Υπαρχει τροπος να γλυτωσεις απο την γκινια.
Απλα δεν θα ξαναπεριμενεις τον τελειο καιρο για το καθαρισμα.
Θα την καθαριζεις οποτε γουσταρεις , ακομα και με συννεφια.
Μετα σπαει η γκινια
![]()
Υπαρχει τροπος να γλυτωσεις απο την γκινια.
Απλα δεν θα ξαναπεριμενεις τον τελειο καιρο για το καθαρισμα.
Θα την καθαριζεις οποτε γουσταρεις , ακομα και με συννεφια.
Μετα σπαει η γκινια
![]()
γκινια vs. νευρικο συστημα.... σημειωσατε 1...:wacko:
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Tι ειπες τωρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Και επειδή μερικές παραδόσεις πρέπει να τηρούνται, τι έγινε μόλις έπλυνα τη μηχανή; ΕΒΡΕΞΕ. Όχι στην Αθήνα, το ξέρω, εκεί ήμουν. Από Κηφισιά και επάνω... Δεν την πέτυχα την ώρα που έπεφτε, αλλά ήταν όλη χυμένη στο δρόμο η τσούλα. Άιντε πάλι από την αρχή... Τι το θέλω; Αφού είναι η μοίρα του να είναι βρώμικο!
Επίσης κάηκε το λαμπάκι πορείας πίσω και άναβε μόνο το φρένο. Μιά επίσκεψη στο βενζινάδικο της γειτονιάς και 0,80 ευρώ και 10 λεπτά αργότερα, τα δάχτυλά μου κέρδισαν τη μάχη με τη φίσα που είναι φτιαγμένη για να την πιάνει και να την γυρίζει Ιαπωνικό XSmall χεράκι και την άλλαξα.
Βρεγμενος δρομος το βραδυ στο γυρνα??Αυτα ειναι...:wacko:![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=4028
Δεν κανονίζουμε περισσότερες συμμετοχές την επόμενη φορά; Αν και ομολογώ ότι σε ένα group με μόνο χιλιάρια, ένιωθα πολύ μειονεκτικά...
Ωραιος!!!!
![]()
Μιχάλη ωραία θα ήταν να δούλευε σωστά το GPS να έχω και χρόνους... Τώρα πρέπει να περιμένω το επόμενο που θα μπορώ να πάω![]()
Σημερα πηγα μαζι με το ημισυ για ενα καφεδακι στο "χωρος" στη Νεα Μακρη. Ακουλουθησα στο πηγαινε διαδρομη απο Αγ. Στεφανο λιμνη Μαραθωνα και μετα προς Καλεντζι και βουρ για Μακρη. Ο καιρος απιθανος η ασφαλτος καθαρη και το ημισυ χωρις μουρμουρα για σβελτη οδηγηση. Η επιστροφη εγινε απο Διονυσο με παρομοιες συνθηκες. Καθοτι το ημισυ ανηκει στην κατηγορια φτερου και ειναι και εκπαιδευμενο μπορω να πω πως κινηθηκαμε οριακα γρηγορα οσο το επετρεπαν οι κλισεις δικαβαλου. Στρωτη γρηγορη οδηγηση χωρις αποτομα ξεσπασματα και φρενα αλα μουεφτασετοστομαχιστοστομα. Το καταευχαριστηθηκα και αν δεν ηταν ενας τρομπας με cayenne να κανει αναστροφη πανω σε στροφη :hypnotize θα μπορουσα να πω πως ηταν απο τις ωραιοτερες βολτες μου τον τελευταιο καιρο.Παντα τετοια σε ολους!!!
ΥΓ μετα απο 7500 χλμ τα ΒΤ021 εχουν αρχισει να με ενοχλουν. Ζεσταινονται πολυ αργα και μολις κοψεις λιγο ρυθμο αρχιζουν τα γλιστρηματακια. Μαλλον με βλεπω για καινουρια παπουτσακια συντομα. ΒΤ016, ΑngelST τα επικρατεστερα και εκει κοντα και τα Roadsmart. Ειδομεν...
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
BT 21 εε??Αστα να πανε....τελικα για γρηγορες βολτες δεν κανουν τα touring...Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σημερα πηγα μαζι με το ημισυ για ενα καφεδακι στο "χωρος" στη Νεα Μακρη. Ακουλουθησα στο πηγαινε διαδρομη απο Αγ. Στεφανο λιμνη Μαραθωνα και μετα προς Καλεντζι και βουρ για Μακρη. Ο καιρος απιθανος η ασφαλτος καθαρη και το ημισυ χωρις μουρμουρα για σβελτη οδηγηση. Η επιστροφη εγινε απο Διονυσο με παρομοιες συνθηκες. Καθοτι το ημισυ ανηκει στην κατηγορια φτερου και ειναι και εκπαιδευμενο μπορω να πω πως κινηθηκαμε οριακα γρηγορα οσο το επετρεπαν οι κλισεις δικαβαλου. Στρωτη γρηγορη οδηγηση χωρις αποτομα ξεσπασματα και φρενα αλα μουεφτασετοστομαχιστοστομα. Το καταευχαριστηθηκα και αν δεν ηταν ενας τρομπας με cayenne να κανει αναστροφη πανω σε στροφη :hypnotize θα μπορουσα να πω πως ηταν απο τις ωραιοτερες βολτες μου τον τελευταιο καιρο.Παντα τετοια σε ολους!!!
ΥΓ μετα απο 7500 χλμ τα ΒΤ021 εχουν αρχισει να με ενοχλουν. Ζεσταινονται πολυ αργα και μολις κοψεις λιγο ρυθμο αρχιζουν τα γλιστρηματακια. Μαλλον με βλεπω για καινουρια παπουτσακια συντομα. ΒΤ016, ΑngelST τα επικρατεστερα και εκει κοντα και τα Roadsmart. Ειδομεν...
Mε την επομενη αλλαγη παω για diablo δαγκωτο!!![]()
Μετά το βιασμό στο track day κάτι τέτοια νιώθω και εγώ... Αλλά θα περιμένω άλλο ένα να τα διαλύσω και μετά αλλαγή...Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
...αρχιζουν τα γλιστρηματακια...
τι εγινε σημερα?
Ληστοσυνταντηση Ν.Μακρη?
Ειδα μαυρο ληστη εξω απο καφετερια στη Μακρη
αλλα δεν πρεπει να ηταν ο cosgilli γιατι ηταν περα απο τις 7!
μηπως ηταν κανεις αλλος?
Και που να δεις το ΒΤ-020 που έχω ακόμα από τη μάνα του και είναι ακόμα ποιο παλιά από το 021.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
BT 21 εε??Αστα να πανε....τελικα για γρηγορες βολτες δεν κανουν τα touring...
Mε την επομενη αλλαγη παω για diablo δαγκωτο!!![]()
![]()
Εκεί να δεις γλίστρημα. Αλλά ας όψεται η έλλειψη ?.![]()
Θα ήθελα κι εγώ πολύ να δοκιμάσω κάτι άλλο σε λάστιχο όπως τα Pirelli για τα οποία έχουν ακουστεί αρκετά καλά λόγια. Προς το παρόν χαλαρά και τουριστικά.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Έτσι ξεκινάμε πάντα. Και μετά πετυχαίνουμε τις χοντροκώλες με κέφια για στροφές και τρελαίνεται ο 'nest και πιανόμαστε στο κυνηγητό... Δεν σ'αφήνει να αγιάσεις το παλιόπραμα σου λέω... Δεν ξέφυγαν όμως, παρ' όλα τα διπλάσια άλογα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
χαλαρά και τουριστικά.![]()
(χοντροκωλες=busa!)Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Έτσι ξεκινάμε πάντα. Και μετά πετυχαίνουμε τις χοντροκώλες με κέφια για στροφές και τρελαίνεται ο 'nest και πιανόμαστε στο κυνηγητό... Δεν σ'αφήνει να αγιάσεις το παλιόπραμα σου λέω... Δεν ξέφυγαν όμως, παρ' όλα τα διπλάσια άλογα!![]()
![]()
παλιοτερα γκρινιαζαμε οτι δε εχουμε ενα δικο μας μερος για να μπορουμε να διαχωριζουμε τις συζητησεις και να μπορουμε να βρισκουμε πιο ανετα κατι που μας ενδιαφερει. τωρα που εγινε, για ενα τοσο σημαντικο μερος της μηχανης οπως τα ελαστικα δε εχουμε κανει ενα τοπικ της προκοπης και ολοι μιλανε μεσα στο κεντρικο των 170 σελιδων.
Αν κοιταξεις υπαρχει ηδη thread με αυτο που λες...![]()