Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ο καβαλάρης του ουρανού

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Φοβερος μουσικος για εμενα που ηθελε να περασει καποια μηνυματα αλλα για να τα κατανοησεις επρεπε να τα ακουσεις 5 εως 6 φορες το καθενα.
    φυσικά, εμείς είχαμε διαφορετική συχνότητα απ' αυτόν. Παρόλο που δεν τον πρόλαβα, και γενικότερα με αυτα που έχω δει - διαβάσει κτλ... Ήταν πολύ μπροστα. Μάλλον γεννημένος σε λάθος εποχή

Για μένα ήταν πολύ μέτριος μουσικός.Αλλά η ψυχούλα του είχε μια μουσικότητα απίστευτη!

Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ναι μεν, αλλα ο Ασιμος δεν είχε και πολύ σχέση ούτε με τους Κατσιμιχαίους ούτε και με τον Σιδηρόπουλο. Δέσμιος της παράνοιας του ήταν και είναι λίγο άστοχο να τον παρουσιάζουμε ως ασυμβίβαστο επαναστάτη. Τουλάχιστον μέχρι και το 85 (γιατί μετά ξέφυγε τελείως) δεν θυμάμαι να τον είχαν και σε καμμία εκτίμηση ούτε καν τα συντρόφια του στα Εξάρχεια....
    Όπως είναι τώρα οι πακιστανοί με τα DVD, τον θυμάμαι να πουλάει κασσέτες με ένα καρότσι δίπλα στην είσοδο του "Αχ Μαρία"

Χαρακτηριστικό παράδειγμα καλλιτέχνη που αναγνωρίστηκε μετά θάνατον.
    akrivos etsi
    ala to kalitexnis den tou teriazi
    trovadouro tis agoras 8a ton elega
    kati san ton kakofonix tou asterix apo talanta mousika den ixe mono logo kalo
    ke tonous antikomformismo
    se stigmes aftoprosdiorismou ke eves8isias egrapse elaxista apla ka8imerina logia
    den epsaxne pote gia efsima ke anagnorisi
    akoma ke simera osi ine stin idia katastasi i peripou me ton asimo den ton exoun gia evagkelio
    mono kati epanastatimena koritsakia ke agorakia tou likiou mexri na ginoun ipaliloi ton akoune
    sto pnevma mias genikis antidrasis pou ta diakatexi
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ναι μεν, αλλα ο Ασιμος δεν είχε και πολύ σχέση ούτε με τους Κατσιμιχαίους ούτε και με τον Σιδηρόπουλο. Δέσμιος της παράνοιας του ήταν και είναι λίγο άστοχο να τον παρουσιάζουμε ως ασυμβίβαστο επαναστάτη. Τουλάχιστον μέχρι και το 85 (γιατί μετά ξέφυγε τελείως) δεν θυμάμαι να τον είχαν και σε καμμία εκτίμηση ούτε καν τα συντρόφια του στα Εξάρχεια....
    Όπως είναι τώρα οι πακιστανοί με τα DVD, τον θυμάμαι να πουλάει κασσέτες με ένα καρότσι δίπλα στην είσοδο του "Αχ Μαρία"

Χαρακτηριστικό παράδειγμα καλλιτέχνη που αναγνωρίστηκε μετά θάνατον.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    akrivos etsi
    ala to kalitexnis den tou teriazi
    trovadouro tis agoras 8a ton elega
    kati san ton kakofonix tou asterix apo talanta mousika den ixe mono logo kalo
    ke tonous antikomformismo
    se stigmes aftoprosdiorismou ke eves8isias egrapse elaxista apla ka8imerina logia
    den epsaxne pote gia efsima ke anagnorisi
    akoma ke simera osi ine stin idia katastasi i peripou me ton asimo den ton exoun gia evagkelio
    mono kati epanastatimena koritsakia ke agorakia tou likiou mexri na ginoun ipaliloi ton akoune
    sto pnevma mias genikis antidrasis pou ta diakatexi
    +πάμπολλα....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οτι και αν ηταν ο Ασιμος συντελεσε σε πολυ μεγαλο βαθμο στη δημιουργια μιας ολοκληρης μουσικης σκηνης . Την οποια φροντισαν επιμελως να τη ξεσκισουν σε βαθμο κακουργηματος οι υποτιθεμενοι συνεχιστες της...

τουλαχιστον ο Ασιμος δεν καβαλήσε ποτε καλαμι και δεν πουλησε τζαμπα ιδεολογια και αποψη...ηταν αληθινος και παρ ολο που δεν κοβω φλεβες, υποκλινομαι στην αυθεντικοτητα του...

υ.γ. αλλα οχι αλλο θλιμενοι και οργισμενοι επαναστατες δημιουργοι, μετρ της επιτηδευμενης μιζεριας please...δεν πειθετε κανενα ρε σεις, πρωτιστως ουτε τον ιδιο σας τον εαυτο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

υ.γ. αλλα οχι αλλο θλιμενοι και οργισμενοι επαναστατες δημιουργοι, μετρ της επιτηδευμενης μιζεριας please...δεν πειθετε κανενα ρε σεις, πρωτιστως ουτε τον ιδιο σας τον εαυτο!!!
    :a19:

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    -Κάποτε θα με διαβάσεις ίσως, θα ακούσεις τα τραγούδια μου, θα με κατανοήσεις. Αλλά δε θα �μαι εγώ πια. Θα �ναι αυτή η μάσκα που φορούν στους πεθαμένους. Όσους τους χρησιμοποιούν μετά το θάνατό τους, όταν οι ίδιοι δεν υπάρχουν.
    Όσο υπήρχα με φοβόσουν.
    Όσο υπήρχα δε με άντεχες.
    Δεν είχες καν τη δύναμη να μείνεις ένα δευτερόλεπτο κοντά, άμα σου το ζητούσα. Θα προτιμούσα να μη με διάβαζες ποτέ.
    Είναι καλύτερο ν� αγοράσεις ή να κλέψεις ένα μπλουζάκι με την φάτσα μου επάνω τυπωμένη. Κι ας σου φαίνεται γελοίο. Κι ας μου φαίνεται γελοίο.

-Θα μπορούσα να �χα πράξει αλλιώς και να μην υπήρχε το χαμαλίκι. Αλλά το ξέρω τότε δε θα μπορούσα τίποτα να κανω.
    Γιατί δε θα ήμουνα εγώ.
    Γιατί θα ήμουν σαν εσάς τους κάλπικους φονιάδες
    Γιατί θα ήμουν σαν εσάς τους φοιτητές, τους κώλους και τους
    χέστες
    Γιατί θα ήμουνα και εγώ σαν τους αριστερούς, σαν τους
    �αναρχικούς� και τα πρεζόνια.
    Γιατί θα ρούφαγα ακόμα από τη μαμά και τον μπαμπά
    Γιατί θα ρούφαγα τους γύρω
    Γιατί στα λόγια θα �μουνα ο πρώτος του χωριού ο
    γκραντεπαναστάτης.
    Γιατί θα ήμουν σαν και εσένα πούστη.
    Γιατί θα ήμουν σαν και σένα φεμινίστρια κουφάλα
    Γιατί θα τάθελα όλα και γω δικά μου
    Γιατί θα μ� ενδιέφερε να μη μου πέσει η μύτη
    Γιατί θε να �χα το �να πόδι εδώ και τάλλο απ� την άλλη
    Γιατί στο πρώτο ζόρι θάχα να καταφύγω σ� αυτούς που μου �ναι
    ξένοι και δικοί.
    Γιατί θα ήμουν κόσμος, κόσμος μες τον κοσμάκη
    Γιατί δε θάμουνα εγώ
    Το προτιμώ το χαμαλίκι

μερικα απο τα λογια του.Παντος ειναι εκπληκτικο....οτι δε μπορουμε να το καταλαβουμε το βαφτιζουμε παρανοϊκο........αρκει να μη πουμε οτι εχουμε αδικο,αρκει να μη ξεβολεψουμε ουτε καν την σκεψη μας.....
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF