Μιας και σήμερα εν αδεία όπως όλοι, είπα να πάρω τον γεράκο μου (ενας μουργάκος ονόματι μπάμπης ετών 14... ο κλασσικός Ελληνικός μούργος καφέ-σκούρο-κανελί) και πάμε μια βόλτα στην πλατεία.
Μετά απο λίγο περπάτημα πριν καν μπορέσω να τον δώ, απο απέναντι κάποιος (να μην χαρακτηρίσω καλύτερα τον τύπο αυτόν) έχει βγάλει τον σκύλο του βόλτα (ποιμενικός) χωρίς αλυσίδα ( !!!!! ).
Αποτέλεσμα;...
Ήρθε τρεχάτος να ορμήσει στον γεράκο όντας αρσενικοί και οι δύο και ο κακομοίρης ο δικός μου μην μπορώντας να αντιδράσει και πολύ , μόνο γρύλισε, σήκωσε τρίχα και στηλώθηκε...
Αναγκαστικά λοιπόν όπως κράταγα το ματσούκι (ενα ξύλο κλαδί απο ιτιά χοντρό χοντρό) άρχισα να κοπανάω με πολύ δύναμη στην μουσούδα τον άλλο , με αποτέλεσμα το κακόμοιρο και αυτό να ματώσει στην μουσούδα του και να κάτσει κάτω κλαίγοντας.
Ο $#@$#$#@$ αφεντικό του έρχεται να τον πάρει οχι τρέχωντας αλλά περπατώντας... Τι να του πεις τώρα του παπάρα;.. τι φταίει το άλλο το κακόμοιρο το ζωντανό; Αφού ξέρεις οτι είναι επιθετικό και δεν σε ακούει (του φώναξε η αλήθεια να γυρίσει πίσω, αλλά φυσικά τον "έγραψε" ώς μη εκπαιδευμένο προφανώς).. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΝΕΙΣ;...
Αν ο σκύλος ήταν παιδί και του όρμαγε;... τρέμω ακόμα απο τα νεύρα μου ρε γμτ, με τον μαλάκα...
Τι έφταιγε και το άλλο το ζωντανό αλλά και ο δικός μου μουργάκος;
Η ερώτηση είναι.. ξέρετε άλλο λιγότερο βίαιο τρόπο να αποφύγεις σύρραξη σκύλων κανείς, πέρα απο το να ματσουκιάσεις το άλλο;... γενικά δεν μου αρέσει η βία, αλλά ρε γμτ... τι κάνεις εκεί;
Gandalf