Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 133 από 133

Θέμα: γερανόσ και μετα πυρά

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    βεβαια θα βγει ο λευτερης (βγεςαποτηνεπιρεια)
    αναθεμα αν εχεις καταλαβει τι γραφω και που ειναι η ενσταση μου με αυτα που διαβαζω σε αυτο το θρεαντ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    ακομα περιμενω να μου πουν οι νομοταγεις σε ποιο σημειο του κεντρου δουλευουν και το βασικοτερο που αφηνουν τις μηχανες τους...

Για πες μου εσυ που περιμενεις ακομη κι επιμενεις για το κεντρο
    που δε μπορεις να πας με το μετρο?????????????????????????????????????

Να πω να πω? Εγω λοιπον δουλευω σε εταιρια service και παιρνω καθε πρωι ενα πακετο με ραντεβου για service θερμοσιφωνων. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχω μαζι μου εργαλειοθηκη και ανταλλακτικα. Οταν πρεπει λοιπον να παω σε πελατη στη Πανεπιστημιου,τη πατησιων και οπου αλλου σηκωνουν μοτο πως θα παω? Να παρω εργαλεια και πραγματα στο μετρο και στο λεωφορειο δεν γινεται. Ουτε μπορω να παρκαρω 500μ μακρυα. Επισης δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελλ. αστυνομια οτι αμα μου το ριξουν η το κλεψουν θα βρουν το δραστη. Ουτε που θα ασχοληθουν καθολου. Γιατι λοιπον ενω δεν υπαρχει καμια προβλεψη για παρκινγκ ωστε τα μοτο να μην ενοχλουν και να ειναι ασφαλη να κυνηγανε με τοση μανια το μοναδικο μεσον που βοηθαει στο κυκλοφοριακο? Θα μπορουσαν ευκολα στα πεζοδρομια-αεροδρομια οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος πιο πανω να οριοθετησουν χωρο για μοτο. Και σιγουρα δεν συμφωνω με καποιους που τα βαζουν μεσ'τη μεση ενοχλωντας τους πεζους. Αυτοι ομως που τα βαζουν ακρη και δεν ενοχλουν κανενα για ποιο λογο να τραβανε ολη αυτη τη ταλαιπωρια?
    Και τι ειδους δικαιη τιμωρια ειναι αυτη που σου παιρνουν τη περιουσια και ισως προκαλεσουν και ζημια και δεν δινουν λογο σε κανενα?
    Συγνωμη αν κουρασα αλλα αυτη ειναι η δικη μου εκδοχη.
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος
    Να πω να πω? Εγω λοιπον δουλευω σε εταιρια service και παιρνω καθε πρωι ενα πακετο με ραντεβου για service θερμοσιφωνων. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχω μαζι μου εργαλειοθηκη και ανταλλακτικα. Οταν πρεπει λοιπον να παω σε πελατη στη Πανεπιστημιου,τη πατησιων και οπου αλλου σηκωνουν μοτο πως θα παω? Να παρω εργαλεια και πραγματα στο μετρο και στο λεωφορειο δεν γινεται. Ουτε μπορω να παρκαρω 500μ μακρυα. Επισης δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελλ. αστυνομια οτι αμα μου το ριξουν η το κλεψουν θα βρουν το δραστη. Ουτε που θα ασχοληθουν καθολου. Γιατι λοιπον ενω δεν υπαρχει καμια προβλεψη για παρκινγκ ωστε τα μοτο να μην ενοχλουν και να ειναι ασφαλη να κυνηγανε με τοση μανια το μοναδικο μεσον που βοηθαει στο κυκλοφοριακο? Θα μπορουσαν ευκολα στα πεζοδρομια-αεροδρομια οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος πιο πανω να οριοθετησουν χωρο για μοτο. Και σιγουρα δεν συμφωνω με καποιους που τα βαζουν μεσ'τη μεση ενοχλωντας τους πεζους. Αυτοι ομως που τα βαζουν ακρη και δεν ενοχλουν κανενα για ποιο λογο να τραβανε ολη αυτη τη ταλαιπωρια? Και τι ειδους δικαιη τιμωρια ειναι αυτη που σου παιρνουν τη περιουσια και ισως προκαλεσουν και ζημια και δεν δινουν λογο σε κανενα? Συγνωμη αν κουρασα αλλα αυτη ειναι η δικη μου εκδοχη.
    Το ανεβαζεις στο πεζοδρομιο να μην ενοχλει ομως σιγουρα και του πατας και μια κουλουρα με την κολονα κι εισαι κυριος. Κι αν θες να εισαι πιο κυριος αφηνεις κι ενα χαρτι που το εχεις ετοιμο με τηλ και να λεει επιστρεφω σε λιγο....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αναθεμα αν εχεις καταλαβει τι γραφω και που ειναι η ενσταση μου με αυτα που διαβαζω σε αυτο το θρεαντ..
    εδω δεν εχεις καταλαβει εσυ,περιμενεις να καταλαβουνε οι αλλοι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Για πες μου εσυ που περιμενεις ακομη κι επιμενεις για το κεντρο
    που δε μπορεις να πας με το μετρο?????????????????????????????????????
    ρε μαστορα δεν ειναι το προβλημα που πρεπει να πας αλλα απο που ξεκινας και που πρεπει να γυρισεις...και για να κατεβαινει τοσος κοσμος με τις μηχανες του καποιος λογος δεν θα υπαρχει???Ζωγραφου,Βυρωνα,κλπ..Νοτια Προαστεια,ενα μεγαλο μερος των δυτικων προαστειων,ενα ακομα μεγαλυτερο των βορριων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αμεση προσβαση σε τρενο/μετρο...ξερεις τι ειναι να πρεπει να ξυπνας απο τις 6 για να πας στην δουλεια σου στις 9???και μετα να εχεις αλλες 2 ωρες για να γυρισεις πισω???ποσο μαλλον που για καποιους/πολλους το μηχανακι ειναι βασικο για την δουλεια τους???η θα εισουνα τοσο μαγκας που πχ θα εμενες Κηφησια και θα αφηνες την μηχανη σου στον σταθμο για κανα 10ωρω???

εγω ακομα περιμενω...για να μην απαντας μαλλον εισαι απο τους βολεμενους θεωριτικους που θελουν να πουν την κοτσανα τους...

Παλαιό μέλος
    Το ανεβαζεις στο πεζοδρομιο να μην ενοχλει ομως σιγουρα και του πατας και μια κουλουρα με την κολονα κι εισαι κυριος. Κι αν θες να εισαι πιο κυριος αφηνεις κι ενα χαρτι που το εχεις ετοιμο με τηλ και να λεει επιστρεφω σε λιγο....

Νομιζω απαντησα. Αλλα που να βαζεις κουλουρα τωρα καθε φορα ε και να ψαχνεις τετοιο μερος...
    θελει τουλαχιστον 5 λεπτα...

ρε μαστορα δεν ειναι το προβλημα που πρεπει να πας αλλα απο που ξεκινας και που πρεπει να γυρισεις...και για να κατεβαινει τοσος κοσμος με τις μηχανες του καποιος λογος δεν θα υπαρχει???Ζωγραφου,Βυρωνα,κλπ..Νοτια Προαστεια,ενα μεγαλο μερος των δυτικων προαστειων,ενα ακομα μεγαλυτερο των βορριων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αμεση προσβαση σε τρενο/μετρο...ξερεις τι ειναι να πρεπει να ξυπνας απο τις 6 για να πας στην δουλεια σου στις 9
    Οχι δε ξερω τι ειναι να ξυπνας 6 για να δουλεψεις 9, αλλα ξερω πως ειναι να ξυπνας 4 για να δουλεψεις 5.30.
    Αλλα για πες μου κατι ειμαι περιεργος αντε ξυπνας 6 ως 7 να πιεις καφε κτλπ. Δυο ωρες ως τις 9 με μηχανη που πας για να δουλεψεις στη Λαμια????? Γιατι Αθηνα μεσα οπου και να θες να πας μεσα σε μιση ωρα φτανεις....

και μετα να εχεις αλλες 2 ωρες για να γυρισεις πισω???ποσο μαλλον που για καποιους/πολλους το μηχανακι ειναι βασικο για την δουλεια τους???η θα εισουνα τοσο μαγκας που πχ θα εμενες Κηφησια και θα αφηνες την μηχανη σου στον σταθμο για κανα 10ωρω??? εγω ακομα περιμενω...για να μην απαντας μαλλον εισαι απο τους βολεμενους θεωριτικους που θελουν να πουν την κοτσανα τους...
    Εχω απαντησει ηδη δυο φορες. Αν περιμενεις ακομη πες να ξανα απαντησω...

Νομιζω απαντησα. Αλλα που να βαζεις κουλουρα τωρα καθε φορα ε και να ψαχνεις τετοιο μερος...
    θελει τουλαχιστον 5 λεπτα...

Οχι δε ξερω τι ειναι να ξυπνας 6 για να δουλεψεις 9, αλλα ξερω πως ειναι να ξυπνας 4 για να δουλεψεις 5.30.
    Αλλα για πες μου κατι ειμαι περιεργος αντε ξυπνας 6 ως 7 να πιεις καφε κτλπ. Δυο ωρες ως τις 9 με μηχανη που πας για να δουλεψεις στη Λαμια????? Γιατι Αθηνα μεσα οπου και να θες να πας μεσα σε μιση ωρα φτανεις....

Εχω απαντησει ηδη δυο φορες. Αν περιμενεις ακομη πες να ξανα απαντησω...
    :rotflmao: ενω ειναι παρανομο οπως ειπες βαζεις και κουλουρα για να εισαι σιγουρος να μην στο σηκωσουν???αρα αν πρεπει να βρεις και σταθερο σημειο σιγουρα θα ειναι σε σημειο που ενοχλει γιατι μονο εκει θα εχει καγκελα η κανεναν στυλο σημανσης...τσαμπα μαγκας η πονηριδης???

παμε στο αλλο τωρα...επειδη ειμαι και αλλοδαπο ρωτησα 3-4 ατομα να δω αν το εγραψα λαθος και μη κατανοητο...και τελικα ΜΟΝΟ εσυ εβγαλες το πορισμα οτι ελεγα για μηχανη (λανθασμενα) και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι οτι αναφερομουνα σε ΜΜΜ (το σωστο)...αρα πιστευω απο εδω και μπρος τα λογια ειναι περιττα...

η μονη σου απαντηση (μια φορα) ηταν οτι δεν κατεβαινεις συχνα στο κεντρο...αρα κοβεσε μετεξεταστεος...οταν μετατεθεις η σε μεταθεσουν κεντρο κεντρο και θα πρεπει να τρως στην μαπα το προβλημα ελα και ξαναπες μου...για την ωρα δεν ειναι αποδεκτη η γνωμη σου...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Προφανώς εννοεί ότι πρέπει να ξυπνάει 6 για να δουλέψει 9 διότι μετακινείται με ΜΜΜ.
    Πάντως περιοχές όπως Γαλάτσι που γεωγραφικά είναι ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ του λεκανοπεδίου έχουν χοντρό πρόβλημα με την πρόσβαση σε ΜΜΜ.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Προφανώς εννοεί ότι πρέπει να ξυπνάει 6 για να δουλέψει 9 διότι μετακινείται με ΜΜΜ.
    Πάντως περιοχές όπως Γαλάτσι που γεωγραφικά είναι ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ του λεκανοπεδίου έχουν χοντρό πρόβλημα με την πρόσβαση σε ΜΜΜ.
    τι δεν εχει ρε φιλε???πλακα κανεις???ενα τσουπ κανεις στα Τουρκοβουνια και βρισκεσε στην σταση ''Κατεχακη''...ελληναρά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    ενω ειναι παρανομο οπως ειπες βαζεις και κουλουρα για να εισαι σιγουρος να μην στο σηκωσουν???αρα αν πρεπει να βρεις και σταθερο σημειο σιγουρα θα ειναι σε σημειο που ενοχλει γιατι μονο εκει θα εχει καγκελα η κανεναν στυλο σημανσης...τσαμπα μαγκας η πονηριδης??? παμε στο αλλο τωρα...επειδη ειμαι και αλλοδαπο ρωτησα 3-4 ατομα να δω αν το εγραψα λαθος και μη κατανοητο...και τελικα ΜΟΝΟ εσυ εβγαλες το πορισμα οτι ελεγα για μηχανη (λανθασμενα) και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι οτι αναφερομουνα σε ΜΜΜ (το σωστο)...αρα πιστευω απο εδω και μπρος τα λογια ειναι περιττα... η μονη σου απαντηση (μια φορα) ηταν οτι δεν κατεβαινεις συχνα στο κεντρο...αρα κοβεσε μετεξεταστεος...οταν μετατεθεις η σε μεταθεσουν κεντρο κεντρο και θα πρεπει να τρως στην μαπα το προβλημα ελα και ξαναπες μου...για την ωρα δεν ειναι αποδεκτη η γνωμη σου...
    Παρεξηγηση με το τρεις ωρες, μπερδευτικα με τον προηγουμενο που ηθελε να εχει και τα εγαλεια στη μοτο.

Απο κει και περα αν θες να πας με μμε κανεις ως και 1ωρα το πολυ εκτος αν πας απο Πειραια-Θρακομακεδονες ας πουμε.
    Αν θες να παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο αλλα να μη στη σηκωσουν σου ειπα για κουλουρα
    Αν θες να παρκαρεις νομιμα θες περισσοτερο ψαξιμο αλλα γινεται.
    Επισης εχεις την επιλογη ιδιωτικου χωρου (οχι παρκιγκ) +πρασια.

Παλαιό μέλος
    για να μην απαντας μαλλον εισαι απο τους βολεμενους θεωριτικους που θελουν να πουν την κοτσανα τους...

αρα κοβεσε μετεξεταστεος...οταν μετατεθεις η σε μεταθεσουν κεντρο κεντρο και θα πρεπει να τρως στην μαπα το προβλημα ελα και ξαναπες μου...για την ωρα δεν ειναι αποδεκτη η γνωμη σου...
    Κι αν θες και με θεωρεις βολεμενο που θελω να πω την κοτσανα μου στοιχηματακι εδω με μαρτυρες τους συμφωρουμιτες ολους οτι οπουδηποτε στο κεντρο μπορεις να παρκαρεις νομιμα σε αποσταση πολυ μικρη απο τον προορισμο σου

Δεν θελω να ειμαι κυριος φιλε μου. Θελω να εχω τη δυνατοτητα να παρκαρω νομιμα χωρις να ενοχλω αλλα και χωρις να φοβαμαι οτι θα μου τη κλεψουν.
    Και μεχρι να γινει αυτο θελω να μπορω να παρκαρω εστω παρανομα αλλα εφοσον δεν ενοχλω πεζους,αναπηρους,μαμαδες με καροτσακια κλπ να μην εφαρμοζουν επανω μου τη σκληροτερη τιμωρια (οικονομικη,σωματικη και κυριως ψυχικη).

γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ