Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: ΑΓΧΟΣ

ΑΓΧΟΣ

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ....ΟΔΗΓΑΩ ΜΗΧΑΝΗ ... ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ... ΣΧΕΔΟΝ ΣΕΡΙ ... ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ....ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SBS , ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΡΕΜΟΣ ....ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΑΓΧΟΣ ... ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ... ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ... ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ...ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ... ΚΑΒΑΛΑΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ... ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ... ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ... ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ,ΣΧΕΔΟΝ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ 200 ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ... ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ....ΠΑΚΕΤΟ ΕΤΣΙ ???? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΤΟΛΕΣ ΚΤΛ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ , ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ....ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ... ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ ... ΦΟΡΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΑΝΟΣ , ΜΠΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ... ΩΣ ΕΚΕΙ . ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ Π@ΣΤ$ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ .. ΤΟ ΣΤΟΠ... ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΥΜΗΘΙΚΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ... ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ????
    ΕΣΕΙΣ ? ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ???
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Τι σε έπιασε παιδάκι μου νυχτιάτικα???

όχι πές μου...θές να πέσεις???

εγώ δεν θέλω να πέσεις

Να προσέχεις φίλε μου εκεί έξω...

κι εύχομαι να μην πέσεις ποτέ και το άγχος, να πάει καλλιά του

καλό ξημέρωμα
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΛΥΘΕΦΤΗΚΑΝ

ΟΜΟΡΦΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΕΡΟ, ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΑ .

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω περισσότερο, θεωρώ ότι όλοι όσοι οδηγούμε μοτοσυκλέτα θα πέσουμε…….

Και εξηγούμε, θα πέσουμε σημαίνει βασικά θα χάσουμε την ισορροπία μας (με τον έναν η τον άλλον τρόπο) και η πουτ@να η βαρύτητα θα μας προσγειώσει στο έδαφος.

Το πότε και το πώς είναι άγνωστο και δυστυχώς δεν έχει να κάνει με το εάν πηγαίνεις με 120 ή με 20, η εάν οδηγείς προσεκτικά ή απρόσεκτα (βέβαια με την εμπειρία, την προσοχή την ταχύτητα κλπ αυξάνεις ή μειώνεις της πιθανότητες ανάλογα) αλλά με την κακιά στιγμή, την άτυχη συγκυρία κλπ κλπ

Οπότε ή 10 ώρες την ημέρα επάνω της ή 5 λεπτά πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για την σαβούρδα

Είναι μεγάλη βλακεία να λες ότι «είμαι 10 ώρες επάνω στην μοτοσυκλέτα οπότε δεν γίνετε να φοράω μπουφάν», για αυτό ακριβώς τον λόγο θα έπρεπε μα φοράς, πήγαινε βρές ένα καλοκαιρινό λεπτό με ενισχύσεις, έχουν βγει ακόμα και δυκτάκια με ενισχύσεις, πολύ ποιο δροσερά ακόμα και από κοντομάνικο.

Όσο αφορά τι ψυχολογικό σου, εξοπλίσου ανάλογα (θα βοηθήσει και την οδηγική σου αυτοπεποίθηση) όπως σου είπα και παραπάνω και σταμάτα να το σκέφτεσαι, σε αγχώνει περισσότερο και έστω και ακούσια μπορεί να σε κάνει ποιο νευρικό στις αντιδράσεις με αποτέλεσμα να την μαζέψεις και να φταις μόνο εσύ τελικά

Καλά χιλιόμετρα να έχεις και να προσέχεις τον εαυτό σου bro

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    κι εγω κάποιες φορές ξεσηκώνω απο μέσα μου σκηνές πραγματικά ασχημες οτι πεφτω καθώς σφηνάρω στο ποτάμι...
    δεν λέει τίποτα ..

να ξέρεις οτι ο φόβος η αγωνία κρατάνε το μυαλο σε εγγρήγορση και είναι ο καλύτερος σύμαχος μας..

εκείνος που ΔΕΝ φοβάται είναι για μένα επικύνδινος...

και φυσικά αν μπορείς βάλε ενα πλάνο να ξεφύγεις απο το τιμόνι...

τωρα το αντέχεις μετά απο δέκα χρόνια καθώς έχουν αλάξει οι κυκλοφοριακές συνθήκες δεν ειναι τα ιδια με δέκα χρόνια πρίν δεν θα το αντέχεις...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Βασικά, εγώ πριν 5 λεπτά κόντεψα να πέσω σε μιά κυράτσα που αποφάσισε να περάσει απέναντι χωρίς να ελέγξει...
    Μήπως αυτό που νιώθεις δεν είναι άγχος αλλά μιά φυσική εγρήγορση του οργανισμού απέναντι στον συνεχή κύνδυνο;
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Εγώ θα έλεγα να κατεβείς λίγο από την μότο μέχρι να ηρεμίσεις λιγάκι ,και αφού σου φύγει αυτό το σφίξιμο ξανά βουρ …εγώ εμπιστεύομαι πάντα το ένστικτο μου. κάνε ένα διάλειμμα και αυτό είναι όλο (αν αυτό είναι εφικτό).Πάντως όπως είπε και Julius Ο Τρισμέγιστος κάποτε όλοι θα πέσουμε ..το θέμα είναι όμως να ξανασηκωθούμε ….
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Δεν συμβαδίζει από τη μιά να λες ότι φοβάσαι τόσο κι από την άλλη να λες ότι μόνο ένας παρανοϊκός θα φορούσε μπουφάν και ότι πας με 200 στην Α.Ο.

Πολλά ατυχήματα μπορούμε να τα αποφύγουμε (οδηγώντας με κάτω από 200, αν μη τι άλλο!!) και πολλές συνέπειες ατυχημάτων μπορούμε να τις μετριάσουμε (με κατάλληλα προστατευτικά ρούχα). Το να φοβάσαι δεν θα σε προστατεύσει ποτέ, τα παραπάνω μέτρα όμως θα σε προστατεύσουν, και θα σου ανεβάσουν και την αυτοπεποίθηση, πράγμα ίσως ακόμη σημαντικώτερο, αφού οι αρνητικές σκέψεις συχνά φέρνουν και τη στραβή.

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny

Re: ΑΓΧΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ... ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ????
    ΕΣΕΙΣ ? ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ???

Ωριμάζεις…

Επίσης έχε υπ’ όψιν σου ότι συνήθως η στραβή μας έρχεται όταν σταματήσουμε να φοβόμαστε.
    Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

.
    Πριν λιγες ημερες χρειαστηκε να κατεβω Αθηνα γιατι ειχα πολλες στασεις και επρεπε να ειμαι συντομος, αποφασισα λοιπον να παρω το μηχανακι και οχι τρενο οπως συνηθως......Με το που καβαλησα το μηχανακι ημουν ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι κατι κακο θα συμβει και μαλιστα το ειπα σε εναν φιλο που με βρηκε μπροστα απο το σπιτι. Παρα την ζεστη φορεσα επιπλεον εξοπλισμο (μποτες/γαντια) ενω σε ολη τη διαρκεια της διαδρομης φυλαγομουν απο παντου.....τελικα δεν εγινε τιποτα (ουτε πηγε να γινει)
    Το συναισθημα ομως, οπως και σε σενα ηταν πολυ δυνατο σε σημειο που μολις επεστρεψα σπιτι ενοιωσα μεγαλη ανακουφηση....

Δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο Μιλτο ουτε (λογω επαγγελματος) να περιορισεις την χρηση - το μονο που σε συμβουλευω ειναι να φτιαξεις μερικα "φανταστικά" σεναρια πανικου και πως θα αντιδρασεις - ειναι το μονο που μπορεις να κανεις για να αισθανεσαι λιγο καλυτερα πρετοιμασμενος (εαν ποτε χρειαστει).

επειδη χτες εγινε η κηδεια του κολλητου μου ................
    που του εκλεισε μια καργιολα το δρομο ,φορα εξοπλισμο ..
    οτι εχεις και δεν εχεις.......

δεν μπορω να σου πω κατι περισσοτερο .
    αυτα τα πραγματα ειναι γνωστα σε σενα σε μενα οπως και σε ολους εδω μεσα.........

αν στα 60 το κρανος γινεται 1000κομματια ,σκεψου τι γινεται στα 200
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Κι εγώ το έχω πάθει, και για 2-3 μέρες πήγαινα χωρίς πολλές πολλές προσπεράσεις, πολύ ήρεμα, σαν αυτοκίνητο! Και έκοψα για λίγο τις βραδυνές μοναχικές βόλτες πριν τον ύπνο...

Θα δεις ότι με ένα καλοκαιρινό τζάκετ θα είσαι πιο δροσερά, δοκιμασμένο. Με το κοντομανικο ο καυτός αέρας σε ψήνει...

Και αυτές τις 200άρες.... πρέπει να σου το πούμε ρε αδερφέ? κόψτες. καμιά δουλειά δεν αξίζει τόσο ρίσκο...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ... ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΨΕΙ ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕ ΑΥΤΟ ... Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ KAI ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΨΕΙ . ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ...ΙΣΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ .. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ...ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Φέρε μας το μηχανάκι σου να του βάλουμε κόφτη στα 90...

Χωρίς πλάκα, ή φοβάσαι ή πάς με 200, και τα δύο μαζί δεν γίνονται.

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

Αλοιμονο

απο αυτους που αισθάνονται, οχι επειδη ετσι λένε, οτι δέν κινδηνευουν, και θεωρουν οτι η ασφάλεια τους ειναι στο χέρι τους.

Οι υπολοιποι που συνειδητα κινδυνεύουμε και επιλέγουμε τον κίνδηνο, ενω προσπαθούμε να τον μιώσουμε, συνεχίζουμε.

θεραπεία΄ Πάρε ενα ΜΧ εντούρο κατι, και πήγαινε στο χώμα. Αν δεν έχεις πείρα ακόμα καλυτερα. Πεσε κάτω 5-6 φορες σε μια μερα κάνοντας μαλακίες και μετα οταν ανεβείς παλι στη Street Rolls Royce σου 0α αισθανθείς άλλος άνθρωπος.

Πονεμένος αλλα άλλος!

Το χώμα είναι ο μόνος 0εος στους δρόμους. Στο γήπεδο ΕΝΑΣ ειναι ο θεος

ΟΣΦΠ
    Libertad Democracia Justicia Dignidad
    http://www.radioinsurgente.org/ EZLN Radio
    http://chiapas.mediosindependientes.org/ Chiapas News
    http://athens.indymedia.org/ Athens News

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία