+1Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Κάνε μια καλή ρε συ macrozan και ξαναβάλε το παλιό άβαταρ . Ήταν σήμα κατατεθέν.![]()
Καλορίζικη... να σου προσφέρει ατέλειωτα χιλιόμετρα!!![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Κάνε μια καλή ρε συ macrozan και ξαναβάλε το παλιό άβαταρ . Ήταν σήμα κατατεθέν.![]()
Καλορίζικη... να σου προσφέρει ατέλειωτα χιλιόμετρα!!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πολυ ωραιο, να το χαιρεσαι το κτηνος....![]()
Θελουμε ταξιδιωτικο απο το γυρο του κοσμου τωρα.... (σου το ευχομαι..)![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Kαλοτάξιδοι και πάντα όρθιοι να είστε και οι δυο σας Γιώργη!
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιωργο (και ελπιζω να μην αρχισουν, τουλαχιστον οχι σε αυτο το θρεντ οι γνωστοι-αγνωστοι) αυτο το μηχανακι (του 2006 για την ακριβεια που ειχα) είναι λατρεια!
Το βλεπω ακομα στο δρομο και μου τρεχουν τα σαλια!
Ξερω οτι το ειχες κι εσυ... μολις λοιπον κανεις κανενα χλμ και με αυτο πες μας εντυπωσεις!
Ειναι πολυ ομορφο απ οπου και να το δω! Και εξοπλισμενο κιολας!
Καλοριζικος και πολλα πολλα ασφαλη και στριφτερα χλμ (αν και εισαι κουλαδι ρε γμτ)και να μην το δωσεις κι αυτο συντομα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδο να είναι!![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Γιώργη καλορίζικο ρε το γαργαλείο. Παίζει καμία βολτα Χρυσοβίτσι για κέρασμα για τα καλορίζικα? Πάντα όρθιος φίλε μου και να περάσετε καλά οι δυό σας. Εμένα η δικιά μου η κούκλα η κοκκινούλα μου έχει μόνο 6000 χλμ σε 3 χρόνια λόγω της σκλαβιάς που απλόχερα μου έχει δώσει η ενασχόλησή μου με την πληροφ/κή. Ο κολλητός μου μου δίνει 13500 ? για να το πάρει κι ενώ μετά την επέκταση της επιχείρησης που σκέφτομαι να κάνω θα μείνω τελείως στεγνός από παράδες, δεν θέλω να την δώσω. Τελικά είναι έρωτας ρε φίλε αυτό το μηχανάκι.
Και πάλι καλορίζικο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
σας ευχαριστώ όλους βρε !!! άντε κανονίστε να πάμε για καμιά φραπεδιά στα Τζουμέρκα !!! Πάντα όρθιοι όλοι μας !![]()
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Τα τζουμερκα που ειναι ρε παιδια ........? Ειναι καλη φαση........?![]()
love will save the planet,hate is a good start.
είναι η οροσειρά της Πίνδου που περνάει τους νομούς Αρτας και Ιωαννίνων...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Τα τζουμερκα που ειναι ρε παιδια ........? Ειναι καλη φαση........?![]()
![]()
και επί της ευκαιρίας καλορίζικο το bmw!!!![]()
Να τη χαίρεσαι τη "μπέμπα" και πάντα όρθιος. Όταν πας στα Τζουμέρκα, ρίξε κανένα post να μαζευτούμε και να κάνουμε το passo τους, στα 2.400 m περίπου (καιρού επιτρέποντος).Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
σας ευχαριστώ όλους βρε !!! άντε κανονίστε να πάμε για καμιά φραπεδιά στα Τζουμέρκα !!! Πάντα όρθιοι όλοι μας !![]()
Δες λεπτομέρειες στο σχετικό thread :
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4![]()