Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΤΕΠΟΖΙΤΩΝ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    ο σωστος επαγγελματιας δεν πεταει τιποτα.οταν περασει καποιο ευλογο χρονικο διαστημα ενημερωνει τον πελατη για παραδωση.στη χειροτερη μπορουσε να του χρεωσει ενα αντιτιμο για τον καιρο που του το φυλαγε...
    +675

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Μπορει να εχει βαλει χαρτι, κορνιζα, ποστερ, αλλα το περιθωριο ειναι εξι μηνες για ολες τις συσκευες, παντου και με συγκεκριμενη διαδικασια... Και αν εισαι σωστος επαγγελματιας πρεπει να το ακολουθεις οσο εκνευριστικο και να ειναι...

Σωστά, το έγραψα πιό πάνω, υπάρχει σχετική νομική διάταξη, οπότε ότι χαρτι και να βάλεις στο μαγαζί σου δεν μπορείς να καταργήσεις τους νόμους του κράτους. Αλλά κι από την μεριά του επισκευαστή πρέπει να δωθεί στον πελάτη δελτίο παραλαβής που περιγράφει το εξάρτημα / αντ/κό, αναγράφει ημερομηνία παραλαβής, κλπ, υπογεγραμμένο από τον επισκευαστή.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Χωρίς ίχνος πρόθεσης παρεξήγησης ,απλά επειδή τυχαίναι να έχω δουλέψει με τον συγκεκριμένο μάστορα μερικές φορές θέλω να θυμηθείς κάτι όταν και αν πας στο μαγαζί του ξανα ,,,

είναι ενα χαρτί που έχει βάλει φάτσα κάρτα στον τοίχο όπως μπαίνεις που γράφει "μετά το πέρας ενός μήνα από την προκαθορισμένη ημερομηνία παράδοσης το επισκευασμένο ντεπόζιτο θα πετάγεται "

Αν την έχει βγάλει την ταμπέλα τότε ζητώ συγγνώμη απλά επειδή τον είχα ρωτήσει κάποτε γιατί την έχει μου απάντησε ότι παλιότερα μπορεί να περνούσαν και πέντε και οχτώ μήνες μέχρι ο ιδιοκτήτης να περάσει να πάρει το ντεπόζιτο του και το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό αλλά θέμα χώρου ...

απλά -τελείως φιλικά το λέω - δεν είναι και ωραίο να έχεις τελειώσει την δουλειά και να περιμένεις μήνες να γίνει η πληρωμή - παράδοση ...

Μωρε εσυ καλα τα λες,αλλα δεν ειμαι εγω που εχω το προβλημα με τον μαστορα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF