στο φετινο rockwave ερχετε ο Garcia και ποιο συγκεκριμενα ο τιτλος ειναι Garcia plays kyuss οποτε καταλαβαινετε τι εχει να επακολουθησει.ελπιζω να αξιζει και το υπολοιπο line up της συγκεκριμενης μερας.
αυτα ειναι Ηλιος Μπυρες και Stoner!!!![]()
![]()
![]()
![]()
στο φετινο rockwave ερχετε ο Garcia και ποιο συγκεκριμενα ο τιτλος ειναι Garcia plays kyuss οποτε καταλαβαινετε τι εχει να επακολουθησει.ελπιζω να αξιζει και το υπολοιπο line up της συγκεκριμενης μερας.
![]()
![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
![]()
![]()
![]()
psss ela re mpyres kai xylooooooooo![]()
![]()
Αει στο καλό σου ρε και εγώ νόμιζω οτι έλεγες για τον Αυστραλο...:rotflmao: :rotflmao:
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ποιος στονερ?Απο το μοτο gp?Η ειπα λαλακια?Δεν καταλαβα.![]()
Από ολότελα.
Προτιμώ kyuss η έστω Queens of the stone age.Aλλά είπαμε.Από ολότελα καλή
κι η Παναγιώτενα.![]()
ενοεις οταν ειχε ερθει με τους Hermano?Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
ειχε έρθει και πριν απο 3-4 χρόνια στο αν
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
και να θελες oi kyuss εχουν διαλυθει εδω και περιπου 15 χρονια οποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Από ολότελα.
Προτιμώ kyuss η έστω Queens of the stone age.Aλλά είπαμε.Από ολότελα καλή
κι η Παναγιώτενα.![]()
οι qotsa εχουν ερθει ηδη 2 φορες οχι πως θα με χαλαγε και τριτη
αλλα garcia να παιζει μονο kyuss πιστευω θα ναι εμπειρια!![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Αει στο καλό σου ρε και εγώ νόμιζω οτι έλεγες για τον Αυστραλο...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
λογω χρηματων θα την βγαλω τριτη μερα με ska-p kai gogol bordello.δεν λεει να δωσω τοσα λεφτα για μια μπαντα.κριμα γιατι κανουν μαμακιες με της μπαντες καθε χρονο οι διωργανοτες του rockwave.![]()
Here she comes a ridin,Well burning down the street.
Ειδικα περυσι προσωπικη μου γνωμη,ηταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗΑρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
λογω χρηματων θα την βγαλω τριτη μερα με ska-p kai gogol bordello.δεν λεει να δωσω τοσα λεφτα για μια μπαντα.κριμα γιατι κανουν μαμακιες με της μπαντες καθε χρονο οι διωργανοτες του rockwave.![]()
συμφωνουμε αλλα περυση θα πηγαινα για downΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Ειδικα περυσι προσωπικη μου γνωμη,ηταν ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗελπιζω να κατσει και manu chao τουλαχιστον να χουμε μια σκα/ρεγκε συναυλια να γουσταρουμε...
καλα να περασετε οσοι πατε garcia...Im reloading my war machine!!!!
Here she comes a ridin,Well burning down the street.
naiΑρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ενοεις οταν ειχε ερθει με τους Hermano?