-
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
πάντως εχω την εντύπωση οτι αμα εχει βγεί ανάκλυση στο αλλάζουν και μετά την λήξη της εγγύησης
Ενδιαφερον ακουγεται αυτο.
Για να παρω τα κεντρικα της ΚΤΜ να ρωτησω.
-
Πηρα τηλεφωνο την KTM Hellas και μου ειπαν, αφου τους εδωσα τον αριθμο πλαισιου φυσικα, οτι το συγκεκριμενο μηχανακι εχει κανει ολες τις προβλεπομενες ανακλησεις.
Τους ρωτησα αν εχει βγει καμια ανακοινωση για ανακληση του κομπλερ της μιζας και μου ειπαν οτι για το συγκεκριμενο πλαισιο δεν εχει βγει καμια.
Οποτε θεωρω οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα και οτι ειναι φυσιολογικη ή οτιδηποτε αλλο, φθορα.
-
Παλαιό μέλος
λοιπόν φίλε μου αν πιάνουν τα χέρια σου κ μπορείς να κάνεις κάτι να το σώσεις γιά κανα χρόνο ακόμα καλώς αλλιώς άστο ως έχει δε πρόκειται να πάθει τπτ το πολύ να γυρνάει τρελλά χωρίς το κινητήρα τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. τό είχα κ γώ 1 χρόνο περίπου έτσι ωσπου στο τέλος τα πήρα δε μπορούσα να το ακούω κ την άνοιξα (όλο το κινητήρα γαμώτο εκεί πού την είχε) έβγαλα το κόμπλερ κ μάζεψα το ελατήριο (έσφιξα) γύρω απ τίς μπίλιες (κυλινδράκια) κ έτσι το έχω ένα χρόνο τώρα κ μού το κανε μια φορά. αυτά.......
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawazoyras
λοιπόν φίλε μου αν πιάνουν τα χέρια σου κ μπορείς να κάνεις κάτι να το σώσεις γιά κανα χρόνο ακόμα καλώς αλλιώς άστο ως έχει δε πρόκειται να πάθει τπτ το πολύ να γυρνάει τρελλά χωρίς το κινητήρα τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. τό είχα κ γώ 1 χρόνο περίπου έτσι ωσπου στο τέλος τα πήρα δε μπορούσα να το ακούω κ την άνοιξα (όλο το κινητήρα γαμώτο εκεί πού την είχε) έβγαλα το κόμπλερ κ μάζεψα το ελατήριο (έσφιξα) γύρω απ τίς μπίλιες (κυλινδράκια) κ έτσι το έχω ένα χρόνο τώρα κ μού το κανε μια φορά. αυτά.......
Σ ευχαριστω πολυ.
Γενικα πιανουν τα χερια μου αλλα αυτη την περιοδο εχω τρομερη ελλειψη χρονου, για να κανω κατι τετοια. Μπορει και να μου παρει μηνες δηλαδη να το φτιαξω, εχοντας λυμμενη στο γκαραζ την μηχανη.
Επισης το επιπεδο του.... "πιασιματος" δεν ειναι τοσο μεγαλο, ειδικα σ αυτα τα θεματα, ωστε να μπορω να πειραξω το κομπλερ. Ψαχνοντας και σιγα-σιγα βεβαια θα βρω λυση, αλλα οπως ειπα δεν εχω χρονο. Ετσι θα παω στην λυση των 150ευρω που ειπα και θα ξεμπερδευω.
Ο ενας χρονος αλλωστε ειναι η καταλυτικη ημερομηνια για μενα, ωστε να δω αν θα συνεχισω μ αυτην την μηχανη ή θα παω σε καινουργια. Εντελως καινουργια ομως, με εγγυησεις κλπ,κλπ.
Ας περασει η οικονομικη κριση, ας δω αν θα συνεχισω να δουλευω (υπαρχει κι αυτο το ενδεχομενο να μην...) και βλεπουμε.
-
Παλαιό μέλος
-
Χοντρικα σας τα λεω: Θα βαλει καποια απο τα ανταλλακτικα του 640, που ειναι το ιδιο με το 950 μου ειπε, στο κομπλερ του 950. Το εχει ξανακανει λεει και δεν εχει προβλημα.Χθες μαλιστα εκανε μια τετοια επισκευη.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα το αλλαξει ολοκληρο.
Γιατι ομως πρεπει απαραιτητα να παραδωσει πνευμα αυτη η φθηνη λυση συντομα;
Ο ανθρωπος δεν ειναι αλμπανης. Ειναι απο τους καλυτερους στο χωρο και οσους εχω ρωτησει αυτο μου λενε.
Μακαρι να κρατησει για παντα και ο επομενος αγοραστης να το χαρει χωρις προβληματα, οταν και αν αποφασισω να την πουλησω σε κανενα χρονο.
-
Παλαιό μέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Χοντρικα σας τα λεω: Θα βαλει καποια απο τα ανταλλακτικα του 640, που ειναι το ιδιο με το 950 μου ειπε, στο κομπλερ του 950. Το εχει ξανακανει λεει και δεν εχει προβλημα.Χθες μαλιστα εκανε μια τετοια επισκευη.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα το αλλαξει ολοκληρο.
Γιατι ομως πρεπει απαραιτητα να παραδωσει πνευμα αυτη η φθηνη λυση συντομα;
Ο ανθρωπος δεν ειναι αλμπανης. Ειναι απο τους καλυτερους στο χωρο και οσους εχω ρωτησει αυτο μου λενε.
Μακαρι να κρατησει για παντα και ο επομενος αγοραστης να το χαρει χωρις προβληματα, οταν και αν αποφασισω να την πουλησω σε κανενα χρονο.
Γτ αν δεν αλλαξει ολο το κομπλερ τα κομματια που θα μεινουν και θα ειναι φθαρμενα θα φθειρουν και τα νεα σχετικα γρηγορα,για να στο πω απλα.Εν παση περιπτωση καντο ετσι!Απο το τιποτα καλυτερο ειναι σιγουρα...
Κ αν τα να φτυσει το φτιαχνεις κανονικα ή το πουλας...
Κ εννοειται οτι στον καινουργιο αγοραστη λες για το προβλημα...!!!
-
Εννοειται οτι θα το πω (κατι που δεν εγινε σε μενα απο τον προηγουμενο).
Αλλα μπορει να το εχω φτιαξει μεχρι τοτε εντελως. Ποιος ζει ποιος πεθαινει.
Αλλωστε δεν ειπα οτι θα το πουλησω απαραιτητα. Μια σκεψη ειναι.
Παντως εδω τειθεται το ερωτημα:
Αν εγω δωσω 550ευρω για καινουργιο κομπλερ, ο επομενος αγοραστης θα το εκτιμησει ή θα μου πει: "Φιλαρακι, χεστηκα για τα 550ευρω που εδωσες και επιμενω να στο αγορασω κοψοχρονια".
Γι αυτο μερικες φορες ολοι μας, κρυβουμε μερικα πραγματα οταν παμε να πουλησουμε τις μηχανες μας, γιατι δεν τα εκτιμουνε οι επομενοι.
Εχω δικιο ή αδικο;
-
Λοιπον για να τελειωνει το θεμα, πηρα την αποφαση να το φτιαξω με καινουργιο ανταλλακτικο και ολοκληρο.
Το εξαρτημα θα παραγγελθει απο το εξωτερικο (Αμερικη).
Με τρωει μεσα μου και καλυτερα να δωσω κατι παραπανω, παρα να εχω προβλημα στο μελλον.
Ξεκιναω παραγγελια και μετα το Πασχα πιστευω να εχω τελειωσει.
-
Παλαιό μέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Καλή επιτυχία στην επισκευή.
Μου κάνει εντύπωση μόνο η τιμή , γιατί έχω επισκευάσει το κόμπλερ από το CANYON με ανταλλακτικά εμπορίου (βιομηχανικά είδη), και η αγορά τους μου στοίχησε περίπου 180 ευρώ, εκτός των κατεργασιών.
Προσπάθησε να καταλάβεις τι μετατροπή θα γίνει, και κράτησέ μας ενήμερους.
Τώρα διάβασα τα πιο πάνω μηνύματα οπότε όπως κι αν το φτιάξεις, πάλι Καλή επιτυχία.
-
Παλαιό μέλος
-
Εχεις δικιο σ αυτα που λες και φυσικα θα γινει οπως πρεπει η δουλεια, γιατι θελω τα μηχανακια μου να δουλευουν σωστα. Πρωτα απ ολα για την δικη μου ευχαριστηση και επειτα για το αν ο επομενος θα το παρει "χαρτι".Κι ας εχω δωσει ενα καρο λεφτα γι αυτο.
Επιμενω ομως οτι οι δουλειες που κανουμε στα μηχανακια μας δεν εκτιμουνται απο τους επομενους αγοραστες και ολοι (δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω) προσπαθουμε να παρουμε ενα μεταχειρισμενο μηχανακι κοψοχρονια κι ας εχει κανει ο αλλος πανω ενα σωρο εργασιες και εχει ριξει ενα σωρο ανταλλακτικα.
Και ειναι κριμα.
-
Παλαιό μέλος
-
Και γι αυτο μαλλον ειναι και αγραφος νομος να μην λεμε οτι το μηχανακι εχει κατι που μπορει στο μαλλον να βγαλει ζημια 500ευρω, αλλα να προσπαθουμε να το "πνιξουμε".
Οσο νομος ειναι να μην εκτιμαται μια εργασια, αλλο τοσο νομος ειναι να "πνιγουμε" τα σοβαρα θεματα της μηχανης (που θα φανουν στο μελλον) και απλα να διορθωνουμε τα προβληματα που εχουν να κανουν με την ασφαλεια της μηχανης.
-
BETA 450RR
πήγαινε στον Χελιώτη να σου πει τη γνώμη του! Αν δεν ειναι αυτος που αναφερεις...
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF