Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 94

Θέμα: προβλημα σε husqvarna te 610 2001

προβλημα σε husqvarna te 610 2001

παιδια γεια σαςεχω ενα μεγαλο προβλημα.μολις εκανα επισκευη στο husqvarna μου.εβαλα wossner πιστονι μπομπε(με συμπιεση στο 8εο),fcr39,και εφτιαξα και τον εκκεντροφορο μου στον δημητρη το χουρδακη(που φτιαχνει τους εκκεντροφορους για αυτοκινιτα)τον εχει κανει αρκετα εως πολυ αγριο.το προβλημα μου ειναι στην εκκινηση του κινιτηρα.δηλαδη οταν παο να το αναψω,λυγονει η μιζα και γυρναει πολυ νωχελικα με αποτελεσμα να μην ανεβαζει τις στροφες που χρειαζετε στο μιζαρισμα για να αναψει.οταν συνδεουμε τη μπαταρια με το ρευμα στο start με το μηχανιμα που κανει εκκινηση με ρευμα πριζας αναωει κανονικοτατα και δουλεβει κομπλε.επισης αλλαξαμε καρβουνακια στη μιζα αλλα τιποτα.σας παρακαλω,αν ξερετε κατι η εχετε καποια σχεση περι τινος προκειτε,βοηθηστε με

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Το είπες κι ο ίδιος.

Η μεγάλη συμπίεση σε συνδιασμο και με τον άγριο εκκεντροφορο θέλει πολύ δύναμη από την μίζα για να βάλει μπροστά. Η μπαταρία σου δεν επαρκεί. Ξεκινάς με μεγαλύτερη μπαταρία με τροποποίηση της θηκης της εάν σου κάνει δουλειά ή μετά είναι θέμα για αλλαγή μίζας και από τι.

Καλά ξεμπερδεματα.

υπαρχει περιπτωση να ειναι το κομπλερ της μιζας???ξερω και αλλα μονοκυλινδρα που ειναι τεζα στη συμπιεση και περνουν κανονικα.η μπαταρια που φοραο τορα ειναι 14αρα.αν δυσκολευοταν η μιζα πως αναβει με το περισοτερο ρευμα απο το μηχανιμα?δεν ξερω.τα εχω πεξι,γτ εχο το μιχανακι 3 μηνες μεσα,και πραγματικα το μονο που λυπει ειναι να φτιαχτει αυτο

Δεν τσεκάρεις καταρχήν την μπαταρία σου αν είναι οκ ?
    μήπως οσο καιρό το είχες μέσα η μπαταρία πήρε την κάτω βόλτα ?

η μπαταρια ειναι αρετα ταλεποτιμενη και πολυ καιρο εκτος.αλλα την εβαλα στο μηχανιμα που φορτιζει.λες να τα εχει παιξει?
    μηπως μπορει καποιος να μου πει τη μπαταρια να βαλω?ενοω οτι η δικια μου ειναι 14αρα
    .ποια ειναι η μεγαλητερη στο μεγε8ος αυτης?εστο και λιγο μεγαλυτερη?μια μπαταρια τερασ ρε παιδι μου!!!οσο και να κανει(οχι ποιο ακριβη απο το μηχανακι χαχαχαχ)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μήπως γαργαλέψατε (ή καταργήσατε) τον αυτόματο αποσυμπιεστή ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

τον αποσιμπεστη τον φαγαμε απο την μερια που παταει το κοκορακι πανω στον εκκεντροφορο για να ερ8ει προσωπο με αυτον ετσι οστε να αγριεψει ο εκκεντροφορος(ο εκκεντροφορας τον εφαγε δλδ με μιχανιμα).απο την πισο μερια ομοσ(που προεξεχει για την εκκινηση)δεν τον πηραξαμε κα8ολου

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε την κάνατε την πατάτα αλλά δεν πειράζει...

Δοκίμασε να "σπάσεις" την συμπίεση με τον χειροκίνητο αποσυμπιεστή και την μανιβέλα και - αντί να δώσεις πλέον μανιβελιά - βάλε μπροστα με την μίζα ...

Αν πάρει άνετα, πήγαινε στον εκκεντροφορά σου και δώστου "συγχαρητήρια" γιατί, σαν βελτιωτής εκκεντροφόρων μπορεί να είναι άψογος αλλά σαν ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Κ εγω ανεβασα συμπιεση απο8.5 σε 11.5 ........ κ μου τοχε πει οτι η μιζα θα δυσκολευεται αλλα γενικα ολα καλα στο τελος ............... οταν ομως εβαλα μετα μια μπαταρια Yasa 100e , ηταν καλητερο κ απο πριν .............. Αν εχεις την μπαταρια κανα 2αρι χρονια , στειλε την .........
    love will save the planet,hate is a good start.

το 8εμα ειναι οτι δεν εχει μανιβελα και αποσιμπιεστι στο χερι.ειναι το μοντελο που εχει μονο μιζα.αρα απ'οτι καταλαβατε το μιχανακι δεν αναβει γενικοτερα.γιατι ομοσ να εκανε μαλακια ο εκκεντροφορασ?αφου απο πανο που μενει ανοιχτο για να σπαει τι σιμπιεσι δε το πιραξε.το πιραξε μονο εκει που παται ο εκκεντροφοροσ μετα απο τιν εκκινισι του!!!δλδ οταν ο αποσιμπιεστις εχει κλεισι.στο reprofile τροσ τα αμιγδαλα τοθ εκκεντροφορου για να τον αφριεψις.το 8εμα ειναι ποσ δε γινετε να μι φας τον αποσυμπιεστι γιατι θα εξεχει προς τα πανο..ειναι μονοδρομος το φαγομα του.απεναντιασ απο την πανο μερια που κραταει τι βαλβιδα ανοιχτη δε το εχει πιραξει κα8ολου

ειχα ενα te410e '01 μιζατο με κανονικο πιστονι
    ειχε προβληματα με την μιζα, μεχρι που σταματισε να παιρνει μπρος
    πηρα καινουργια πηνια 300ευρω κ ολα εγιναν κομπλε

καινουρια πηνια στο βολαν???εμενα το 8εμα ειναι οτι δε σταματησε να περνει μπρος.απλα το εβαλα μεσα,το ελισα,του εβαλα μπομπε πιστονι και εκκεντροφορο και ροικη,το ξαναεδεσα,και απο τοτε δεν περνει...δλδ δεν ειναι οτι πηγα ενα πρωι να το αναψω αλλα τιποτα.η μιζα γιρναει
    κανονικα οταν περνει ρευμα απο το σταρτερ που το βαζουμε στην πριζα,και περνει και με τη μια.οταν παο να το βαλω μπροσ χωρις αυτο υπαρχει το προβλημα,γιατι η μιζα μετα δουλεβει πολυ πιεσμενη

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αφού τα δεδομένα σου λένε ότι η μίζα σου το βάζει μπροστά αλλά θέλει περισσότερο ρεύμα απ΄οτι της δίνει η μπαταρια σου. Γιατί παιδευεσαι και δεν δοκιμαζετε μια φρέσκια μπαταρία να δούμε εάν έχει πρόβλημα ή όχι αυτή; Ξεκινησε από τα απλά και προχωρας. Τελικά πόσο συμπίεση έχει τώρα; Μαμα νομίζω είχε γύρω στο 10

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω απο μπαταριες και δεν ξερω τι να ζητησω.ενοω οτι θελω την μεγαλυτερη που υπαρχει αλλα να χορει και στο μιχανακι...μου εβαλε ομως ζηζανια ομως ενα παιδι οτι μορει να πεζει προβλημα με τον αποσυμπιεστη του εκκεντροφορου...και φοβαμε μυπως αυτο στεκει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ξερω ενα μπαταρια στην νικαια που σκαμπαζει αμα θες......... βγαζει την δικη σου βλεπει τα χαρακτηριστικα της κ σου βαζει μια καλητερη........
    love will save the planet,hate is a good start.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF