Οπου τραβαει η ορεξη σου πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Α οκ τοτε,
Εσύ πρέπει να κανονίζεις ωραίες βόλτες όταν κανονίζει κ η λέσχη ωραίες βόλτες?
Ποια να διαλέξω τώρα?
![]()
Δεν πάμε σάββατο?![]()
![]()
Οπου τραβαει η ορεξη σου πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Α οκ τοτε,
Εσύ πρέπει να κανονίζεις ωραίες βόλτες όταν κανονίζει κ η λέσχη ωραίες βόλτες?
Ποια να διαλέξω τώρα?
![]()
Δεν πάμε σάββατο?![]()
![]()
Λογικά είμαι μέσα εκτός απροόπτου....![]()
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Φτιαχνω λιστα λοιπον σιγα σιγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Λογικά είμαι μέσα εκτός απροόπτου....![]()
![]()
![]()
![]()
Για τη δεύτερη διαδρομή, μετά την Αράχωβα, μπορείτε να συνεχίσετε Κλεπά, Αγ. Δημήτριος, Πλάτανος, Σίμος, Ναυπακτος, που είναι επίσης πολύ ωραία διαδρομή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Δεν υπάρχει σάλιο
Δυστυχώς στα ίδια είμαι και εγώ,συν το ταξίδι π έρχεται..Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
+1..
Θα δείξει..![]()
Θα δούμε,όμως..
Παιδεια για τις βενζινες δεν μπορω να κανω κατι δυστυχως...Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Δυστυχώς στα ίδια είμαι και εγώ,συν το ταξίδι π έρχεται..
Θα δούμε,όμως..![]()
![]()
![]()
Αλλα ξαναειπα και πιο πριν οτι εαν τιθεται θεμα οικονομικο δεν θα κανουμε σπαταλες σε φαγητα σε ταβερνες σε καφεδες και τετοια...
Θα πιουμε το καφεδακι μας καπου και φαγητο οπου μπορεσουμε στο ποδι...![]()
Σκεφτειτε το και πειτε το λιγο εγκαιρα για να ξερουμε πως θα το κανουμε...
![]()
![]()
![]()
μεσα και γω εννοειται...δεν εχω θεμα με την διαδρομη,παμε οπου γουσταρει ο λαος...
μην σκαλωσουμε στα οικονομικα...στη φτηνια θα τη βγαλουμε,μονο τα απαραιτητα...![]()
![]()
athens.indymedia.org
ΠροστεθηκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
μεσα και γω εννοειται...δεν εχω θεμα με την διαδρομη,παμε οπου γουσταρει ο λαος...
μην σκαλωσουμε στα οικονομικα...στη φτηνια θα τη βγαλουμε,μονο τα απαραιτητα...![]()
![]()
![]()
Βρε μλκ τα nicnames δεν κλίνονται, o vaskas του vaska , vasko de gama, μλκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Προστεθηκες![]()
Επίσης εγω θα φέρω ταπεράκι με κιοφτέδες φετα και τα συναφή. 1 ευρουδάκι ο κιοφτές με μια φέτα ψωμάκι και λίγο τυρί νομίζω είναι καλή τιμή (να βγάλουμε τα έξοδά μας παιδιά - έχω οικογένεια). Προπαραγγελείες δεκτές με πμ. (η BMW χωράει πολύ πράμα). Ο boxer θα ζεστανει το φαγητό.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τα nicks με αρεσει να τα γραφω ετσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βρε μλκ τα nicnames δεν κλίνονται, o vaskas του vaska , vasko de gama, μλκ.
Επίσης εγω θα φέρω ταπεράκι με κιοφτέδες φετα και τα συναφή. 1 ευρουδάκι ο κιοφτές με μια φέτα ψωμάκι και λίγο τυρί νομίζω είναι καλή τιμή (να βγάλουμε τα έξοδά μας παιδιά - έχω οικογένεια). Προπαραγγελείες δεκτές με πμ. (η BMW χωράει πολύ πράμα). Ο boxer θα ζεστανει το φαγητό.
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για φαγητο,επειδη ξερω οτι εχεις εργαλειο(bmw) καταλληλο για τετοιες δουλειες θα σου φτιαξω μια λιστα και μεχρι αυριο θα στην φερω...![]()
![]()
![]()
Η καλη ολοκληρωμενη διαδρομη ειναι:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
2)Πατρα-Προυσος-Καρπενησι-Δομνιτσα-Αραχωβα-Θερμο-Ναυπακτο-Πατρα--> 320km περιπου αλλα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στροφιλικι..
Πατρα-Ναυπακτος-Θερμο-Λαμπιρι-Προυσος(προσοχη γιατι σε καποιο σημειο ειχε πεσει ασχημα ο δρομος και πιθανα εχουν κανει καπου παρακαμψη)-Καρπενησι-Αγ.Νικολαος-Κρικελο-Δομνιστα-Αραχωβα(Αιτ/νιας)-Φραγμα Ευηνου-Πλατανος-Σιμου-Δαφνη-Ναυπακτος-Πατρα
Σημεια(καλα για στασεις)
Προυσο για καφε
Καρπενησι ΜΗΝ φατε(πεφτει πιασοκωλε)
Φαγητο/καφε στο Κρικελο στην πλατεια κατω απο πλατανια σπεσιαλ(το ενα μαγαζι το εχει ο Μαργαριτης,μακρινος μπαρμπας μου)
Διαδρομη απιστευτη,ειδικα το κομματι Αγ.Νικολαος-Κρικελο εως φραγμα Ευηνου.Θα παθετε υπερβολικη δοση ελατου.
Αποφυγετε πολλη μασα γιατι θα χασετε μπολικες θερμιδες καθως η διαδρομη ειναι mille curva
Μην κανετε υπολογισμους για καλυψη διαδρομης γρηγορα.Αν φυγετε πρωϊ,υπολογιστε χωρις μεγαλες στασεις να ειστε Πατρα προς το βραδι.
Βενζινες θα βρειτε Θερμο-Καρπενησι.Βαλτε στο Καρπενησι(οπου σιγουρα θα εχει στανταρ 1,60? και βαλε!) γιατι μετα μεχρι Ναυπακτο βενζιναδικα γιοκ.
Αυτα και καλη βολτα,εγω θα εργαζομαι την Κυριακη(αλλα ουτως η αλλως προετοιμαζομαι για Καϊμακτσαλαν και Καψιτσα τον αλλο μηνα)![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Και εγώ μέσα αν δεν την έχω κάνει απ το Σάββατο με το κομβόι που κανονίζει ο pap.. ;-)
Αν έρθουν προς τα μέρη μας θα τους ακολουθήσω. Αν είμαι free απ αυτό θα σας δώ στο σημείο συνάντησης την Κυριακή.
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Ευχαριστουμε αγορινα για τις πολυτιμες πληροφοριες...Θα τις εχω κατα νου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Η καλη ολοκληρωμενη διαδρομη ειναι:
Πατρα-Ναυπακτος-Θερμο-Λαμπιρι-Προυσος(προσοχη γιατι σε καποιο σημειο ειχε πεσει ασχημα ο δρομος και πιθανα εχουν κανει καπου παρακαμψη)-Καρπενησι-Αγ.Νικολαος-Κρικελο-Δομνιστα-Αραχωβα(Αιτ/νιας)-Φραγμα Ευηνου-Πλατανος-Σιμου-Δαφνη-Ναυπακτος-Πατρα
Σημεια(καλα για στασεις)
Προυσο για καφε
Καρπενησι ΜΗΝ φατε(πεφτει πιασοκωλε)
Φαγητο/καφε στο Κρικελο στην πλατεια κατω απο πλατανια σπεσιαλ(το ενα μαγαζι το εχει ο Μαργαριτης,μακρινος μπαρμπας μου)
Διαδρομη απιστευτη,ειδικα το κομματι Αγ.Νικολαος-Κρικελο εως φραγμα Ευηνου.Θα παθετε υπερβολικη δοση ελατου.
Αποφυγετε πολλη μασα γιατι θα χασετε μπολικες θερμιδες καθως η διαδρομη ειναι mille curva
Μην κανετε υπολογισμους για καλυψη διαδρομης γρηγορα.Αν φυγετε πρωϊ,υπολογιστε χωρις μεγαλες στασεις να ειστε Πατρα προς το βραδι.
Βενζινες θα βρειτε Θερμο-Καρπενησι.Βαλτε στο Καρπενησι(οπου σιγουρα θα εχει στανταρ 1,60? και βαλε!) γιατι μετα μεχρι Ναυπακτο βενζιναδικα γιοκ.
Αυτα και καλη βολτα,εγω θα εργαζομαι την Κυριακη(αλλα ουτως η αλλως προετοιμαζομαι για Καϊμακτσαλαν και Καψιτσα τον αλλο μηνα)![]()
![]()
Μπηκες και εσυ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Και εγώ μέσα αν δεν την έχω κάνει απ το Σάββατο με το κομβόι που κανονίζει ο pap.. ;-)
Αν έρθουν προς τα μέρη μας θα τους ακολουθήσω. Αν είμαι free απ αυτό θα σας δώ στο σημείο συνάντησης την Κυριακή.![]()
+1000 για τη διαδρομή που λέει ο Vstrommer71!![]()
Την έκανα πριν τα Χριστούγεννα (με τη διαφορά ότι έμεινα και 2 βράδια Καρπενήσι) με το αυτοκίνητο και μόλις έφτασα σπίτι είπα στο 60% (και όχι απλά στο άλλο μισό γιατί εγώ αγαπάω πολύ
) ότι την Άνοιξη θα κάνουμε το ίδιο τουρ με τη μηχανή!
Φυσικά μου απάντησε μέσες άκρες πως να πάω να πνιγώ και ότι και μόνο που ανεβαίνει στη μηχανή για διαδρομές 20 χλμ γύρω από την Πάτρα καλά είναι![]()
:rotflmao:
"Ρε μεγάλε έχεις τίποτα να προσφέρεις στο topic ή απλά spamαρεις!?"
Ο αρχικός λόγος του post ήταν να σας φτιάξω την (ήδη φτιαγμένη) διάθεση για το ταξιδάκι με 3 photos! Και μην ακούω για αφραγκίες... Κόψτε κάτι άλλο, ένα φαγητό στο Κρίκελο είναι must
Photo 1. Αγ. Νικόλαος - Κρίκελο
![]()