη γλίτωσες . Περαστικά . Έκανε σεισμό στη Χαλκίδα τελευταία ;

Παλαιό μέλος

Re: Kαρφωθηκα στο λουκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    ειμαι στην πιστα μοτοκρος χαλκιδας και περιμενω κατι φιλους για την κυριακατικη εντουραδα ,επειδη εχω παει νωρις
    αρχιζω και κανω πανω κατω λιγο ζεσταμα ,καποια στιγμη βγαινω στον περιμετρικο δρομο της πιστας και πλακωνω
    στα γκαζια το 530 και ξαφνικα βλεπω ενα αναχωμα,ετοιμαζομαι να το πηδηξω με 50 χλμ περιπου ,και οταν
    ο πισω τροχος αφηνει το στουμπι ξαφνικα βλεπω με τρομο μπροστα μου ενα θεορατο λουκι καθετα ,ηταν σκαμενο
    με τσαπα για να μπουν τα σιδερα της εκκινησης, κανω την μαλακια και αφηνω γκαζι απο τον φοβο και παω και σκαω μεσα με τον μπροστινο τροχο , μετα ολα εσβησαν και θυμαμαι τον εαυτο μου μετα απο λιγο να βογκαω και να ειμαι
    χωμενος μες το λουκι που ειχε και λασπη, εγω δεν μπορω να κουνηθω απο τον φοβο και τον πονο και ξαφνικα ακουω τους αλλους να ερχονται,μολις βλεπουν την μηχανη μεσα νομιζουν οτι κανω πλακα ,γιατι εγω δεν φαινομαι ,αρχιζω και φωναζω βοηθεια βοηθεια ,και ερχονται και με βγαζουν με τα χιλια ζορια .
    Τελικα οταν σηκωθηκα ποναγα πολυ στα πλευρα και στον καρπο αλλα δεν ειχα κατι σοβαρο ,βουταω την μηχανη και λεω θα ερθω στην βολτα ,μετα απο 5 χλμ γυρισα πισω δεν την παλευα αλλο ,πηγα στο νοσοκομειο και τελικα ειχα καταγμα
    στα πλευρα και βροντο στον καρπο.
    Παρακατω η φωτο απο την μαλακια μου

Μου θύμισες εκείνες τις φοβερές ιστορίες του Στούκερμαν. Περαστικά και γρήγορα ξανά στα χώματα.

Ευχαριστω , ειμαι καλα γιατι εχει περασει καιρος αλλα το ποσταρα τωρα

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Damn. Περαστικά και σιδερένιος.

Πάντως έτσι που βλέπω τη φωτό.... σκάβει το ΚΤΜ σου.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Το γαμήδι πάντως και καρφωμένο στα τάρταρα επιθετικό δείχνει !!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Περαστικά ρε φίλε...

προσοχή γιατί τα πλευρά δεν γίνονται εύκολα καλά, ...πως τα καταφέρες ρε θήριο τέτοιο μακροβούτι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παντα ορθιος αδερφε ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ........

και μετα σου λενε το χωμα ειναι πιο "ηπιο" απο την ασφαλτο....ΑΝΟΙΞΕ η γη και σε καταπιε Λεμε!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Η πλακα ειναι οτι δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια, λες και επεσε στα πουπουλα ,και που να βλεπατε βλεματα αποριας οταν με ειδαν

ω ρε μαγκα μου...αφου εισαι καλα ολα τα αλλα ειναι περιττα....

για να σε πω την αμαρτια μου γελασα με την φωτο...αλλα μονο και μονο επειδη διαβασα οτι εισαι καλα...

παντα ορθιος απο εδω και μπρος...

Ευχαριστω

Αφού είσαι καλά, ωραία φωτό και ωραία ιστορία. Φαντάζομαι θα είναι μέσα στις τοπ10 εντουροτούμπες της ζωής σου.

---Dum spiro, spero---

Σιγουρα ειναι για οσκαρ οπως ακομα μια που ειχα πεσει με το dt που ειχα πριν πολλα χρονια σε λακο με σκατα απο γουρουνια:rotflmao:

Τι έπαθες ρε φίλε...
    Γι'αυτό ποτέ εντούρο μόνος...

Περαστικά αδερφέ και καλή ανάρρωση...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF