Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 137

Θέμα: ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ R1

R1???ΠΟΙΟ R1???
    Το μηχανακι ΠΑΝΤΑ το αφηνω σε ιδιωτικο παρκινγκ.Μενω σε ισογειο και οταν το αφηνω εξω το αφηνω κατω απο το παραθυρο μου αναμεσα σε αλλα 3-4 μηχανακια και μονο τα μεσημερια συνηθως μετα τη δουλεια.Ο δρομος που μενω εχει στα πεντε μετρα απο το σπιτι μου ενα συνεργειο αυτοκινητων και αρκετο κοσμο ο οποιος την πεφτει στα μπαλκονια πολλοι απο τους οποιους ξερουν εμενα και τη μηχανη.Επιπλεον λογω δουλειας λειπω συχνα απο Αθηνα οποτε η ρενα εβλεπε το φως του ηλιου και της γειτονιας το πολυ τις μισες μερες του μηνα.Χαρακτηριστικα χθες που μου τη βουτηξανε ητανε η πρωτη φορα που την εβγαζα μετα απο ενα δεκαημερο καθως ειχα γυρισει Αθηνα μολις το προηγουμενο βραδυ...Να σημειωσουμε οτι ητανε χθες και η πρωτη μερα της αδειας μου και σημερα θα εφευγα για Ιο.
    Συναγερμο δεν ειχε, ναι ειμαι τοσο μαλακας.
    Προσεχτε τωρα και τα ωραια.ΣτΑ διπλα στενα υπαρχουν Z750 R1 HAYABUSA αφημενα χυμα ολονυχτις.Ολο τον καιρο αναρωτιομουν πως μπορουσαν και τα αφηνανε χυμα οι ιδιοκτητες τους.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.....................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Κρίμα ρε Ηρακλή ...

Γαμώ το φελέκι μου, γαμώ!

Παρεπιπτόντως, αν μου πεις 43 νούμερα από το 1 μέχρι και το 49, θα παίξω Λόττο τα υπόλοιπα 6...
    Με τη γκαντεμιά που σε δέρνει, το 'χω σίγουρο το επόμενο τζακ ποτ και θα σου πάρω δυο R1 να έχεις και καβάτζα.

Χιούμορ, black ή βλακ, κρίνε με όπως θέλεις...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά...

R1???ΠΟΙΟ R1???
    φιλε μου τα ιδια νουμερα σκοπευω να παιξω και εγω......

ελπίζω να το βρεις γρήγορα!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Νέο μέλος
    Κρίμα ρε συ Ηρακλή πολύ κρίμα...

Δεν ξέρω τι να πω...υπομονή αν και το ξέρω οτι είναι δυσκολο...
    Και έβαψε ο ήλιος ο μισός...
    και το φεγγάρι ακεριο...
    κόκκινα χείλη

πακετο φιλε...αλλα ολα στο προγραμμα ειναι...το γραφειο μου ειναι στον βυρωνα και για λιγες μερες ακομη θα ειμαι εδω...κυκλοφορω γυρω γυρω ,λογω πελατων, ολη την ωρα οποτε θα το εχω υπ οψιν...υπομονη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iraklis
    Το μηχανακι ΠΑΝΤΑ το αφηνω σε ιδιωτικο παρκινγκ.Μενω σε ισογειο και οταν το αφηνω εξω το αφηνω κατω απο το παραθυρο μου αναμεσα σε αλλα 3-4 μηχανακια και μονο τα μεσημερια συνηθως μετα τη δουλεια.Ο δρομος που μενω εχει στα πεντε μετρα απο το σπιτι μου ενα συνεργειο αυτοκινητων και αρκετο κοσμο ο οποιος την πεφτει στα μπαλκονια πολλοι απο τους οποιους ξερουν εμενα και τη μηχανη.Επιπλεον λογω δουλειας λειπω συχνα απο Αθηνα οποτε η ρενα εβλεπε το φως του ηλιου και της γειτονιας το πολυ τις μισες μερες του μηνα.Χαρακτηριστικα χθες που μου τη βουτηξανε ητανε η πρωτη φορα που την εβγαζα μετα απο ενα δεκαημερο καθως ειχα γυρισει Αθηνα μολις το προηγουμενο βραδυ...Να σημειωσουμε οτι ητανε χθες και η πρωτη μερα της αδειας μου και σημερα θα εφευγα για Ιο.
    Συναγερμο δεν ειχε, ναι ειμαι τοσο μαλακας.
    Προσεχτε τωρα και τα ωραια.ΣτΑ διπλα στενα υπαρχουν Z750 R1 HAYABUSA αφημενα χυμα ολονυχτις.Ολο τον καιρο αναρωτιομουν πως μπορουσαν και τα αφηνανε χυμα οι ιδιοκτητες τους.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.....................
    εχεις φαει χοντρο πακετο φιλε μου και ευχομαι να εχεις συντομα τα καλητερα νεα!
    τωρα θελω να σε βαλω σε ενα περιεργο τριπακι επειδη διαβασα τα παραπανω!μηπως αυτοι που σου πηραν το μωρο σου σε γνωριζουν?μηπως ειναι απλα γνωστοι?το βαζεις σε γκαραζ το κυκλοφορεις οχι και πολυ συχνα γιατι λειπεις,αυτο δεν σε βαζει σε σκεψεις?εχω δει πολλα γι αυτο στα λεω!!!!μηπως??????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sotokan
    Ρε παιδιά επιδιμία έπεσε?Προχτές με πήρε και ένας γνωστός ,του φάγανε το VFR(κόκκινο-VTEC) Σάββατο μέρα μεσημέρι στην ωκεανίδα που είχε πάει για μπάνιο,μέσα στο πάρκινγκ μου είπε.
    Εμένα μου ανοίξανε το αμάξι μέρα μεσημέρι πάλι και τα πήραν όλα από μέσα,mp3 player,ενισχυτή,subwoofer,τσακισανε και την πόρτα του συνοδηγού.Είναι κρίμα και άδικο να σου κλέβουνε τους κόπους σου
    Κατευθείαν ένα σφίξιμο στην καρδιά με πιάνει άμα ακούω τέτοια.
    Κουράγιο φίλε,να σαι καλά πρώτα απ όλα στην υγεία σου και όλα θα γίνουν πάλι σιγά σιγά....Σου εύχομαι να την βρεις πάλι την αγάπη σου και να ηρεμήσεις....

Να έχουμε το νου μας μάγκες,γιατί είναι δύσκολες εποχές.......

παλιο μπασταρδοι! ευχομαι να τους βρεις και να μας φωναξεις όλους να τους κανουμε OWNED!
    OMG!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Φίλε τι να πω. Έτσι πήραν και ενός φίλου το TDM μεσημέρι έξω από το ZARA στην Καλλιθέα και αυτός χωρίς συναγερμό.
    Ο συναγερμός/immobilazer σώζουν σε πολλές περιπτώσεις. Άλλος φίλος γλίτωσε έτσι ένα Pegaso, γιατί βάρεσε ο συναγερμός όταν το φορτώνανε σε μία καρότσα και το πέταξαν στο δρόμο και φύγανε, πάλι μεσημέρι έξω από το σπίτι του.
    Triple 1050

Ανήσυχο Μέλος...
    ρε τα κωλοπαιδια θρασος.. ποτε θα τσακωσουνε κανεναν..? στη Γερμανια ειχα ακουσει για δολωματα μεσω ενος περιοδικου αυτοκινητων.. ειχαν αφησει ενα γυαλιστερο καινουριο Golf σε παρκινγκ ανοιχτου χωρου το οποιο παρακολουθουσαν μερα-νυχτα μεχρι που εμφανιστηκαν τα κλεφτρονια.. αφου τους τσακωσανε, τους γ@μησανε στο ξυλο και τους παρεδωσαν στην αστυνομια..
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Καλό θα ήταν να μάθουμε τι μέτρα προστασίας είχε ο άτυχος φίλος με το R1...

Αν είχε δισκολουκέτο και συναγερμό (που οι περισσότεροι έχουμε), άστα να πάνε...

Νέο μέλος Το avatar του/της batzio
    Ηρακλή σου εύχομαι να βρεθεί και σύντομα!

Πάντως, οι περισσότερες κλοπές που έχω ακούσει έχουν γίνει όταν κάποιος το άφησε μέρα για λίγο έξω από το σπίτι του/μαγαζί/δουλειά για λιγάκι και ξεκλείδωτο.

Πάντα τα κλεφτρόνια προτιμούν την εύκολη λεία που θα τους πάρει 5 λεπτάκια μαξ.
    Δεν εχει σημασία αν είναι στην ερημιά ή στην Σταδίου ώρα αιχμής. Γιατί; Ποιος λέτε να ασχολείται;

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
    ρε τα κωλοπαιδια θρασος.. ποτε θα τσακωσουνε κανεναν..? στη Γερμανια ειχα ακουσει για δολωματα μεσω ενος περιοδικου αυτοκινητων.. ειχαν αφησει ενα γυαλιστερο καινουριο Golf σε παρκινγκ ανοιχτου χωρου το οποιο παρακολουθουσαν μερα-νυχτα μεχρι που εμφανιστηκαν τα κλεφτρονια.. αφου τους τσακωσανε, τους γ@μησανε στο ξυλο και τους παρεδωσαν στην αστυνομια..
    Χμμμμ, καλη ιδεα, προσφερομαι για την πρωτη βάρδια......
    ξυλο δεν θα ριξω μου αρκει να βλεπω τους αλλους.....

τετοιο κακο να μην περασει κανεις μας...
    φιλε μακαρι να βρεθει και να χαρουμε ολοι μαζι.
    οι αλητες δεν πονανε καθολου??

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
    από PaloukiLook στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2009, 08:09
  2. Μου κλέψανε το τελικό
    από LogOutGoRide στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 13:18
  3. μου κλεψανε το κρανος!, ελεος..
    από vassilis88 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 23:40
  4. Θεέ μου, παρε το μηδεν.....