Το μηχανακι ΠΑΝΤΑ το αφηνω σε ιδιωτικο παρκινγκ.Μενω σε ισογειο και οταν το αφηνω εξω το αφηνω κατω απο το παραθυρο μου αναμεσα σε αλλα 3-4 μηχανακια και μονο τα μεσημερια συνηθως μετα τη δουλεια.Ο δρομος που μενω εχει στα πεντε μετρα απο το σπιτι μου ενα συνεργειο αυτοκινητων και αρκετο κοσμο ο οποιος την πεφτει στα μπαλκονια πολλοι απο τους οποιους ξερουν εμενα και τη μηχανη.Επιπλεον λογω δουλειας λειπω συχνα απο Αθηνα οποτε η ρενα εβλεπε το φως του ηλιου και της γειτονιας το πολυ τις μισες μερες του μηνα.Χαρακτηριστικα χθες που μου τη βουτηξανε ητανε η πρωτη φορα που την εβγαζα μετα απο ενα δεκαημερο καθως ειχα γυρισει Αθηνα μολις το προηγουμενο βραδυ...Να σημειωσουμε οτι ητανε χθες και η πρωτη μερα της αδειας μου και σημερα θα εφευγα για Ιο.
Συναγερμο δεν ειχε, ναι ειμαι τοσο μαλακας.
Προσεχτε τωρα και τα ωραια.ΣτΑ διπλα στενα υπαρχουν Z750 R1 HAYABUSA αφημενα χυμα ολονυχτις.Ολο τον καιρο αναρωτιομουν πως μπορουσαν και τα αφηνανε χυμα οι ιδιοκτητες τους.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.....................