καλα νομιζες.φιλους ομως εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Νόμιζα πως δεν είχε δικηγόρο..![]()
![]()
καλα νομιζες.φιλους ομως εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Νόμιζα πως δεν είχε δικηγόρο..![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ααα μετα που εφυγες να δεις !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
γιατί ρε;;
ωραία δεν περάσαμε στον καφέ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη στενοχωριεσαι εκει εχει σε πολλα σημεια...που εχει στην σχολη ευελπιδων πρασιες η εστω σημεια για να παρκαρεις το μηχανακι σου χωρις να στο σηκωσουν η να φας κληση???
...κι αν θες εχεις και την επιλογη να πας με την κλουβα!![]()
ρε γεροξεκουτη τι μου τα λες εδω μεσα???Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Trooper υπομονή.....
μαζι δεν ειμασταν οταν τελικα εκδικαστηκε η υποθεση σου ??
(παλι σαν τον μαλακα περιμενα εγω τοτε μεχρι τις 3)
Πιστέυεις οτι θυμάμαι σε ποιό απ΄τα δικαστήρια ήσουν και ΄συ? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε γεροξεκουτη τι μου τα λες εδω μεσα???
μαζι δεν ειμασταν οταν τελικα εκδικαστηκε η υποθεση σου ??
(παλι σαν τον μαλακα περιμενα εγω τοτε μεχρι τις 3):rotflmao:
στο τελευταιο λεμεεεεεεεεεεεε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πιστέυεις οτι θυμάμαι σε ποιό απ΄τα δικαστήρια ήσουν και ΄συ? :rotflmao::rotflmao:
α μλκ το χεις απολεσει ετσι !!!![]()
![]()
A ρε Γιώργη, κάνε υπομονή μόνο αυτό μπορώ να πω. Και μην της την χαρίσεις αν αντέχεις.
Η ποινη που θα φάει όμως θα είναι αστεία και θα νετριάσεις στο τέλος...
Σε παρόμοια φάση αλλά με τραυματισμο και εγκατάλειψη το τράβηξα μεχρι το τέλος, πήρε 5 χρόνια και της πήραν το δίπλωμα για 6 μήνες και πλήρωσε 250.000 δρχ για ποινη φυλάκισης με αναστολή.
Την δευτερη φορά που μου έκατσε αντεξα 3 χρόνια και 4 δικαστήρια, μετα δεν ερχονταν κι οι μάρτυρες και τα παράτησα, το εχω ψιλομετανοιώσει αλλά δεν πήγαινε άλλο να χανω την δουλειά μου και μάλιστυα ενω δούλευα στο εξωτερικό και κανόνιζα να ειμαι εδω...
Και τις 2 φορές μάρτυρας κατηγορίας ήμουν, όπως κι εσύ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ευγενεια τελος.Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Πριν 4 χρονια.............
απο δω και περα πρωτα στρετσαρω κρανος στη μαπα και μετα συζηταμε.αφου δε προστατευει κανενας ουτε εμενα ουτε τη διτροχη οικογενεια μου το κανω μονος μου.
το να μεινω αναπηρος,το να σκοτωθω,το να τραυματιστω σοβαρα η επιπολαια το εχω αποδεχτει μια μερα πριν καβαλησω μοτοσυκλετα.το γεγονος ομως οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να σε στειλουν στον αλλο κοσμο και να ζητανε και τα ρεστα με κανει εξω φρενων!!!!!!θα το ξανακανουν απο τη στιγμη που μενουν ατιμωρητοι.και αν εγω εφευγα εκεινη τη μερα μεχρι σημερα καθε μερα η ιδια καργια θα μπορουσε να στειλει εναν απο εσας που μιλαμε και τσακωνομαστε και γελαμε και τρωγοπινουμε και βολταρουμε εδω μεσα.ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ !!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ευγενεια τελος.
απο δω και περα πρωτα στρετσαρω κρανος στη μαπα και μετα συζηταμε.αφου δε προστατευει κανενας ουτε εμενα ουτε τη διτροχη οικογενεια μου το κανω μονος μου.
το να μεινω αναπηρος,το να σκοτωθω,το να τραυματιστω σοβαρα η επιπολαια το εχω αποδεχτει μια μερα πριν καβαλησω μοτοσυκλετα.το γεγονος ομως οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να σε στειλουν στον αλλο κοσμο και να ζητανε και τα ρεστα με κανει εξω φρενων!!!!!!θα το ξανακανουν απο τη στιγμη που μενουν ατιμωρητοι.και αν εγω εφευγα εκεινη τη μερα μεχρι σημερα καθε μερα η ιδια καργια θα μπορουσε να στειλει εναν απο εσας που μιλαμε και τσακωνομαστε και γελαμε και τρωγοπινουμε και βολταρουμε εδω μεσα.ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ !!!!!!!
μαζι σου και το ξερεις
Μια απο τα ίδια Γιώργο και εγώ και το ξέρεις.
Μετά απο 5 χρόνια, ηταν να γίνει το δικαστηριο στις 17/03
και η καργιόλα η ασφαλιστική πήρε αναβολή για τον 10/2010.
Δεν παραγράφεται βεβαια, από την στιγμή που έχει κατατεθεί η δικογραφία.
Αλλά ακόμα ταλαιπωρούμαι για την αλλη....
Υπομονη....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ααα μετα που εφυγες να δεις !!!!![]()
![]()
![]()
για πες
για πες
![]()
![]()
![]()
ψοφας για παρελαση ρε τσογλανε ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
για πες
για πες
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα πω εδω μεσα,θα μου κολησουν ρετσινια και καλυτερα να παθω μια οσφυοκαμψια του μεταταρσιου και να μεινω στον τοπο![]()
![]()
παρα αυτο....
![]()
Σήμερα το πρωί διάβασα το thread. Είπα να μην σχολιάσω.
Τώρα ακούω στο ραδιόφωνο πως το 2005 μια ελληνοκαναδή βιάστηκε στην Αθήνα από έναν κατά συρροή βιαστή. Της έδωσε λέει μια τυρόπιτα με υπνωτικό, την πήγε σε ένα ξενοδοχείο και την βίασε. Αφού με τα χίλια ζόρια έπεισε τις αρχές να το ερευνήσουν (το κάνανε μόνο αφού πήραν κι άλλες καταγγελίες) τον πιάσανε. Από το 2005 έχει έρθει στην Ελλάδα 3 φορές από τον Καναδά και κάθε φορά το δικαστήριο παίρνει αναβολή. Αυτή τη φορά ζήτησε να πάρει παράταση η δίκη για μερικές μέρες μέχρι να λυθεί το κώλυμα του συνηγόρου. Το δικαστήριο όμως αποφάσησε να πάρει αναβολή άλλον έναν χρόνο...
Το άκουσα και έφριξα. Γάμα μας εμάς, την άλλη την βίασε και έρχεται από άλλη ήπειρο για να δει τον βιαστή της να καταδικάζεται. Λίγη ανθρωπιά ρε πούστη μου.
Και από εμένα λοιπόν συν ένα μάτσο κατάρες και βρισιές.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ευχαριστω ελληνικη δικαιοσυνη και οσους σε προστατευουνε (μπατσους,τιβι,φιλησυχους πολιτες)...ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!
Και όσο σκέφτομαι οτι θα τραβήξω τα ίδια για την στούκα μου...
Ελπίζω τουλάχιστον το αστικό να μην είναι τόσο χάλια...
Προσπαθώ να σε ξεχάσω (και να σε ξεπεράσω) ρε τσόγλανε, αλλά συνέχεια βρίσκεις τρόπους να μΕ σκίζεις την καρδιά ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ευγενεια τελος.
απο δω και περα πρωτα στρετσαρω κρανος στη μαπα και μετα συζηταμε.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ !!!!!!!![]()
:a07:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ελλάδα ,τίτλοι τέλους !!!
Χειραψία -γροθιά- χτύπημα στον τράχηλο !!
(όπως δίδαξε ο Μέγας ΘΒ!!!!!)