Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Κ1200s Να το πάρω ή θα κάνω μλκία?

Κ1200s Να το πάρω ή θα κάνω μλκία?

Αυτόν τον καιρό έχω αρχίσει να ψάχνω αντικαταστάτη για το FZ6S.
    Μετά από πολύ σκέψη και απειλές από την γυναίκα αλλά και από το σόι του οποίους και έγραψα σχεδόν κανονικά, λέω να προχωρήσω στην αγορά ενός K1200S αλλά με αυτά που ακούω γύρο γύρο φοβάμαι μήπως κάνω μαλακία και τελικά το έχω περισσότερο χρόνο στο συνεργείο παρά στον δρόμο.

Την έχω ερωτευτεί αυτή την μηχανή από τότε που βγήκε αλλά τότε ήταν μόνο μία φαντασίωση, τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι μιας και τώρα έχω και την δυνατότητα να την ταΐζω.
    Αν μπορείτε να με κατατοπίσετε για κόστος σέρβις στο περίπου και πολύ χοντρά και τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά. Από ότι καταλάβατε μιλάω για μεταχειρισμένη μιας και νομίζω ο κίνδυνος να έχει σκίσει κάποιος μία τέτοια μηχανή είναι σχετικά μικρός και ακόμα δεν έχω αρχίσει να τα χάνω εντελώς.
    Το μόνο που ξέρω ως τώρα είναι ότι πρέπει να βρω κάποια με το ESA αλλά δεν έχω ιδέα από εκεί και πέρα.

Re: Κ1200s Να το πάρω ή θα κάνω μλκία?

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    [...]K1200S αλλά με αυτά που ακούω γύρο γύρο φοβάμαι μήπως κάνω μαλακία και τελικά το έχω περισσότερο χρόνο στο συνεργείο παρά στον δρόμο.[...]
    Βγηκε ζημιαρικο αυτό;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ιδέα δεν έχω για αυτό και ρωτάω.Αν ήξερα θα το είχα πάρει έτσι

Ιδέα δεν έχω για αυτό και ρωτάω.Αν ήξερα θα το είχα πάρει έτσι
    Μα γράφεις "με αυτα που ακούω", δλδ εχεις ακουσει το συγκεκριμένο μοντελο να βγαζει ζημιες;

Εγώ οχι, γι' αυτό ρωτάω

Κόστος χρήσης έχει ψηλό, οπως όλα τα μπεμπε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Κ1200s Να το πάρω ή θα κάνω μλκία?

Την έχω ερωτευτεί αυτή την μηχανή από τότε που βγήκε αλλά τότε ήταν μόνο μία φαντασίωση...

Χωρίς να έχω καμία άποψη για την μηχανή , ο παραπάνω λόγος είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ για να την πάρεις…
    …και καλές βόλτες….

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μα γράφεις "με αυτα που ακούω", δλδ εχεις ακουσει το συγκεκριμένο μοντελο να βγαζει ζημιες;

Εγώ οχι, γι' αυτό ρωτάω

Κόστος χρήσης έχει ψηλό, οπως όλα τα μπεμπε
    Δεν είχα ποτέ BMW και ακούω διάφορα για διάφορα μοντέλα.Δεν ξέρω αν ισχύουν και για αυτό.
    Το κόστος χρήσης ξέρω ότι θα είναι σχετικά υψηλό αλλά το θέμα είναι πόσο υψηλό.Τώρα το μεγάλο σέρβις στην δικιά μου πήγε 550? και στο XX του brother 600?.Σε αυτό είναι μέχρι 700 ή πάμε για 1000-1500?

Χωρίς να έχω καμία άποψη για την μηχανή , ο παραπάνω λόγος είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ για να την πάρεις… …και καλές βόλτες….
    Και εγώ αυτό νομίζω αλλά το θέμα είναι να μη λέω μετά "καλά ρε μλκα αφού δεν ήξερες γιατί δεν ρώταγες?"

Περιμένω και συμβουλές κατόχων ,αν υπάρχει κανένας..........

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εχουν ακουστει προβληματακια σε μοντελα 04 και 05.
    Κοστος χρησης δεν εχει πολυ υψηλο, για την κατηγορια του καθοτι και αλυσιδα δεν εχει και δεν καταναλωνει πολυ για τα αλογα του.
    Αν βρεις 06+ σε καλη κατασταση και τιμη χτυπα το. Αν δεν το βρεις, φερτο απ'οξω.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Εχουν ακουστει προβληματακια σε μοντελα 04 και 05.
    Κοστος χρησης δεν εχει πολυ υψηλο, για την κατηγορια του καθοτι και αλυσιδα δεν εχει και δεν καταναλωνει πολυ για τα αλογα του.
    Αν βρεις 06+ σε καλη κατασταση και τιμη χτυπα το. Αν δεν το βρεις, φερτο απ'οξω.
    Προβληματάκια του 100ευρου ή προβληματάκια του πεντοχίλιαρου?????

Λογικά από Γερμανία θα αγοραστεί κατά Οκτώβρη μεριά που πέφτουν οι τιμές εκεί.

Τι εξτρά μπορεί να έχει εκτός από το ESA???αξίζει να δώσω τα όποια λεφτά παραπάνω???

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Χωρίς να έχω καμία άποψη για την μηχανή , ο παραπάνω λόγος είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ για να την πάρεις…
    …και καλές βόλτες….

Διαφωνώ...

Όπως δεν παντρεύεσαι, μια γυναίκα που είσαι ερωτευμένος κάργα.

Γιατί μόλις ξυπνήσεις και καταλάβεις θα την στείλεις. Είτε μηχανή είναι αυτό είτε γυναίκα.

Εκτός και αν κάνεις τ@ν μαλάκα.

@drspeed: υπάρχουν κάποια θεματάκια με το Κ.
    Μιά με θορυβώδεις -και όχι μόνο- καμπάνες,
    ρακΟρια δοχείου καυσίμου,
    ανεξήγητα καρφώματα βαλβίδων σε λίγα σχετικά χλμ,
    κάποια μικροθεματάκια με ηλεκρτικά/κεντρικούς διακόπτες,
    σπασμένα διαφορικά αν είσαι λίγο άγριος άντρας
    κ.ά.

Μου άρεσε και μου αρέσει πολύ το μηχανάκι αυτό, ιδίως η ηλεκτρονική του ανάρτηση.
    Είναι εκπληκτικός χιλιομετροφάγος χωρίς να πίνει τον σκασμό.

Λέγεται ότι πολλά -αν όχι όλα- από τα ''θεματάκια του'' εξαλήφθησαν στο Κ1300. Δεν μπορώ να βεβαιώσω όμως.

Αν υπήρχαν πολλοί Παναγιωτόπουλοι (service) και αν ήταν λίγο πιό λογική η τιμή που ζητάει η μπεμβέ ίσως να το είχα πάρει.

Καλές αγορές ό,τι και αν πάρεις.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πωλείται ενα εδω μέσα απο τον adamtsouk.
    Ψαξτο!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Πωλείται ενα εδω μέσα απο τον adamtsouk.
    Ψαξτο!
    Αυτό είναι το R και όχι το S.Δεν μου αρέσει οπτικά καθόλου και δεν παίζει μετά το hornet που είχα να ξαναπάρω ποτέ γυμνό και πόσο μάλλον ένα 1200 με τελική πάνω από 280 χλμ/ώρα.

Το είχα 1 χρόνο, είναι πολύ καλή αγορά για κάποιον που θέλει μια γρήγορη και με πολλά άλογα μοτο,επίσης πολύ όμορφη(προσωπικό), κάπου έχω δει να πουλιούνται κανά δύο με τιμές γύρω στα 10000 Ε και με κάτω από 20000χλμ.Πέρνει και σετ πλαινές βαλίτσες αν θέλει κανείς για τουρισμό.
    Πάρε μοντέλο 2007 και μετά.Έχουν λυθεί όλα τα ψιλοπροβλήματα.

Αυτό είναι το R και όχι το S.Δεν μου αρέσει οπτικά καθόλου και δεν παίζει μετά το hornet που είχα να ξαναπάρω ποτέ γυμνό και πόσο μάλλον ένα 1200 με τελική πάνω από 280 χλμ/ώρα.
    Αδερφε, ρώτα αυτον

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αδερφε, ρώτα αυτον

Τι να τον ρωτήσω??? Άλλο το R(γυμνό) άλλο το RS(ημίγυμνο) και άλλο το S(full fearing)

Τι να τον ρωτήσω??? Άλλο το R(γυμνό) άλλο το RS(ημίγυμνο) και άλλο το S(full fearing)
    Ναι, αλλα επειδη εχει κανει μερικες δεκαδες χιλιαδες χλμ κι επειδη εχει τα ιδια μηχανικα μερη, κατι θα ξερει, δε νομιζεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ