εισαι πολυ μικρος και απειρος...τρια χρονια φιλαρακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ελαφρώς, ίσα που κοκκίνησα![]()
![]()
εισαι πολυ μικρος και απειρος...τρια χρονια φιλαρακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ελαφρώς, ίσα που κοκκίνησα![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Για τους καρβουνιασμενους δεν εχουμε κατι δυστυχως...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εισαι πολυ μικρος και απειρος...τρια χρονια φιλαρακι...![]()
![]()
εχε χαρη που δεν θελω να σπαμαρω αλλο...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Για τους καρβουνιασμενους δεν εχουμε κατι δυστυχως...![]()
υ.γ. παντως για να πω και του στραβου το δικιο γαμω τις γυναικες ηταν...απλως εγω ειμαι ψυχακιας...![]()
Δεκτον...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
απλως εγω ειμαι ψυχακιας...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
οπως ελεγε και η πατρινια πρωην κυρια μου..."ειδε η σμυρνια την πατρινια και την φοβηθηκε..."
E λίγα με τις πατρινιές ρε..λες και οι υπόλοιπες είναι καλύτερες ναουμ..τα ίδια σκατά είναι όλες με χειρότερες κατ εμέ Σεραίες/Αιγιότησες![]()
Στο θέμα μας τώρα. Στην Ιονία είδαμε και ένα r1 με τιναγμένο σασμάν.. :/ Ευτυχώς το παιδί ήταν οκ κ εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Ακόμα και τα καλύτερα χαλανε λοιπόν (φανταστείτε τα ΚΤΜ τώρα).
Θωμά ωραίο μ έβγαλες ρε θα σε πάρω για φωτογράφο.
ΨΑΡΑΚΑ είσαι ταλέντο φίλε για το λίγο διάστημα που οδηγείς, δεν υπάρχεις. Πάντα όρθιος και όλοι μας:-)
Άντε να κανονήσουμε και καμια Λευκάδα ώστε να πάμε καρπενήσι ρε σεις..
Υ.Γ Θωμά εκτός απο κουλάδι είσαι και κότα, μου κάθεσαι πίσω απ την κίνηση..ΔιΗθηση ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Μαγκες την επόμενη φορά:
α) Να κανονίσουμε γιατι εγω πηγαινοερχομαι Πρεβεζα να κανουμε τη διαδρομή μαζί.
β) Να παμε (πατε) απο Αστακό-Μυτικα-Παλαιρο
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το συζητησαμε με τα παιδια απο το Αιτωλικο να γυρισουμε απο εκει αλλα μας ειπαν να μην παμε τελικα γτ ο δρομος δεν ειναι καλος...Το εχω κανει απο Λευκαδα μεχρι Μυτικα και ηταν μια χαρα αλλα απο εκει κ περα δεν ξερω πως ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαγκες την επόμενη φορά:
β) Να παμε (πατε) απο Αστακό-Μυτικα-Παλαιρο
![]()
![]()
![]()
Next time...![]()
Oταν ειμαστε 5 μηχανες και πηγαινουμε ολοι μαζι δεν μπορω να αρχισω τις προσπερασεις σε ενα χιλιομετρο ουρα αυτοκινητων/φορτηγων...Ειναι ευκολο να κινδυνεψει καποιος σε αυτον τον κωλοδρομο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Υ.Γ Θωμά εκτός απο κουλάδι είσαι και κότα, μου κάθεσαι πίσω απ την κίνηση..ΔιΗθηση ρε και τα μυαλά στα κάγκελα.![]()
Αλλο οταν ειμαστε 1-2 μηχανακια...![]()
Μια χαρά ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το συζητησαμε με τα παιδια απο το Αιτωλικο να γυρισουμε απο εκει αλλα μας ειπαν να μην παμε τελικα γτ ο δρομος δεν ειναι καλος...Το εχω κανει απο Λευκαδα μεχρι Μυτικα και ηταν μια χαρα αλλα απο εκει κ περα δεν ξερω πως ειναι...
Next time...![]()
Απλά εχει κλειστό στροφιλίκι κι οχι την ευθεία της παρακαμψης Αγρινίου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ποτε θα σε δουμε δεν ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Πολύ ωραία,παίδες...
Άντε και σε επόμενα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νεxt time λοιπον...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια χαρά ειναι
Απλά εχει κλειστό στροφιλίκι κι οχι την ευθεία της παρακαμψης Αγρινίου![]()
![]()
Ωραίος ο Camenος... και τα υπόλοιπα παιδιά...![]()
![]()
![]()
ωραίο και το μωράκι σου. Το κτμ εννοώ...:rotflmao: :rotflmao: