άλλη μια, ελπίζω να δουλέψει το λινκ ... είναι χωρίς φαίρινγκ, αλλά για το πίσω μέρος μια ιδέα την παίρνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο φόρτωμα (πλαϊνες) τι λέει ρε Γιάννη;![]()
άλλη μια, ελπίζω να δουλέψει το λινκ ... είναι χωρίς φαίρινγκ, αλλά για το πίσω μέρος μια ιδέα την παίρνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απο φόρτωμα (πλαϊνες) τι λέει ρε Γιάννη;![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Kαι μια που αναφέρονται Hayabusa, Κ1300 κλπ, πιστευω οτι αν ηθελε να παει σε τέτοια μοτοσυκλέτα θα του ταίριαζε καλύτερα ενα Blackbird.
To CB1300 παντως ειναι πολύ καλό, και την ποιότητα κατασκευής του τα αλλα την βλέπουν με κυάλια, το μόνο μειονέκτημα ειναι οτι ειναι λίγο βαρυ και οτι οταν θα χρειαστει αμορτισέρ, που θα τα χρειαστεί εφ οσον κανει τοσα χιλιόμετρα, θελει 1000 Ευρω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Και αφού παίξεις μια μέρα με το καινούριο παιχνίδι, μετά θα το βαρεθείς...
Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να σου "αρέσει" αυτό που θα πάρεις ότι πρέπει να το αγαπάς, αλλά αυτό το "αρέσει" ξεπερνάει τα απλά αισθητικά κριτήρια και έχει περισσότερο να κάνει με το "ταιριάζει με αυτά που θέλεις" ως αναβάτης και ως άνθρωπος γενικότερα. Προσοχή δεν λέω "ταιριάζει με αυτά που χρειάζεσαι" (άν ήταν έτσι μια χαρά θα ήταν το μηχανάκι που έχω, ή το hyundai του βρωμόπουλου), αλλά "ταιριάζει με αυτά που θέλεις με αυτά που αγαπάς".
Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα...
σκέφτεσαι μωρε πριν γράψεις? τι φιλοσοφίες είναι αυτές?
θα αγοράσεις αυτό που όταν πας για καφέ, δε μπορείς να το παρκάρεις μακριά, γιατι γουστάρεις να το βλέπεις...
θα αγοράσεις αυτό που όταν έρχεται ή ώρα να το πλύνεις, δεν το βλέπεις αγγαρεία, αλλά γουστάρεις να βγάλεις τα σφουγγάρια σου, τα κεριά σου, τα πανιά σου, και να του τριψεις και την τελευταία βίδα και ας σου φάει όλη τη μέρα...
θα αγοράσεις αυτό, που θα σε κάνει να θες να πας εκδρομή, όχι για το τοπίο, αλλά για να καβαλήσεις τη σέλα του...
Αν πράγματι είναι αξιοπρεπής ή θέση του συνεπιβάτη και αν πράγματι παίρνει πλαινές βαλίτσες, τότε μέσα κι εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί και πως βγήκε εκτός παιχνιδιού το CB1300 ...
Φυσικά μου αρέσει περισσότερο απ' το CBF1000 και απ' το Bandit (και είναι και Honda)
Δεν είπα ρε Παπ να διαλέξεις το μηχανάκι που απεχθάνεσαι με κάθε τρόπο!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
θα αγοράσεις αυτό που όταν πας για καφέ, δε μπορείς να το παρκάρεις μακριά, γιατι γουστάρεις να το βλέπεις...
θα αγοράσεις αυτό που όταν έρχεται ή ώρα να το πλύνεις, δεν το βλέπεις αγγαρεία, αλλά γουστάρεις να βγάλεις τα σφουγγάρια σου, τα κεριά σου, τα πανιά σου, και να του τριψεις και την τελευταία βίδα και ας σου φάει όλη τη μέρα...
θα αγοράσεις αυτό, που θα σε κάνει να θες να πας εκδρομή, όχι για το τοπίο, αλλά για να καβαλήσεις τη σέλα του...
ψιτ, σε ενα ΔΣ που θα έρθει ο Χρήστος (christostr) κάτσε πάνω για λίγο να σε πάει μια γύρα ... δεν θα είναι αντιπροσωπευτική δοκιμή συνεπιβάτη, αλλά μια μικρή έστω ιδέα θα την πάρεις για τις γωνίες που σχηματίζουν τα πόδια κλπ κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αν πράγματι είναι αξιοπρεπής ή θέση του συνεπιβάτη και αν πράγματι παίρνει πλαινές βαλίτσες, τότε μέσα κι εγώ...
Φυσικά μου αρέσει περισσότερο απ' το CBF1000 και απ' το Bandit (και είναι και Honda)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
eisai monos ayto to kairo??Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
θα αγοράσεις αυτό, που θα σε κάνει να θες να πας εκδρομή, όχι για το τοπίο, αλλά για να καβαλήσεις τη σέλα του...:a07:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καλά έκανε μΕ φαίνεται ο βρωμόπουλος και σου πρότεινε αυτοκίνητο ...
...Aγαπητοί-φίλτατοι-υπέροχοι (κτλ,κτλ,) συμφορουμίτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
(άν ήταν έτσι μια χαρά θα ήταν το μηχανάκι που έχω, ή το hyundai του βρωμόπουλου)...
Παρακαλείστε όπως επιδείξετε την πρέπουσα σοβαρότητα στη χρήση του ψευδωνύμου μου όπως και στις τετράτροχες ιδιότητες που το συνοδεύουν.
Ευχαριστώ
![]()
![]()
You BETA believe...
τι μλκ είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
eisai monos ayto to kairo??:a07:
![]()
![]()
Δε βγαίνει άκρη έτσι ....
Το Νίκο τον καταλαβαίνω θέλει ένα πιο γρήγορο και στριφτερό μηχανάκι αλλά να μην κάνει μεγάλες υποχωρήσεις σε σχέση με αυτά που του έδινε το Cbfάκι του .... και ειδικά στην αξιοπιστία ....
Εγώ ξαναείπα ... κρατάει το 600 για ένα χρόνο ακόμα και περιμένει τη μαμά να βγάλει κάτι ....
(ας πούμε πχ το νέο Cb1000 που να παίρνει φαίρινγκ![]()
)
εγώ πάντως θα κρατούσα για το γαμώτο το Cbf να δω πόσα χιλιόμετρα θα βγάλει μέχρι να κλατάρει ...
![]()
Γιατί δείχνει πολύ μαούνα ο 12,5 Ληστής;
650: μήκος 2130mm, μεταξόνιο 1470mm, ίχνος 108mm, κάστερ 26 μοίρες, 247 kg
1250: μήκος 2130mm, μεταξόνιο 1480mm, ίχνος 104mm, κάστερ 25,2 μοίρες, 254 kg
CBF1000: μήκος 2176mm, μεταξόνιο 1495mm, ίχνος 110mm, κάστερ 26 μοίρες, βάρος 245kg
(To 650 το έβαλα ως μέτρο σύγκρισης)
Όσον αφορά τις ψιλοζημιές, λίγες ημέρες πριν από το πεσιμό σου, το έπαθα κ εγώ (με το 650 - http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=98447 ).
Απολογισμός ζημιών:
-στραβωμένη μανέτα φρένου
-γδάρσιμο στο αντίβαρο
-σπασμένο φλας
-γδαρσιματάκια στο φέρινγκ
-γραδρσιματάκια στον θερμοσίφωνα, ε.... στην εξάτμιση. (έσωσε όλη την ουρά όμως!)
-γδαρμένο κάγκελο προστασίας μοτέρ
Μανέτα κ αντίβαρο δεν χρήζαν αλλαγής (τα άλλαξα για το γμτ).
Κόστος επισκευής περίπου 200?. (εκτός της εξάτμισης)
Προσωπικά προτείνω Bandit 1250s ABS, CBF 1000 ABS.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ νομίζω ότι θα του πηγαίνει το cb που λέει ο Γιάννης.![]()
ποιος το ειπε ?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποιος το ειπε ?
Σόρι ρε αδερφέ, δεν το παρακολούθησα από την αρχή το θρεντάκιο..![]()
safety doesn't happen by accident