Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 252

Θέμα: ΔΙΟΔΙΑ (συγχωνευμένα θέματα) Αφιδνων-Χαλκίδας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αφελής ερώτηση:

Για ποιό λόγο οι κατοικοι της περιοχής αξιώνουν να χρησιμοποιούν τζαμπα τον αυτοκινητόδρομο;
    Έχουν εναλλακτική διαδρομή που να μη χρειάζεται να κάνουν το γύρο της γης για να πάνε στη δουλειά τους; Δεν κατέω, ρωτάω...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έχουν εναλλακτική διαδρομή που να μη χρειάζεται να κάνουν το γύρο της γης για να πάνε στη δουλειά τους; Δεν κατέω, ρωτάω...
    Και δρόμους έχουν και τον τελευταίο καιρό εξαιρετική σιδηροδρομική σύνδεση.

Αλλα εμαθαν τοσα χρονια (το κομματι Κατερινη-Κορινός ειναι ισως το πρωτο κομματι αυοτκινητοδρόμου στην Ελλαδα), στο τζαμπα, είχαν και τους Δ.Υ. στα Μαλγαρα που εβλεπαν καρντασικες πινακίδες και έλεγαν "φευγα", έδιναν μισό αντιτιμο χωρις αποδειξη ("δικά σου") και όλα καλά.

Ας ειναι καλά οι μ@λκες οι χαμουτζήδες που πληρώναν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφελής ερώτηση:

Για ποιό λόγο οι κατοικοι της περιοχής αξιώνουν να χρησιμοποιούν τζαμπα τον αυτοκινητόδρομο;

Γιατί λένε και με το δίκιο τους ότι αφού η χρέωση είναι 0.03 ? το χλμ και αυτοί κάνουν 7-12 χλμ δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν περισσότερο από 20-30ç.

Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Γιατί λένε και με το δίκιο τους ότι αφού η χρέωση είναι 0.03 ? το χλμ και αυτοί κάνουν 7-12 χλμ δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουν περισσότερο από 20-30ç.
    Για 7-12 χλμ πρεπει να μπουν στον αυτοκινητόδρομο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Για 7-12 χλμ πρεπει να μπουν στον αυτοκινητόδρομο;
    Ναι γιατί έτσι τους γουστάρει.Αυτόν τον κωλόδρομο τον έχουμε πληρώσει 10 φορές ο καθένας και τώρα τον χαρίζουν σε ιδιώτες που με το έτσι θέλω και χωρίς να έχουν παραδώσει κάποιο καινούριο κομμάτι βάζουν ότι τιμές θέλουν ,όπου θέλουν.Και στο φινάλε αν θεωρείς ότι η παράκαμψη από Κρυονέρι και Άγιο Στέφανο είναι ασφαλής δρόμος να τον κάνεις κάθε μέρα τότε πήγαινε από εκεί.Εγώ πλήρωνα τόσα χρόνια έναν δρόμο που γουστάρω να τον χρησιμοποιώ.

Ναι γιατί έτσι τους γουστάρει.Αυτόν τον κωλόδρομο τον έχουμε πληρώσει 10 φορές ο καθένας και τώρα τον χαρίζουν σε ιδιώτες που με το έτσι θέλω και χωρίς να έχουν παραδώσει κάποιο καινούριο κομμάτι βάζουν ότι τιμές θέλουν ,όπου θέλουν.Και στο φινάλε αν θεωρείς ότι η παράκαμψη από Κρυονέρι και Άγιο Στέφανο είναι ασφαλής δρόμος να τον κάνεις κάθε μέρα τότε πήγαινε από εκεί.Εγώ πλήρωνα τόσα χρόνια έναν δρόμο που γουστάρω να τον χρησιμοποιώ.
    1. Τα διόδια ειναι για συντήρηση

2. Υπάρχει καποιο χρονικό όριο στην πληρωμή; Δλδ επειδή τοσα χρονια πληρώναμε διόδια πρέπει τώρα να σταματήσουμε :rotflmao:

Ωραίοι είμαστε. Στη χώρα που ανθεί η φοροδιαφυγή, αξιώνουμε τζάμπα αυτοκινητόδρομους.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

1. Η σύμβαση παραχώρησης είναι για συντήρηση και επέκταση.
    Οπότε στο συγκεκριμένο κομμάτι τα διόδια πρέπει να αφορούν μόνο την συντήρηση οπότε καμία σχέση με τα λεφτά που ζητάνε .
    2. Στις υπόλοιπες χώρες πληρώνεις μέχρι να αποπληρωθεί ο δρόμος και όχι εσαεί.

Και τέλος τί σχέση έχει η φοροδιαφυγή με τα διόδια???
    Οι δρόμοι υποτίθεται ότι συντηρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας,αυτά τα λεφτά πού πάνε???

Και τέλος όταν θα φτιαχτεί αυτοκινητόδρομος που να πληρεί τις προδιαγραφές τότε θα πληρώνω.Τώρα μόνο θα με βλέπουν να περνάω και δεν θα μπορούν να κάνουν και τίποτα.Αν ήμουν εγώ και οι υπόλοιποι οι παράνομοι γιατί δεν μπορούν να μας κάνουνε τίποτα?????Απλά γιατί αυτοί είναι οι παράνομοι που θέλουν λεφτά για κάτι που ΘΑ φτιάξουν σε 30 χρόνια.Τότε λοιπόν θα πληρώσω.Σε 30 χρόνια.
    Όπου ο δρόμος είναι σωστός πληρώνω και το χαίρομαι αλλά όχι και στον κάθε κατσικόδρομο και σίγουρα όχι όταν δεν υπάρχει ασφαλής παράδρομος.

2. Στις υπόλοιπες χώρες πληρώνεις μέχρι να αποπληρωθεί ο δρόμος και όχι εσαεί.
    μπόινγκ!!!

τι λετε ρε σεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Επίσης μου φαίνεται πολύ αστείο το οτι για 30+ χρονια υπήρχαν διόδια που τα πλήρωναν όλοι στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη που μεχρι το 1995-2000 ήταν όπως ειναι τώρα η Κορίνθου-Πατρών και τώρα που είναι όλο αυτοκινητόδρομος με εξαίρεση Μαλιακό και Τεμπη, ξαφνικά δε θέλουμε να πληρώσουμε.

Και αυτό μολις ανελαβε ιδιώτης, τόσα χρόνια τα δίναμε στο κράτος (σα μ@λακες )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ενώ Κόρινθος Πάτρα είναι γαμώ τους δρόμους ε??????

δηλαδή αν έρθω έξω από το σπίτι σου και φτιάξω 100 μέτρα πιστοάσφαλτο θα μου τα σκάς κάθε φορά που θα μπαινο-βγαίνεις για όσο ζείς???

Ακόμα και όταν ήταν κρατικά τα διόδια είχε γίνει καταγγελία στην ΕΕ και ακόμα πληρώνουμε πρόστιμα.

Και ναι έξω πάνω από τα διόδια, όπου έχει και συλλέγονται για αποπληρωμή του δρόμου μετράνε ανάποδα από το ποσό που απομένει και όταν μηδενίσει τα ξηλώνουν

Ενώ Κόρινθος Πάτρα είναι γαμώ τους δρόμους ε??????
    Mίλησα εγω πουθενά για το Κόρινθος-Πατρα;

Εχω γράψει τόσες φορές οτι εκεί δεν πληρώνω.

Αλλα αυτό δεν δίνει άλλοθι στον καθενα να αξιώνει τζάμπα αυτοκινητόδρομο στα έτοιμα κομμάτια

Για να τελειώνουμε, τα διόδια ΔΕΝ εχουν ημερομηνία λήξης, πουθενά. Κανε κανενα ταξίδι εξω να δεις

Αμα ήταν έτσι η Ιταλία και η Γαλλία δε θα έπρεπε να έχουν διόδια, εχουν αυτοκινητόδρομο απο το '50
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Επίσης μου φαίνεται πολύ αστείο το οτι για 30+ χρονια υπήρχαν διόδια που τα πλήρωναν όλοι στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη που μεχρι το 1995-2000 ήταν όπως ειναι τώρα η Κορίνθου-Πατρών και τώρα που είναι όλο αυτοκινητόδρομος με εξαίρεση Μαλιακό και Τεμπη, ξαφνικά δε θέλουμε να πληρώσουμε.

Και αυτό μολις ανελαβε ιδιώτης, τόσα χρόνια τα δίναμε στο κράτος (σα μ@λακες )
    Ξέχασες όμως να ανφέρεις ΠΟΣΑ πληρώναμε πριν μερικά χρόνια και ΠΟΣΑ μας ζητάνε σήμερα...
    Ειδικά οι μοτοσυκλέττες είναι τρομερά αδικημένες πληρώνοντας τα +2/3 του αντίτιμου των αυτοκινήτων...

Τέσπα συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να πληρώνουμε για όποια κομμάτια είναι αυτοκινητόδρομος, αλλά ΜΟΝΟ για αυτά και σίγουρα ένα λογικό ποσό - όχι όσα τους λείπουν ή όσα έχουν προυπολογίσει ότι θα βάλουν στην τσέπη...

Τα ίδια λέμε.........
    Αλλά και τα έτοιμα κομμάτια έχουν τόσες κακοτεχνίες που δεν είναι για να πληρώνεις αλλά για να πληρώνεσαι.
    Έχω βγεί πολλές φορές έξω και καμία σχέση δεν έχουν εκείνοι οι δρόμοι με τους δικούς μας.Και πάντα μα πάντα υπάρχει ένα αρκετά προσεγμένο και με καλή άσφαλτο παράπλευρο δίκτυο στο οποίο ταξιδεύεις άνετα και με ασφάλεια.
    Στην Αττική οδό που είναι περισσότερο υπερτιμολογημένη γιατί όλοι πληρώνουμε κανονικά?Εκεί το ευχαριστιέσαι και είναι μία χαρά όλ.
    Και λέω μόνο μία λέξη

ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

I rest my case!!!!

ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    I rest my case!!!!
    Και θες να τη συγκρίνουμε με Ελλαδα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ξέχασες όμως να ανφέρεις ΠΟΣΑ πληρώναμε πριν μερικά χρόνια και ΠΟΣΑ μας ζητάνε σήμερα...
    Ειδικά οι μοτοσυκλέττες είναι τρομερά αδικημένες πληρώνοντας τα +2/3 του αντίτιμου των αυτοκινήτων...

Τέσπα συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να πληρώνουμε για όποια κομμάτια είναι αυτοκινητόδρομος, αλλά ΜΟΝΟ για αυτά και σίγουρα ένα λογικό ποσό - όχι όσα τους λείπουν ή όσα έχουν προυπολογίσει ότι θα βάλουν στην τσέπη...
    Συμφωνώ!

Γι' αυτό και λέω συνεχώς οτι η αντίδραση που εστιάζει στο "δεν πληρώνω-δεν πληρώνω" ειναι λάθος και δνε περνάει το σωστό μήνυμα.

Απο τα 500 χλμ του Αθηνα-Θεσσαλονίκη, τα 450 ειναι αυτοκινητόδρομος, ενω πριν 15 χρονια συνέβαινε το αντίθετο ακριβώς. Ειναι λογικό να πληρώνουμε και κατι(τις) παραπάνω, απλα η χρεώση για μηχανές ειναι παράλογη και ΕΚΕΙ πρέπει να εστιάσουμε όχι για να περνάει η τζιπάρα ελευθερα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ 17/01/2010
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 21:48
  2. Απαντήσεις: 283
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 00:08
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32