Σελίδα 16 από 44 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 648

Θέμα: Για δυνατούς λύτες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Απο φόρτωμα (πλαϊνες) τι λέει ρε Γιάννη;
    άλλη μια, ελπίζω να δουλέψει το λινκ ... είναι χωρίς φαίρινγκ, αλλά για το πίσω μέρος μια ιδέα την παίρνεις

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Kαι μια που αναφέρονται Hayabusa, Κ1300 κλπ, πιστευω οτι αν ηθελε να παει σε τέτοια μοτοσυκλέτα θα του ταίριαζε καλύτερα ενα Blackbird.

To CB1300 παντως ειναι πολύ καλό, και την ποιότητα κατασκευής του τα αλλα την βλέπουν με κυάλια, το μόνο μειονέκτημα ειναι οτι ειναι λίγο βαρυ και οτι οταν θα χρειαστει αμορτισέρ, που θα τα χρειαστεί εφ οσον κανει τοσα χιλιόμετρα, θελει 1000 Ευρω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Και αφού παίξεις μια μέρα με το καινούριο παιχνίδι, μετά θα το βαρεθείς...

Δεν διαφωνώ ότι πρέπει να σου "αρέσει" αυτό που θα πάρεις ότι πρέπει να το αγαπάς, αλλά αυτό το "αρέσει" ξεπερνάει τα απλά αισθητικά κριτήρια και έχει περισσότερο να κάνει με το "ταιριάζει με αυτά που θέλεις" ως αναβάτης και ως άνθρωπος γενικότερα. Προσοχή δεν λέω "ταιριάζει με αυτά που χρειάζεσαι" (άν ήταν έτσι μια χαρά θα ήταν το μηχανάκι που έχω, ή το hyundai του βρωμόπουλου), αλλά "ταιριάζει με αυτά που θέλεις με αυτά που αγαπάς".

Και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα...

σκέφτεσαι μωρε πριν γράψεις? τι φιλοσοφίες είναι αυτές?

θα αγοράσεις αυτό που όταν πας για καφέ, δε μπορείς να το παρκάρεις μακριά, γιατι γουστάρεις να το βλέπεις...
    θα αγοράσεις αυτό που όταν έρχεται ή ώρα να το πλύνεις, δεν το βλέπεις αγγαρεία, αλλά γουστάρεις να βγάλεις τα σφουγγάρια σου, τα κεριά σου, τα πανιά σου, και να του τριψεις και την τελευταία βίδα και ας σου φάει όλη τη μέρα...
    θα αγοράσεις αυτό, που θα σε κάνει να θες να πας εκδρομή, όχι για το τοπίο, αλλά για να καβαλήσεις τη σέλα του...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί και πως βγήκε εκτός παιχνιδιού το CB1300 ...
    Αν πράγματι είναι αξιοπρεπής ή θέση του συνεπιβάτη και αν πράγματι παίρνει πλαινές βαλίτσες, τότε μέσα κι εγώ...

Φυσικά μου αρέσει περισσότερο απ' το CBF1000 και απ' το Bandit (και είναι και Honda)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

θα αγοράσεις αυτό που όταν πας για καφέ, δε μπορείς να το παρκάρεις μακριά, γιατι γουστάρεις να το βλέπεις...
    θα αγοράσεις αυτό που όταν έρχεται ή ώρα να το πλύνεις, δεν το βλέπεις αγγαρεία, αλλά γουστάρεις να βγάλεις τα σφουγγάρια σου, τα κεριά σου, τα πανιά σου, και να του τριψεις και την τελευταία βίδα και ας σου φάει όλη τη μέρα...
    θα αγοράσεις αυτό, που θα σε κάνει να θες να πας εκδρομή, όχι για το τοπίο, αλλά για να καβαλήσεις τη σέλα του...
    Δεν είπα ρε Παπ να διαλέξεις το μηχανάκι που απεχθάνεσαι με κάθε τρόπο!

Αν πράγματι είναι αξιοπρεπής ή θέση του συνεπιβάτη και αν πράγματι παίρνει πλαινές βαλίτσες, τότε μέσα κι εγώ...

Φυσικά μου αρέσει περισσότερο απ' το CBF1000 και απ' το Bandit (και είναι και Honda)
    ψιτ, σε ενα ΔΣ που θα έρθει ο Χρήστος (christostr) κάτσε πάνω για λίγο να σε πάει μια γύρα ... δεν θα είναι αντιπροσωπευτική δοκιμή συνεπιβάτη, αλλά μια μικρή έστω ιδέα θα την πάρεις για τις γωνίες που σχηματίζουν τα πόδια κλπ κλπ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

eisai monos ayto to kairo?? :a07:

Νίκο το καινούριο FAZER 800 πως σου φαίνεται σαν ιδέα??

Είναι και Honda,άρα δεν χαλάει : :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	deauville700.jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	21,2 KB 
ID:	192516
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

καλά έκανε μΕ φαίνεται ο βρωμόπουλος και σου πρότεινε αυτοκίνητο ...
    ...
    (άν ήταν έτσι μια χαρά θα ήταν το μηχανάκι που έχω, ή το hyundai του βρωμόπουλου)...
    Aγαπητοί-φίλτατοι-υπέροχοι (κτλ,κτλ,) συμφορουμίτες.

Παρακαλείστε όπως επιδείξετε την πρέπουσα σοβαρότητα στη χρήση του ψευδωνύμου μου όπως και στις τετράτροχες ιδιότητες που το συνοδεύουν.

Ευχαριστώ

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    eisai monos ayto to kairo?? :a07:
    τι μλκ είναι
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Δε βγαίνει άκρη έτσι ....

Το Νίκο τον καταλαβαίνω θέλει ένα πιο γρήγορο και στριφτερό μηχανάκι αλλά να μην κάνει μεγάλες υποχωρήσεις σε σχέση με αυτά που του έδινε το Cbfάκι του .... και ειδικά στην αξιοπιστία ....

Εγώ ξαναείπα ... κρατάει το 600 για ένα χρόνο ακόμα και περιμένει τη μαμά να βγάλει κάτι ....

(ας πούμε πχ το νέο Cb1000 που να παίρνει φαίρινγκ )

εγώ πάντως θα κρατούσα για το γαμώτο το Cbf να δω πόσα χιλιόμετρα θα βγάλει μέχρι να κλατάρει ...

Γιατί δείχνει πολύ μαούνα ο 12,5 Ληστής;

650: μήκος 2130mm, μεταξόνιο 1470mm, ίχνος 108mm, κάστερ 26 μοίρες, 247 kg

1250: μήκος 2130mm, μεταξόνιο 1480mm, ίχνος 104mm, κάστερ 25,2 μοίρες, 254 kg

CBF1000: μήκος 2176mm, μεταξόνιο 1495mm, ίχνος 110mm, κάστερ 26 μοίρες, βάρος 245kg

(To 650 το έβαλα ως μέτρο σύγκρισης)

Όσον αφορά τις ψιλοζημιές, λίγες ημέρες πριν από το πεσιμό σου, το έπαθα κ εγώ (με το 650 - http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=98447 ).
    Απολογισμός ζημιών:
    -στραβωμένη μανέτα φρένου
    -γδάρσιμο στο αντίβαρο
    -σπασμένο φλας
    -γδαρσιματάκια στο φέρινγκ
    -γραδρσιματάκια στον θερμοσίφωνα, ε.... στην εξάτμιση. (έσωσε όλη την ουρά όμως!)
    -γδαρμένο κάγκελο προστασίας μοτέρ

Μανέτα κ αντίβαρο δεν χρήζαν αλλαγής (τα άλλαξα για το γμτ).
    Κόστος επισκευής περίπου 200?. (εκτός της εξάτμισης)

Προσωπικά προτείνω Bandit 1250s ABS, CBF 1000 ABS.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Εγώ νομίζω ότι θα του πηγαίνει το cb που λέει ο Γιάννης.
    ποιος το ειπε ?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ποιος το ειπε ?

Σόρι ρε αδερφέ, δεν το παρακολούθησα από την αρχή το θρεντάκιο..
    safety doesn't happen by accident

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF