Βάλε και κανα τόνο μπερδεύεις τον κόσμο ναουμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ναι μην τα γραφουμε διπλά,σου απαντησα δίπλα![]()
![]()
![]()
Βάλε και κανα τόνο μπερδεύεις τον κόσμο ναουμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ναι μην τα γραφουμε διπλά,σου απαντησα δίπλα![]()
![]()
![]()
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Μα οπως και να το διαβασεις το ιδιο ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Βάλε και κανα τόνο μπερδεύεις τον κόσμο ναουμ..![]()
Να κοιτα:
"Ναι μην τα γραφουμε δίπλα,σου απαντησα διπλά"!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μα οπως και να το διαβασεις το ιδιο ειναιΝα κοιτα:
"Ναι μην τα γραφουμε δίπλα,σου απαντησα διπλά"!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Σε εχω βαλει ρεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
:a019: ....
Εκτός απροόπτου είμαι μέσα και γω.![]()
![]()
![]()
Ναι ρε το ξερω.. αλλά επειδή δεν είχα πει σίγουρα, το λέω τωρα για να μην αναρρωτιέται το πλήθος...![]()
Ρε τώρα που πέρασε την επιθεώρηση ξεμυτάει ο σαλίγκαρος. Όλο κανονίζει ώρες, τόπους συναντήσεων είναι και αυστηρός. "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ .... ΤΣΙΓΑΡΟ". Έχε χάρη που μου αρέσει να τον πειράζω .....Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι τίποτις άλλο, θα φέρει και την κοπελιά του και θα της λέει "Ειδες μωρό μου τι εκδρομές κανονίζω? Και όλοι αυτοί που βλέπεις μ' έχουν για αρχηγό, κάνουν ότι τους λέω. Και η μηχανή μου μωρό μου είδες ? παρ' όλο που είναι μικρή κανείς δεν μπορεί να με προσπεράσει, τέτοιος χερας που είμαι. Άντε μην τα πάρω και τους κεράσω τσαγάκι όλους."
camen κοιτα ρε μλκ να τα έχεις καλά μαζί μου γιατι σε βλέπω να μένεις πα στα βουνά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε τώρα που πέρασε την επιθεώρηση ξεμυτάει ο σαλίγκαρος. Όλο κανονίζει ώρες, τόπους συναντήσεων είναι και αυστηρός. "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ .... ΤΣΙΓΑΡΟ". Έχε χάρη που μου αρέσει να τον πειράζω .....
Οχι τίποτις άλλο, θα φέρει και την κοπελιά του και θα της λέει "Ειδες μωρό μου τι εκδρομές κανονίζω? Και όλοι αυτοί που βλέπεις μ' έχουν για αρχηγό, κάνουν ότι τους λέω. Και η μηχανή μου μωρό μου είδες ? παρ' όλο που είναι μικρή κανείς δεν μπορεί να με προσπεράσει, τέτοιος χερας που είμαι. Άντε μην τα πάρω και τους κεράσω τσαγάκι όλους."
camen κοιτα ρε μλκ να τα έχεις καλά μαζί μου γιατι σε βλέπω να μένεις πα στα βουνά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a16: :a16: :a16: :a12: :a12: :a12: :a12: :a12: :a12:
καλησπερα φιλοι μου μπορω να ερθω εγω και ενας φιλος μου παρεα σας αυριο? εγω εχω ενα cbf600 και ο αλλος ενα 900 tdm ειμαστε απο αιτωλικο!!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
και το ρωτας???Εννοειται...
ο camen που ειναι συνεχως online θα σου πει τις λεπτομερειες οπως παντα![]()
![]()
athens.indymedia.org
Καλοδεχούμενοι φίλε μου. Λοιπόν κοίτα επειδή μαλον θύμωσε ο camen που τον πειράζω συνέχεια και δεν έχει ακόμα απαντήσει, εμείς κατά τις 9:00 θα φύγουμε από Πάτρα, οπότε υπολογίζεις την ώρα και θα μας περιμένεις. Θα ξεχωρίζουμε από άλλες ομάδες που θα έχουν βγει για βόλτα γιατί θα έχουμε μπροσταρη μία πορτοκαλοκίτρινη κουράδα (ΚΤΜ). Θα τα πούμε αύριο λοιπόν.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
καλησπερα φιλοι μου μπορω να ερθω εγω και ενας φιλος μου παρεα σας αυριο? εγω εχω ενα cbf600 και ο αλλος ενα 900 tdm ειμαστε απο αιτωλικο!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λοιπον φιλε μου,καλησπερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
καλησπερα φιλοι μου μπορω να ερθω εγω και ενας φιλος μου παρεα σας αυριο? εγω εχω ενα cbf600 και ο αλλος ενα 900 tdm ειμαστε απο αιτωλικο!!![]()
Καταρχας μην τους ακους γιατι σου λενε βλακειες![]()
Εμεις θα συναντησουμε στην διασταυρωση για Ναυπακτο πριν(για εσας) την Γεφυρα του Ριου ενα παλικαρι απο Αγρινιο με μαυρο gsxr-1000.Το παιδι θα ειναι εκει 9.30 οποτε υπολογιστε να ειστε και εσεις εκει την ιδια ωρα...![]()
Σας παρακαλω να ξεκινησετε εγκαιρα ωστε να ειστε πριν απο εμας εκει για να μην καθυστερησουμε.Eπειδη η επικοινωνια μας θα ειναι αδυνατη,θα περιμενουμε φυσικα ελαχιστα αλλα μετα θα φυγουμε![]()
Θα περιμενετε το γκρουπακι που θα εχει ενα ασημι/μαυρο ΚΤΜ(εγω δλδ...)...!!!
Ολα τα υπολοιπα βρισκονται στο πρωτο-πρωτο ποστ αλλα δεν σας αφορουν και πολυ:smilea: Εσεις απλα να ειστε στην ωρα σας στην διασταυρωση![]()
Αντε καλο δρομο να εχετε και θα τα πουμε απο κοντα...!!!
Σου στελνω με πμ το κινητο μου αλλα αν ειμαι πανω στην μηχανη ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ να το σηκωσω!!!![]()
Πααααααααααας καλααααααααααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
μαλον θύμωσε ο camen που τον πειράζω συνέχεια![]()
![]()
Εκανα δουλεια ρε χαμενη:rotflmao::rotflmao:
![]()
Με την κ...λοδουλειά δεν μπορώ να κανονίσω τίποτα τελικά!!!! @#$@#$%!@#
ΔΥΣΤΥΧΩΣ 12 η ώρα πρέπει να είμαι Πάτρα... Επειδή όμως δεν θα το αφήσω να μου το χαλάσει τελείως λέω να έρθω στην πρωινή συνάντηση να πιούμε ένα καφέ/τσιγάρο, πάμε μέχρι Ναύπακτο (έτσι για την παρέα) και μετά μπορεί να συνεχίσω προς Γαλαξίδι για λίγο να ξεκ@υλώσω και γυρίζω!
Θα τα πούμε στον καφέ λοιπόν το πρωί!
ΥΓ - Κατά 8.15 με 8.30 θα είμαι εβερεστ... ελπίζω να βρω κάποιον εκεί να πιούμε τον καφέ της παρηγοριάς και να πω τον πόνο μου!!!