Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ωραία, τότε μάθε πως καμιά φορά είναι έξυπνο να δικάζεσαι και ερήμην...
τελεια!!!! εσεις που ξερετε μπορειτε να μας μαθετε πολλα μεσα απο συζητησεις σας![]()
τελεια!!!! εσεις που ξερετε μπορειτε να μας μαθετε πολλα μεσα απο συζητησεις σας![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μα ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να εμφανιστεί ο κατηγορούμενος.
Μπορεί απλά να εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του.
Ακόμα και στο κακούργημα μπορεί να δικαστεί με εξουσιοδότηση.
ΟΚ, αλλά απ'ότι κατάλαβα παίρνουν αναβολές επειδή δεν πάνε. Ούτε εξουσιοδότηση, ούτε ερήμην ούτε τίποτα...
Give me fuel, Give me fire
Μιας και πιασαμε τα δικαστηρια...
Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το ατυχημα στο Ασπρονερι Φθιωτιδας το 2004 που ειχαν σκοτωθει 7 μαθητες...
Δειτε εδω πως κατεληξε και ποσο στα μαλακα επεσαν ολοι..και κυριως ο συντοπιτης και ιδιοκτητης της νταλικας...μετα ψαχνετε για δικαιοσυνη στην κ@ριολα που πεταχτηκε απο το stop...
59 μηνες με εξαγορα 5 ευρω την μερα...8.850,00 δια 7 παιδακια ισον 1.264,00 το καθε παιδακι...και καθαρισε
Eγω μπαινοντας στην θεση του πατερα ενος απο τα παιδια,πειτε μου μετα απο μια τετοια αποφαση, πια λογικη και πια ηθικη θα με σταματησει απο το να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι του καθε υπευθυνου...τι να μην παω φυλακη?ετσι κι αλλιως ζωντανος νεκρος θα ημουν...δεν θα ειχα να χασω κατι...
Ετσι ακριβως.Αλλα αφου φιλε μου δεν βρισκεσαι σε αυτη την θεση πρεπει να το δεις ποιο σφαιρικα το θεμα.Σκεψου οτι και ο οδηγος της νταλικας εχει παιδι.Αλλο αμα ησουν στην θεση του πατερα και ειχες χασει το παιδι σου.Σε αυτες τις περιπτωσεις λειτουργεις τελειως αυθορμηταΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μιας και πιασαμε τα δικαστηρια...
Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το ατυχημα στο Ασπρονερι Φθιωτιδας το 2004 που ειχαν σκοτωθει 7 μαθητες...
Δειτε εδω πως κατεληξε και ποσο στα μαλακα επεσαν ολοι..και κυριως ο συντοπιτης και ιδιοκτητης της νταλικας...μετα ψαχνετε για δικαιοσυνη στην κ@ριολα που πεταχτηκε απο το stop...
59 μηνες με εξαγορα 5 ευρω την μερα...8.850,00 δια 7 παιδακια ισον 1.264,00 το καθε παιδακι...και καθαρισε
Eγω μπαινοντας στην θεση του πατερα ενος απο τα παιδια,πειτε μου μετα απο μια τετοια αποφαση, πια λογικη και πια ηθικη θα με σταματησει απο το να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι του καθε υπευθυνου...τι να μην παω φυλακη?ετσι κι αλλιως ζωντανος νεκρος θα ημουν...δεν θα ειχα να χασω κατι...
Εννια χρονια εφαγε ο οδηγος οι 59 μηνες ειναι για τον ιδιοκτητη του φορτηγου.Μιας και πιασαμε τα δικαστηρια... Οι περισσοτεροι θα θυμαστε το ατυχημα στο Ασπρονερι Φθιωτιδας το 2004 που ειχαν σκοτωθει 7 μαθητες... Δειτε εδω πως κατεληξε και ποσο στα μαλακα επεσαν ολοι..και κυριως ο συντοπιτης και ιδιοκτητης της νταλικας...μετα ψαχνετε για δικαιοσυνη στην κ@ριολα που πεταχτηκε απο το stop... 59 μηνες με εξαγορα 5 ευρω την μερα...8.850,00 δια 7 παιδακια ισον 1.264,00 το καθε παιδακι...και καθαρισε Eγω μπαινοντας στην θεση του πατερα ενος απο τα παιδια,πειτε μου μετα απο μια τετοια αποφαση, πια λογικη και πια ηθικη θα με σταματησει απο το να φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι του καθε υπευθυνου...τι να μην παω φυλακη?ετσι κι αλλιως ζωντανος νεκρος θα ημουν...δεν θα ειχα να χασω κατι...
O ιδιοκτητης ομως ειναι αυτος που φορτωσε ενα τονο παραπανω τζαμια...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εννια χρονια εφαγε ο οδηγος οι 59 μηνες ειναι για τον ιδιοκτητη του φορτηγου.
Οι ιδιοκτητες ειναι αυτοι που δεν συντηρουν σωστα τα οχηματα(φθαρμενα ελαστικα π.χ) που δεν αφηνουν τους οδηγους να ξεκουραζοντε κλπ κλπ...
αξιοτιμη(προφανως)συναδελφε οντως δεν υπαρχει λογος να γινει νομικη κουβεντα, ειναι ομως ενδιαφερον να διαβαζουμε τις αποψεις των φιλων εδω μεσα τοσο σχετικα με το συζτημα, όσο και αναφορικα με εμας.
Επισης συναδελφο (γυναικα) με μηχανη στην ευελπιδων δεν θυμαμαι να εχω δει....
καλη συνεχεια σε ολους..
η απαντηση πηγαινε στην ερρικα ,αλλα εχασα επεισοδια.ζητω συγνωμη απο ολους για την ασχετη απαντηση μου..
εισαι μυδι αλλα τα αγαπαω τα θαλασσινα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
E! κατι θα ειδε![]()
κατι θα του θύμησες:smilea:
δεν μπορεί........ με τοση εμπειρία.....κατι θα ξερει ....![]()
φιλακια
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
βοηθατε με τον τροπο σας παιδια και σεις οπως ολοι (ο καθενας απο το ποστο του)
@VOLK,ERRIKA,sergiosm keep on![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φιλε μου αν και δε σε ξερω εγω στη θεση σου δε θα ημουν τοσο πολιτισμενος..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ευγενεια τελος.
εχω χτυπησει αρκετες φορες απο μαλακια αλλου..
τελευταια φορα που μου ετυχε παρομοιο σκηνικο ηταν πριν κανενα 3μηνο οταν μου πεταχτηκε
ενας ταριφας απο στοπ και μου ζηταγε και τα ρεστα(ημουν και δικαβαλος, αν ημουν μονος μου μπορει να αντιδρουσα διαφορετικα)
του σπασα τα μουτρα...
του εσπασα το αμαξι και σηκωθηκα και εφυγα....
πολιτισμενη συμπεριφορα πλεον τελος!!!
Κωστας
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen
σε κακούργημα ... για να μη πας μέσα (και γενικά όπου κινδυνεύεις να πας μέσα)
όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία μιλάμε η οποία μάλιστα είναι στον πρώτο βαθμό.
![]()
αν και το συγκεκριμένο αξίζει δικό του θέμα ,το βάζω εδώ ,για να μην ταλαιπωρείτε ο φίλος Γιώργος με μαλακίες !!!!
ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΟΔΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Στην Συγγρού μπήκε ανάποδα η Στέλλα Μπεζαντάκου στο Ναύπλιο και ήταν υπό την επήρεια αλκόολ. Της έκοψαν κλήση 200 ευρώ και αυτό ήταν. Είπαμε από χθες ότι το κράτος αρχίζει και ...
χτυπάει τα σύμβολα μας. Μετά την Τζούλια και την Μπεζαντάκου. Στο Ναύπλιο πήγε η σούπερ σταρ τραγουδίστρια και πάλι έπεσε στην....Συγγρού.
απο http://troktiko.blogspot.com
Κρίμα που δεν κουβαλούσες το σιδερικό σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
φιλε μου αν και δε σε ξερω εγω στη θεση σου δε θα ημουν τοσο πολιτισμενος..
εχω χτυπησει αρκετες φορες απο μαλακια αλλου..
τελευταια φορα που μου ετυχε παρομοιο σκηνικο ηταν πριν κανενα 3μηνο οταν μου πεταχτηκε
ενας ταριφας απο στοπ και μου ζηταγε και τα ρεστα(ημουν και δικαβαλος, αν ημουν μονος μου μπορει να αντιδρουσα διαφορετικα)
του σπασα τα μουτρα...
του εσπασα το αμαξι και σηκωθηκα και εφυγα....
πολιτισμενη συμπεριφορα πλεον τελος!!!
Κωστας![]()
δεν εχω σιδερικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Κρίμα που δεν κουβαλούσες το σιδερικό σου!![]()
![]()
Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
Kein Engel kommt um Euch zu rachen
Diese Tage Eure Letzten sind
Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen