θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις θέσεις σου και να το κουβεντιάσουμε, γι΄αυτό άλλωστε είμαστε μέλη στο moto.gr και όχι στο syntages.gr.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Παπ, επειδή σε κουράζουμε με τις καραμέλες που αναμασάμε, αποφεύγω να σου ανταπαντήσω στις θέσεις σου.
Απλά διαφωνώ σε όλα, σχεδόν.
Είναι οφθαλμοφανές, ότι δεν αντιμετωπίζουμε τον μοτοσυκλετισμό με τον ίδιον τρόπο.
Κρατώ το παραπάνω για σε ρωτήσω:
Αυτό που περιγράφεις, πιστεύεις ότι συνετελέσθει τα τελευταία 15 χρόνια...???!!
Πληροφοριακά, οι μοτοσυκλέτες κυκλοφορούν γύρω στα 110 χρόνια τώρα.
Δεν ανακαλύψαμε εμείς τον τροχό φίλε...
οι απαιτήσεις, τα αθλήματα με μοτό η ανάγκη μετακίνησης, κλπ που αναφέρεις, προυπήρχαν.
Ο Λιάκος, είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια πιό πρίν...μίλησε για μάρκετινγκ.
Αλοίμονο, αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ τις παλαιότερες μοτοσυκλέτες άχρηστες ... με το gsx (το οποίο αν και 8ετίας, είναι της παλιάς σχολής), απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις βόλτες μου και όλο και πιο συχνά το προτιμώ ακόμα και για τα ταξίδια μου.
Μη σας φαίνεται όμως περίεργο, που οι μοτοσυκλέτες δεν φτιάχνονται όπως παλιά, και μη συγκρίνετε μοτοσυκλέτες περασμένων 10ετιών με τις σύγχρονες κατασκευές.
γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν ανακαλύψαμε τον τροχό, γνωρίζεις εξίσου καλά όμως πως μόλις 2-3 δεκαετίες οι μοτοσυκλέτες προσφέρονται για μαζική κατανάλωση.