Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φχαριστώ φχαριστώ, peace on the road man! :rotflmao:
    Χρόνια Πολλά, piss on the road :rotflmao: :rotflmao:
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ουτως ή αλλως η διήθηση απαγορευεται.
    Σιγα μην εχεις εσυ το νου σου για τις παρανομιες των αλλων

Ας προσεχουν αυτοι που παρανομουν , κινουμενοι αναμεσα στα αυτοκινητα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ουτως ή αλλως η διήθηση απαγορευεται.
    Σιγα μην εχεις εσυ το νου σου για τις παρανομιες των αλλων

Ας προσεχουν αυτοι που παρανομουν , κινουμενοι αναμεσα στα αυτοκινητα.
    Αρχίζει να στρώνει η αντιπαράθεση. Νομίζω;

edit: PortisHead

Re: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paingiver
    Οταν κατεβαινετε τον κηφισσο με 160+ (με σφηνες αναμεσα στα κουτια) και εγω αλλαζω λωριδα με το κουτι μου ( εννοειται με φλας παντα) λογικο ειναι οταν καλυπτετε τα 500 μετρα σε seconds να βρεθειτε καρφωμενοι πανω μου !! Οποτε μην κορναρετε και μην μουτζωνετε γιατι σε αυτα τα χλμ δεν φταει το κουτι που παει με 90...Ευχαριστω πολυ !!
    η διαδικασία έχει ως εξής βγάζεις φλας και εφόσον έχεις κοιτάξει αν έρχεται κανείς ξεκινάς να αλλάζεις λωρίδα, εάν τήρησες όπως λες αυτή τη διαδικασία και παρόλα αυτά ο άλλος πήγαινε μαμιώντας έχεις δίκιο ότι αδίκως την έφαγες τη μούντζα

αν παρελπίδα όμως το φλάς άρχισε να αναβσβήνει ΜΕΤΑ που είχες ξεκινήσει να στρίβεις προς την κατεύθυνση που ήθελες να πας (όπως λίγοι ή στην άλλη περίπτωση δεν ανάβουν καθόλου το μαμημένο το φλας οι περισσότεροι) ή δεν τήρησες ακριβώς την αποπάνω διαδικασία δικαίως έφαγες τη μούντζα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    και εδω βγαινουν οι πολιτικαλι κορεκτ που πηγαινουν σαν αυτοκινητα στη σκηνη !!!
    κοινο:κλαπ-κλαπ (χειροκροτημα) we are not worthly και αλλα πολλα εμπριμε.

και αν ποτε (εννοειτε απευχομαι) βρεθουνε κατω θα φταιει ο μαλακας η η κοτα που δεν εκατσε να πλυνει κανα πιατο.η συζητηση εχει γινει πλειστακις και επειδη τον τελευταιο καιρο νιωθω τρομερη πληξη οταν επαναλαμβανομαι...φιλια στα μουτρα

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και εδω βγαινουν οι πολιτικαλι κορεκτ που πηγαινουν σαν αυτοκινητα στη σκηνη !!!
    κοινο:κλαπ-κλαπ (χειροκροτημα) we are not worthly και αλλα πολλα εμπριμε.
    και αν ποτε (εννοειτε απευχομαι) βρεθουνε κατω θα φταιει ο μαλακας η η κοτα που δεν εκατσε να πλυνει κανα πιατο.η συζητηση εχει γινει πλειστακις και επειδη τον τελευταιο καιρο νιωθω τρομερη πληξη οταν επαναλαμβανομαι...φιλια στα μουτρα
    Παίρνω το γλυκό σου το φιλί κι ανταποδίδοντας ανταπαντώ!

Γιώργη αν πηγαίνω γυρεύοντας, τα θέλει το κWλαράκι μου το τρυφερούλι..

Αν δεν πηγαίνω γυρεύοντας, πηγαίνει ο κουτάκιας..

Aν ελεγχεις συχνα τους καθρεφτες σου ειδικα στο κηφισο δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεις με οσα κι αν ερχεται. Και αν ειναι να πηγαινω με τη μηχανη σα να ειμαι τουτου παω καλυτερα με ταξι να μη κουραζομαι κιολας.

:ZZZ:
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Ducati 1098
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paingiver
    (Λογικα και κατι μπινελικια μεσα απο το κρανος ) !

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ

Re: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paingiver
    Οταν κατεβαινετε τον κηφισσο με 160+ (με σφηνες αναμεσα στα κουτια) και εγω αλλαζω λωριδα με το κουτι μου ( εννοειται με φλας παντα) λογικο ειναι οταν καλυπτετε τα 500 μετρα σε seconds να βρεθειτε καρφωμενοι πανω μου !! Οποτε μην κορναρετε και μην μουτζωνετε γιατι σε αυτα τα χλμ δεν φταει το κουτι που παει με 90...Ευχαριστω πολυ !!

*************** www.motodevils.gr ***************

Καλα κρατηστε εσεις το οριο ταχυτητας που ειναι 80 και εγω θα σας δω !! Τωρα αν ερχεται με παραπανω δε πα να γαμ...θει ας καρφωθει να μαθει..ενας ασυνειδητος λιγοτερο..δεν θα ασχοληθω και ιδιαιτερα με τις καβ...λες του καθενα να μου το παιζουν rossi στον μποτιλιαρισμενο κηφισσο...α οσο για τους καθρεπτες αν ερχεται απο τα δεξια μου πανω στην γραμμη και μετα πισω μου αλλαξει λωριδα και ερθει διπλα μου @@παρια θα δω με οσα και να ερχετε !!!

βολτάδικο μέλος
    καλά δεν είναι κ πυρηνική φυσική η οδήγηση. αν δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά, δηλαδή να κοιτάξεις τον καθρέφτη και να υπολογίσεις την ταχύτητα των άλλων, η μούτζα είναι must.
    ...

Καλα ας κινηθει η μηχανη σε καποιο απο τα ρευματα και οχι πανω στην διαχωριστικη μεσα στα ορια ταχυτητας που οριζει ο νομος οπως και εγω και ας μην κινειται πανω στις διαχωριστικες γραμμες οι οποιες ΔΕΝ ειναι ζωγραφιες στο δρομο αλλα διαχωριζουν τα ρευματα και ΔΕΝ κινειται κανεις πανω τους και εγω θα σε υπολογισω μια χαρα ! Τ ο μαθαμε τωρα καβαλάμε διαχωριστικη με 150 και ολα οκ...μετα φταιει το κουτι...α επισης βασικο ειναι να κινησε στα ορια ταχυτητας..δεν ειμαι υποχρεωμενος να σε υπολογισω αν ερχεσαι με 200 !! Δεν με απασχολει !

και ποιος σας ειπε οτι αν βγαλεις φλας εχεις προτεραιοτητα στο να αλλαξεις λωριδα......θα περιμενεις μεχρι να αδειασει ο δρομος....Τα φλας ειναι απλα προειδοποιητικα.......
    Εχω ριξει φαπες γι αυτο το λογο..........τα πολλα λογια βλαπτουν

Εγω δεν εχω προτεραιοτητα να αλλαξω λωριδα...οπως και η μηχανη δεν εχει προτεραιοτητα να με προσπερασει αν ΔΕΝ εχει βγαλει η ιδια φλας ! να μυρισω τα νυχια μου οτι θα μου την σκασει με 170 ? Καλα μην δερνετε και τοσο πολυ θα καψετε κανα μυ...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επειγον παρακληση για αιμα!!
    από rsp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2005, 13:18
  2. Θερμή Παράκληση
    από Gema22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 11:21
  3. Παρακληση!!!!
    από bikersonly στο forum Off topic