Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 158

Θέμα: γαμω τους θεσμους...!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

γαμω τους θεσμους...!

σου λεει να εισαι υπευθυνος πολιτης.να αφηνεις τους θεσμους απερισπαστους να κανουν τη δουλεια τους.να εισαι φιλησυχος και ειρηνικος ακομα και στις πιο δυσκολες καταστασεις που μπορει να συναντησεις.
    μπορει να φυγει ανθρωπος απο λαθος γιατρου η μιας κοτας που παραβιασε ενα στοπ.αλλα η δικαιοσυνη (και οι συν αυτω) ειναι εκει και θα κανει το χρεος της.

δε θα μιλησω για τα προφανη και τετριμενα οπου παιζονται ζωες για λεφτα.η οπου με λεφτα εξαγοραζονται ζωες.δε θα επαναφερω τοσες ιστοριες οπου αδικα ταλαιπωρητε κοσμος σε φυλακες,κρατητηρια και πολυκροτες δικες που ξεχνιουνται, και οι υπαληλοι των θεσμων φερνουν το σεναριο στα μετρα τους εγκλωβιζοντας μας σε ανικανοτητα.δε θα μιλησω για αποφασεις δικαστηριων που μας εχουν αφησει αναυδους κατα καιρους.δεν θα μιλησω καν για το θανατο της γνωστης μου που εχει φτασει να ασελγει στο πτωμα της ολοκληρη η δικαστικη τρομοκρατια.ουτε για τον γνωστο μου (επιτηδες δε βαζω ονοματα) του οποιου το κορμι εγινε ενα κουφαρι εξ αιτιας των μπατσων και οι ψυχες των γωνιων του κονιορτοποιηθηκαν απο το θρασος του θεσμου των υπολοιπων μπατσων.

θα μιλησω για μενα και τη δικη μου φαιδρη ιστορια μπροστα σε ολα τα παραπανω.

το 2005 ειχα ενα ατυχημα.παραβιασε στοπ μια τυπα και επεσα πανω της.απο τυχη και εμπειρια δεν επαθα τπτ σοβαρο παρ ολα αυτα την κυνηγαω ποινικα (το αστικο το ελυσα κατα λαθος.)
    2 μαρτυρες, επαγγελματιες οδηγοι εχουν καταθεσει εναντιων της.ολα ειναι νομιμα.τοτα,εκαβ,μαρτυρες.απο το 2005 εχουμε κληθει στο δικαστηριο 3 φορες με τη σημερινη.και τις 3 φορες εχει παρει παραταση λογω ωραριου.κοινως δεν μπηκαμε καν στο δικαστηριο.3 φορες οι μαρτυρες αφησανε τις δουλειες τους για να καταθεσουνε (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ!) και 3 φορες φυγανε εχοντας χασει αλλη μια μερα απο τη δουλεια τους.3 φορες η καργιολα εστειλε τον πατερα της και η ιδια δεν εμφανιστηκε.

στα 8 χρονια γινεται παραγραφη.αρα μια εν δυναμη δολοφονος με πληρη ανευθυνοτητα κυκλοφορει αναμεσα μας και ενδεχομενως να μη δικαστει ποτε για την αποπειρα εναντιων μου.2 ανθρωποι βλαστημανε την ωρα και τη στιγμη που ηρθανε σαν μαρτυρες και δηλωνουν οτι δεν θα το ξανακανουν (μπορει να δουνε το δικο σας ατυχημα απευχομαι φυσικα αλλα δε θα σας βοηθησουνε).και ολα αυτα εξ αιτιας του θεσμου της δικαιοσυνης.

σε ευχαριστω ελληνικη δικαιοσυνη και οσους σε προστατευουνε (μπατσους,τιβι,φιλησυχους πολιτες)...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!

στο διαλο τα ειπα και ξεθυμανα.μπορει να βγειτε και να με κατηγορησετε για οτιδηποτε.οτι τσουβαλιαζω,οτι ειμαι απολυτος,οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεω.δεν θα ασχοληθω.να ξεθυμανω ηθελα και το καταφερα.δεν θα απαντησω ξανα ετσι και αλλιως στο θρεντακι.απλα σας λεω και απο δω οτι ειναι τοσο ηλιθιο να πιστευει κανεις στο γαμωμπουρδελο που ζουμε οτι μπορει να βρεις το δικιο σου μεσα απο τις νομιμες διαδικασιες που μονο ανθρωπακια η εγκαθετοι μπορει να το υποστηριξουνε αυτο!

καλους δρομους σε ολους.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

απλο μελος Το avatar του/της granazi

Re: γαμω τους θεσμους...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σου λεει να εισαι υπευθυνος πολιτης.να αφηνεις τους θεσμους απερισπαστους να κανουν τη δουλεια τους.να εισαι φιλησυχος και ειρηνικος ακομα και στις πιο δυσκολες καταστασεις που μπορει να συναντησεις.
    μπορει να φυγει ανθρωπος απο λαθος γιατρου η μιας κοτας που παραβιασε ενα στοπ.αλλα η δικαιοσυνη (και οι συν αυτω) ειναι εκει και θα κανει το χρεος της.

δε θα μιλησω για τα προφανη και τετριμενα οπου παιζονται ζωες για λεφτα.η οπου με λεφτα εξαγοραζονται ζωες.δε θα επαναφερω τοσες ιστοριες οπου αδικα ταλαιπωρητε κοσμος σε φυλακες,κρατητηρια και πολυκροτες δικες που ξεχνιουνται, και οι υπαληλοι των θεσμων φερνουν το σεναριο στα μετρα τους εγκλωβιζοντας μας σε ανικανοτητα.δε θα μιλησω για αποφασεις δικαστηριων που μας εχουν αφησει αναυδους κατα καιρους.δεν θα μιλησω καν για το θανατο της γνωστης μου που εχει φτασει να ασελγει στο πτωμα της ολοκληρη η δικαστικη τρομοκρατια.ουτε για τον γνωστο μου (επιτηδες δε βαζω ονοματα) του οποιου το κορμι εγινε ενα κουφαρι εξ αιτιας των μπατσων και οι ψυχες των γωνιων του κονιορτοποιηθηκαν απο το θρασος του θεσμου των υπολοιπων μπατσων.

θα μιλησω για μενα και τη δικη μου φαιδρη ιστορια μπροστα σε ολα τα παραπανω.

το 2005 ειχα ενα ατυχημα.παραβιασε στοπ μια τυπα και επεσα πανω της.απο τυχη και εμπειρια δεν επαθα τπτ σοβαρο παρ ολα αυτα την κυνηγαω ποινικα (το αστικο το ελυσα κατα λαθος.)
    2 μαρτυρες, επαγγελματιες οδηγοι εχουν καταθεσει εναντιων της.ολα ειναι νομιμα.τοτα,εκαβ,μαρτυρες.απο το 2005 εχουμε κληθει στο δικαστηριο 3 φορες με τη σημερινη.και τις 3 φορες εχει παρει παραταση λογω ωραριου.κοινως δεν μπηκαμε καν στο δικαστηριο.3 φορες οι μαρτυρες αφησανε τις δουλειες τους για να καταθεσουνε (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ!) και 3 φορες φυγανε εχοντας χασει αλλη μια μερα απο τη δουλεια τους.3 φορες η καργιολα εστειλε τον πατερα της και η ιδια δεν εμφανιστηκε.

στα 8 χρονια γινεται παραγραφη.αρα μια εν δυναμη δολοφονος με πληρη ανευθυνοτητα κυκλοφορει αναμεσα μας και ενδεχομενως να μη δικαστει ποτε για την αποπειρα εναντιων μου.2 ανθρωποι βλαστημανε την ωρα και τη στιγμη που ηρθανε σαν μαρτυρες και δηλωνουν οτι δεν θα το ξανακανουν (μπορει να δουνε το δικο σας ατυχημα απευχομαι φυσικα αλλα δε θα σας βοηθησουνε).και ολα αυτα εξ αιτιας του θεσμου της δικαιοσυνης.

σε ευχαριστω ελληνικη δικαιοσυνη και οσους σε προστατευουνε (μπατσους,τιβι,φιλησυχους πολιτες)...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!

στο διαλο τα ειπα και ξεθυμανα.μπορει να βγειτε και να με κατηγορησετε για οτιδηποτε.οτι τσουβαλιαζω,οτι ειμαι απολυτος,οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λεω.δεν θα ασχοληθω.να ξεθυμανω ηθελα και το καταφερα.δεν θα απαντησω ξανα ετσι και αλλιως στο θρεντακι.απλα σας λεω και απο δω οτι ειναι τοσο ηλιθιο να πιστευει κανεις στο γαμωμπουρδελο που ζουμε οτι μπορει να βρεις το δικιο σου μεσα απο τις νομιμες διαδικασιες που μονο ανθρωπακια η εγκαθετοι μπορει να το υποστηριξουνε αυτο!

καλους δρομους σε ολους.

_________________________________________________________________--
    αν σε βοηθησε και ξεθυμανες κ εγω μαζι σου
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Ελλαδα......
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: γαμω τους θεσμους...!

.και τις 3 φορες εχει παρει παραταση λογω ωραριου.
    Τι θα πει αυτό ρε Γιώργο; Παράταση;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: Re: γαμω τους θεσμους...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τι θα πει αυτό ρε Γιώργο; Παράταση;
    αυτο θα πει οτι στο πινακιο ειχα την 1η φορα νουμερο 17 και τις αλλες 2 νουμερο 19 αλλα δεν προλαβανε να εκδικασουνε τις προηγουμενες υποθεσεις οποτε αναβολη λογω του οτι πηγε 3 το μεσημερι και αρα αναβολη μεχρι να μας ξαναφωναξουνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    γαματα φιλε....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Re: γαμω τους θεσμους...!

αυτο θα πει οτι στο πινακιο ειχα την 1η φορα νουμερο 17 και τις αλλες 2 νουμερο 19 αλλα δεν προλαβανε να εκδικασουνε τις προηγουμενες υποθεσεις οποτε αναβολη λογω του οτι πηγε 3 το μεσημερι και αρα αναβολη μεχρι να μας ξαναφωναξουνε.
    Τι να πω γαμώ την τρέλλα μου...δεν υπάρχει κάποια νομική οδός,ώστε να μπορούσε ο δικηγόρος σου να πιέσει πάνω σ' αυτό;

Κουράγιο ρε φίλε και καλά ξεμπερδέματα με το μπουρδελοκατεστημένο...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: Re: Re: Re: γαμω τους θεσμους...!

Τι να πω γαμώ την τρέλλα μου...δεν υπάρχει κάποια νομική οδός,ώστε να μπορούσε ο δικηγόρος σου να πιέσει πάνω σ' αυτό;

Κουράγιο ρε φίλε και καλά ξεμπερδέματα με το μπουρδελοκατεστημένο...
    1.δεν εχω δικηγορο μια και δεν τον χρειαζομαι.μαρτυρας κατηγοριας ειμαι.

2.και να ειχα δικηγορο δεν υπαρχει νομικη οδος που θα μπορουσε ο δικηγορος να πιεσει εκτος αν ειχα τον μοντελοπνιχτη,τον λαμογιορεζο η καποιον απο τους μεγαλοκαρχαριες.

Ο τρόπος απονομής της δικαιοσύνης στην Ελλαδα, ειναι απλα η ένδειξη του τί είμαστε ως χώρα...

Είναι ενα ΦΑΥΛΟ σύστημα που τους βολεύει όλους...

Τους δικαστές που δουλεουν 8-3

Τους δικηγόρους που αναλαμβάνουν υποθέσεις που κρατάνε χρόνια και φυσικά πληρώνονται.

Τους καφετζήδες απ' εξω που πουλανε πιο πολύ

Τους φωτοτυπάδες που ξεκωλιάζονται στο αντίγραφο επι αντιγράφων

Το κράτος που εισπράτει τα μεγαρόσημα

Τον καθε δικομανή μαλακα που τρεχει στα δικαστήρια για το παραμικρό

Τα δικαστήρια ειναι γεμάτα απο (αστικές κυρίως) υποθέσεις που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Αναγνώσεις διαθηκών, προσημειώσεις, άρσεις κλπ ειναι πάρεργα που απλά τρέφουν τους εμπλεκόμενους στο κυκλωμα...

Σκεφτείτε ενα πράμα...

Ηρθαν τα νέα οικονομικά μέτρα, οι φόροι κλπ. Ποιοί κανουν την μεγαλύτερη σε διάρκεια (συνεχομενη) απεργία; Οι δικηγόροι, 3 μέρες.

Φυσικα, δεν ειναι απεργία, απλά απέχουν απο τα καθήκοντά τους, τα γραφεία τους μια χαρά ανοιχτά ειναι και οι πελάτες έρχονται και τα ακουμπάνε...

Χωρίς απόδειξη
    Χωρίς ΦΠΑ

Και σας φταινε τα διόδια μετα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλι καλα φιλε trooper να λες που μπορεις και γραφεις στο φορουμ με την ηλιθια.Καλες βολτες και μακαρι να την βρεις την ακρη.(δυσκολο γιατι οπως και να το κανεις εχουμε ελληνικη δικαιοσυνη)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ............
    Τον καθε δικομανή μαλακα που τρεχει στα δικαστήρια για το παραμικρό
    ............

:rotflmao: :rotflmao: Υποννοούμενο ήταν αυτό; :rotflmao:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: γαμω τους θεσμους...!

ΤΣΟΥ δεν υπάρχει.

Γιατί απλά -και δυστυχώς- αυτή είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ των ελληνικών δικαστηρίων.
    Μπορεί για τον Γιώργο να είναι Η υπόθεση ΤΟΥ, όμως για τα δικαστήρια είναι η ΡΟΥΤΙΝΑ.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι την επόμενη φορά να έχει πιο μικρό νούμερο στο πινάκιο (μιας και σε 3 χρόνια παραγράφεται και ακόμα είναι στον πρώτο βαθμό) ώστε μέσα στο 10, άντε αρχές 11 να εκδικαστεί και μέσα στο 12 να γίνει και το εφετείο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    :rotflmao: :rotflmao: Υποννοούμενο ήταν αυτό; :rotflmao:
    Καθόλου.

Σα λαός διαπρέπουμε στο σπορ αυτό....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Re: Re: Re: Re: γαμω τους θεσμους...!

1.δεν εχω δικηγορο μια και δεν τον χρειαζομαι.μαρτυρας κατηγοριας ειμαι.
    Μαρτυρας κατηγορίας, ή πολιτική αγωγή;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    δεν καταλαβαινω κατι

εφοσον εσυ της κανεις το δικαστηριο

εφοσον αυτη ειναι κατηγορουμενη ...

γιατι δεν υπαρχει δικηγορος

τωρα για τα υπολοιπα ....

γνωστα ολα ... και σε οτι εχει να κανει με δικαιονηση

περα απο το δικιο σου .....