Δηλαδή μαζί με το ΜΜΜ = Μέσος Μαλάκας Μοτοσυκλετιστής είναι και αυτό;
ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ που
ΦΟΡΑΝΕ το
ΚΡΑΝΟΣ στο
ΜΑΝΙΚΙ
...χαχαχαχαχαχαχα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Δηλαδή μαζί με το ΜΜΜ = Μέσος Μαλάκας Μοτοσυκλετιστής είναι και αυτό;
ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ που
ΦΟΡΑΝΕ το
ΚΡΑΝΟΣ στο
ΜΑΝΙΚΙ
...χαχαχαχαχαχαχα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Bill χρωστάς ένα μέτριο γάλα και τα πλυστικά για το πουκάμισο......Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ που
ΦΟΡΑΝΕ το
ΚΡΑΝΟΣ στο
ΜΑΝΙΚΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Τσίμπα μιά μπυρίτσα προς το παρών!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Bill χρωστάς ένα μέτριο γάλα και τα πλυστικά για το πουκάμισο......![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αν βγαλεις τα πλαστικα θα δεις δεν αλλαξε τιποτα με αυτα που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Το οποιο μπαϊδεγουεϊ ειναι φτηνοτερο και καλυτερο μηχανακι(ακομα) απο το Τransalp.Η Honda θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο στο καινουργιο Transalp(Αν εφτιαχνε κατι στο στυλ του πολυ καλου παλιου Africa 650 θα ηταν πολυ ωραια)
απο κει και μετα οσοι το παρουν για να το χωματιασουν ας πουνε τι λεει.
νομιζω η συγκριση με το βεστρομ ειναι ατοπη γιατι δεν ειναι στην ιδια κατηγορια.
τελικα νομιζω η συντηρηση του θαναι πιο ευκολη γιατι στο σχεδιασμο δεν αλλαξε και σε κατι απο τους παλιοτερους κινητηρες !
Γουάου τί είναι αυτό??Συγνώμη, επειδήΣ είμαι άσχετος, είναι έξτρα λάρτζ 700βάλβιδο με 2010 άλογα? ΠότεΣ έρχεται?
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Αυτό είναι.Και δικύλινδρο.Αλλά μην το πεις τού Τάσου. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Γουάου τί είναι αυτό??Συγνώμη, επειδήΣ είμαι άσχετος, είναι έξτρα λάρτζ 700βάλβιδο με 2010 άλογα?
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
re malakia photoshopia na itane kana kaliteros na po ntax...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...χρωματικά.
http://www.motosblog.fr/galleria/big...ransalp-2010/6
afto is for the pouts
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Σε βαθμό που περνάς από αντιπροσωπεία και θες να μπεις μέσα να του φορέσεις έναν...Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
afto is for the pouts
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απαγορευονται οι φετιχιστικες προσηλυτιστικες ανακοινωσεις !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε λιγο θα θελετε να του φορεσετε και δικτυωτα !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
aman!!!! pote vgike afto???
8a 8ela poly na to dw apo konta,alla fovamai oti o pwlitis den 8a pistepsei pws emeis stin Kenya den ftinoume ta mixanakia alla ta xezoume gia to goyri...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Κάτι τέτοια λες και σε λατρεύει η Εύη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
![]()
aman!!!! pote vgike afto???
8a 8ela poly na to dw apo konta,alla fovamai oti o pwlitis den 8a pistepsei pws emeis stin Kenya den ftinoume ta mixanakia alla ta xezoume gia to goyri...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κάτι τέτοια λες και σε λατρεύει η Εύη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...
dld,esy me kseperases..??![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Ποτέ των ποτών και των αναψυκτικών :a07: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
dld,esy me kseperases..??![]()
εμενα μου αρεσει το Transalp και μου αρεσει επισης και το Deuville...
οριστε το πα...δεν κρυβομαι πλεον...λυτρωθηκα...![]()
![]()
Και πού να δεις και το DN-01 από κοντάΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εμενα μου αρεσει το Transalp και μου αρεσει επισης και το Deuville...
οριστε το πα...δεν κρυβομαι πλεον...λυτρωθηκα...![]()
![]()
...