τα διοδια ειναι ιδιωτικης εκμεταλλευσης εδω και αρκετα χρονια...το οτι αρχιζει να ξυπναει ο κοσμος δεν ειναι γιατι δεν ειναι πια κρατικα...αλλα γιατι υπαρχει καλυτερη πληροφορηση/ενημερωση συν οτι γινονται και καποιες ιδιωτικες πρωτοβουλιες...δρομους ποτε δεν ειχαμε...και τι με αυτο???δηλαδη επειδη δεν ειχαμε ποτε και εκαναν ολοι μοκο(για διαφορους λογους) πρεπει να συνεχιστει αυτο???δεν ειπα να μην πληρωνω διοδια...αλλα να πληρωσω οτι μου αναλογη σωστα...την συντηρηση δηλαδη...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ...ακους κανεναν να παραπονιετε για την ΑΟ???γιατι αραγε???γιατι ειναι 1.30 για τις μηχανες???η γιατι ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ την εφτιαξαν και ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μπηκαν τα διοδια...και φανταζομαι οταν ολοκληρωθουν τα εργα θα μειωθουν και τα διοδια αφου βαση τις ανακοινωσης της εταιριας τα 2/3 πανε στην κατασκευη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αστο ρε Πάνο.
Αλλο λέω κι εχετε κολλησει όλοι πισω απο τη δήθεν επαναστατική ταμπέλα του τζαμπα και χάνουμε το όποιο δίκιο εχουμε.
Αντί να κοιτάξουμε πως θα πετύχουμε καλυτερα πράγματα για τις μοτοσυκλέτες, ταυτιζόμαστε με τους κουτάκιδες θέλουν αυτοκινητόδρομο τζάμπα γιατι "ετσι γουστάρουν" όπως εγραψε κι ο αλλος πιο πριν...
Τέτοιες προσπάθειες να τις χαίρεστε, ουτως ή άλλως χαμένες θα πάνε....
Φυσικά, ο Ελληνας έκανε την επανάστασή του, τώρα που τα διόδια τα έχει ιδιώτης και η τροχαία δεν επιβάλει παράβαση. Τόσα χρόνια κότες όλοι. Τωρα θυμηθηκαμε οτι δεν έχουμε δρόμους, τώρα που έχουμε τα περισσότερα χλμ αυτοκινητόδρομου απο ποτέ...
Φοβάμαι οτι οταν θα εκδικαστούν οι μαζικές αγωγές και θα πεσει το τουμπεκί, θα χαθεί και η τελευταία ελπίδα να κερδίσουμε κατι για τις μηχανές, ας είναι καλά οι SUVακιδες των Αφιδνών που γουστάρουν το τζαμπα για να πανε στη βιλα τους στο δασος της Παρνηθας....
Κρυφοκουτάκιδες ειστε εσείς που ταυτίζεστε με αυτους, όχι εγώ που διατηρώ το δικαίωμα να ταξιδεύω με το μέσο που έχω εκείνη τη στιγμή
Δεν έχω κατι άλλο να πω, απλά λυπάμαιμας το λενε καταμουτρα δηλαδη...μαλακες σας κανουμε χαρη που με τα λεφτα σας φτιαχνουμε τον δρομο για να κονομησουμε εμεις και να μας λετε και ευχαριστω...
καπετανιο...αν σε οσους μενουν στα ΒΠ εφτιαχναν επιτελους εκεινη την ΜΑΛΑΚΙΑ που ονομαζουν παραπλευρος/βοηθητικη/οθεοςναβαλειτοχεριτου οδο με τα μπαλωματα/σκασιματα/ζαρωματα/τρυπες/υψοματακλπκλπ να εισαι σιγουρος οτι εκει δεν θα ειχαν λογο να διαμαρτυρονται...οπως και βεβαια οταν διορθωσουνολο το παραπλευρο οδικο δικτυο πλησειον της ΕΟ...ο Μπομπολας εννοειτε γιατι ειναι υποχρεωση του στην συμβαση που υπεγραψε...
οσο ο δρομος ειναι υπο κατασκευη @@ αγωγες θα κανουν...γιατι απλα οταν θα τους πανε στα ευρωπαικα δικαστηρια θα παρουν τα προλαλησαντα...![]()
α ναι...και ας φτιαξουν και καναν σωστο δρομο γιατι ολο μπαλωματα ειναι η ΕΟ...αιντε λεμε...
![]()