Πω πω ρε φιλε τι ειπες τωωωωραΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
+1000 για τη διαδρομή που λέει ο Vstrommer71!![]()
Την έκανα πριν τα Χριστούγεννα (με τη διαφορά ότι έμεινα και 2 βράδια Καρπενήσι) με το αυτοκίνητο και μόλις έφτασα σπίτι είπα στο 60% (και όχι απλά στο άλλο μισό γιατί εγώ αγαπάω πολύ
) ότι την Άνοιξη θα κάνουμε το ίδιο τουρ με τη μηχανή!
Φυσικά μου απάντησε μέσες άκρες πως να πάω να πνιγώ και ότι και μόνο που ανεβαίνει στη μηχανή για διαδρομές 20 χλμ γύρω από την Πάτρα καλά είναι![]()
:rotflmao:
"Ρε μεγάλε έχεις τίποτα να προσφέρεις στο topic ή απλά spamαρεις!?"
Ο αρχικός λόγος του post ήταν να σας φτιάξω την (ήδη φτιαγμένη) διάθεση για το ταξιδάκι με 3 photos! Και μην ακούω για αφραγκίες... Κόψτε κάτι άλλο, ένα φαγητό στο Κρίκελο είναι must
Photo 1. Αγ. Νικόλαος - Κρίκελο![]()
![]()
Να σε καλα με εφτιαξες![]()
![]()
Θα μας ακολουθησεις?!![]()
Κ μια ερωτηση ρε παιδια επειδη δεν την εχω ξανακανει την διαδρομη...Απο Ναυπακτο που στριβουμε για Θερμο?Εχει καμια πινακιδα στην περιμετρικη?
Μεσα στην Ναυπακτο ξερω που ειναι η πινακιδα αλλα στην περιμετρικη δεν εχω προσεξει...![]()
Έχει έξοδο στην περιμετρική και πινακίδα... έχω παει 2 φορές για rafting.. το βρίσκεις εύκολα
Τhanks αγορινα...Θα ερθεις τελικα?Εγω σε εχω βαλει παντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Έχει έξοδο στην περιμετρική και πινακίδα... έχω παει 2 φορές για rafting.. το βρίσκεις εύκολα![]()
Δε ξέρω... με ψήνει πολύ η διαδρομη ειδικά τωρα που είδα και φωτο... Αλλά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Το Σάββατο θα απαντησω σίγουρα.
re afiste to gia thn allh evdomada na erthw kai egw...![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
για μια μερα ρε γμτ...θα ερχομουν κι εγω
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε θα εχει φυγει ο διοργανωτης,δλδ εγω για διακοπες Πασχα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
re afiste to gia thn allh evdomada na erthw kai egw...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα να μαστε και θα ματαξαναπαμε![]()
:a12: :a12: :a12: :a12:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
για μια μερα ρε γμτ...θα ερχομουν κι εγω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a37: :a37: :a37:
nio1981
SorryyyyyyyyyΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a37: :a37: :a37:
![]()
![]()
![]()
![]()
Aληθεια η Μαριγω τι ειναι?!![]()
![]()
![]()
to stromaki.....megalos erwtas![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
Οτι ειναι μηχανακι το ηξερα,αλλα τι μηχανακι δεν ηξεραΑρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
![]()
![]()
to stromaki.....megalos erwtas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να την χαιρεσε![]()
![]()
![]()
apo to savvato to prwi pou tha paw athina na thn ferw...ektos kai an emfanistei kanena tragiko provlima ......(den thelw lalakies tha phdhxtw apo to parathiro)
kala na perasete kai kalo dromo...![]()
![]()
![]()
nio1981