να παιξουμε χρηματιστηριο τοτε....![]()
![]()
![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Η απάντησή μου ήταν ειρωνική. (πλούσια χώρα ποτε δεν είμαστε). Με δανεικά ζούσαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
απο το 2007 ειχαμε κριση
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Να παίξουμε τις κουμπάρες που είναι και τσάμπα...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
εγω λεω να παιξετε το πουλι σας γιατι δεν την παλευετε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τσουρουφλισμενος ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Να παίξουμε τις κουμπάρες που είναι και τσάμπα...:o
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
Μπα, ποτέ δεν έπαιζα αλλά λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή του Devil's !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
τσουρουφλισμενος ε?![]()
:rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
____________________________________________Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
για σιγουρα κερδη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Και αυτο τωρα ετσι οπως παμε θα σταματησει να κανει κουκου...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καθαρίστρια είσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
You BETA believe...
ενταξει κατακριτεο ειναι και εξωφρενικο
αλλα
ο οπαπ ειναι αε
απλα το δημοσιο εχει τον ελεγχο
ιδιωτικες αμοιβες λοιπον
αυτα για οσους θεωρουν οτι οι ιδωτικοποιησεις ειναι πανακεια
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
οχι,βρωμιαρης...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Καθαρίστρια είσαι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα συμφωνούσα αν δεν ήταν μονοπώλιο....Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ενταξει κατακριτεο ειναι και εξωφρενικο
αλλα
ο οπαπ ειναι αε
απλα το δημοσιο εχει τον ελεγχο
ιδιωτικες αμοιβες λοιπον
αυτα για οσους θεωρουν οτι οι ιδωτικοποιησεις ειναι πανακειακαι προσλάμβαναν υπαλλήλους σαν
τυπική α.ε.
Όσο για την προώθηση του αθλητισμού, ίσως έτσι αναδειχθεί η "μαλαστούπα" σε Ολυμπιακό άθλημα....
Πάντως, απορώ που με τέτοια "καταραμένη φτώχια" που τους δέρνει, δεν κατέβηκαν ακόμα σε τίποτα απεργίες....![]()
Καλησπερα φιλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλημερα βασικά......!
το θεωρο γελοιο το να παίζεις στοιχήματα και οτι διποτε εχει σχέση με αυτο!
απο την στιγμη που δεν παιζω δεν με ενοχλει και τι τα κάνουν!
(η μήπως εχεις την εντυπωσει οτι ολα τα λεφτα που παίζονται πανε σε καλο???) γιατι θα τρελαθώ τωρα!
ας ενοχλήσει αυτους που πανε και τα σκάνε απο εδω κ απο εκει και το μονο που ξερουν ειναι να κανουν παράπονα!
:smilea:
Αρχικα το οτι θεωρεις γελοιο να χωνει τα λεφτα του καποιος στο στοιχημα, ειναι ατοπο μιας και ο καθενας ειναι ελευθερος να χαλασει τα φραγκα ΤΟΥ οπου γουσταρει... ολοι καπου τα σκαμε σε τελικη αναλυση!
Εσυ δηλαδη αν πας και τα "σκασεις" σε μια ταβερνα (γιατι ετσι γουσταρεις ρε αδερφε!) και το φαϊ ειναι χαλια, δεν θα διαμαρτηρηθεις???
Πως θα σου φαινοταν λοιπον, αν εβγαινε καποιος και ελεγε οτι ολοι αυτοι που τα χωνουν στις ταβερνες ειναι μ@λ@κες μιας γιατι αυτος τρωει μονο σπιτικο φαγητο?
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι μαλακια να κρινουμε τα πραγματα συμφωνα με το "εγω" μας και να τα βλεπουμε σφαιρικα!
Τελος, δεν νομιζω οτι ειπα πουθενα οτι τα λεφτα πανε για καλο... αυτο που ειπα ειναι οτι τα λεφτα απο τα (τεραστια) κερδη του οπαπ (σαν δημοσια εταιρια), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να πηγαινουν για την αναπτυξη του αθλητισμου και για το δημοσιο συμφερον.
![]()
money cant buy me love !!!
Δεν νομιζω φιλε μου οτι μπορει καποιος να διαμαρτυρηθει στον οπαπ με βαση το δικο σου επιχειρημα.Δηλαδη τι θα του πει.Δεν ηταν καλο το τζοκερ που μου εδωσες.Δεν ειναι λιγες οι φορες που ο τζογος δημιουργει εθισμο.Τουλαχιστον σε καποιες αλλες περιπτωσεις ο αλλος μπορει καπου να τα ψαλλει.Εφοσον εχει δικιο φυσικα.Οσο για το εαν καποιος χαλαει τα λεφτα του οπου θελει ΝΑΙ συμφωνω.Ενηλικος ειναι και δικες του ειναι οι επιλογες.Ασχετα με το αν αυτες ειναι λαθος ή σωστες.Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Καλησπερα φιλε!
Αρχικα το οτι θεωρεις γελοιο να χωνει τα λεφτα του καποιος στο στοιχημα, ειναι ατοπο μιας και ο καθενας ειναι ελευθερος να χαλασει τα φραγκα ΤΟΥ οπου γουσταρει... ολοι καπου τα σκαμε σε τελικη αναλυση!
Εσυ δηλαδη αν πας και τα "σκασεις" σε μια ταβερνα (γιατι ετσι γουσταρεις ρε αδερφε!) και το φαϊ ειναι χαλια, δεν θα διαμαρτηρηθεις???
Πως θα σου φαινοταν λοιπον, αν εβγαινε καποιος και ελεγε οτι ολοι αυτοι που τα χωνουν στις ταβερνες ειναι μ@λ@κες μιας γιατι αυτος τρωει μονο σπιτικο φαγητο?
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι μαλακια να κρινουμε τα πραγματα συμφωνα με το "εγω" μας και να τα βλεπουμε σφαιρικα!
Τελος, δεν νομιζω οτι ειπα πουθενα οτι τα λεφτα πανε για καλο... αυτο που ειπα ειναι οτι τα λεφτα απο τα (τεραστια) κερδη του οπαπ (σαν δημοσια εταιρια), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να πηγαινουν για την αναπτυξη του αθλητισμου και για το δημοσιο συμφερον.
![]()
![]()