έχει ξαναπαίξει πάλι στο forum.....όχι για το αποτέλεσμα γιατί πραγματικά μπορεί το KTM να είναι το καλύτερο αλλά απο πλευράς περιεχομένου το συγκριτικό είναι με διαφορά το χειρότερο που έχω δεί απο το MCNΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
http://www.youtube.com/watch?v=Yr9J_8NAmqg
ναι,αλλά δε μας λες το λόγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
έχει ξαναπαίξει πάλι στο forum.....όχι για το αποτέλεσμα γιατί πραγματικά μπορεί το KTM να είναι το καλύτερο αλλά απο πλευράς περιεχομένου το συγκριτικό είναι με διαφορά το χειρότερο που έχω δεί απο το MCN![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ναι,αλλά δε μας λες το λόγο...![]()
δε λέει τίποτα ρε φιλε. Τοσα χλμ κάνανε. Με το ζορι ακους για την παλιομοδιτικη αίσθηση του Beneli και τα άσχημα φρένα του DucatiΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
.......... απο πλευράς περιεχομένου το συγκριτικό είναι με διαφορά το χειρότερο που έχω δεί απο το MCN
και στο τέλος μας πετάει ένα αποτέλεσμα και μια κατάταξη χωρίς να έχει πει τιποτα ουσιαστικό
Σατς ε γουαιστ οφ αιαρ ταιμ ... να πουμε
Ασε που δείχνει συνέχεια τις ίδιες στροφές![]()
να τους πάμε μια απο τον περιφερειακό προς Δομβραινα να δουν τι σημαίνει δοκιμαστικο
Συμφωνώ με τον Σπύρο αλλα και με την κατάταξη btw
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τώρα ,το ότι και οι 2 οι παραπάνω έχετε Tiger,σημαίνει κάτι, ή κάθε ομοιότης είναι καθαρά συμπτωματική;![]()
εντάξει πρώτη (παλι) η μαμα ΚΤΜ ,αλλά δεν με πολύνοιάζει αυτό,μιας και όλα είναι ευρωπαικα...![]()