Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Aσχολείται κανείς με το πόκερ ?

Aσχολήται κανείς με το πόκερ ?

http://www.partypoker.com/td/videopo...ideopop_gr.htm

Χαχαχχχχαχαχαα

Όσες φορές και να παίξεις θα βγάλεις φουλ του άσου με ντάμες και ο τύπος θα χάσει με φουλ του ασου με βαλέδες.

...Μετά σου σκάει το παραμύθι να παιξεις με πραγματικά χρήματα. (μην το κάνει κανείς αυτό)

Στο ποκερ.γρ πηγα να γραφτώ ...όλα οκ μέχρι που όταν πατάω εγγραφή μου λέει ..λάθος μέιλ
    ενώ είναι το κανονκό.

Ξέρει κανένας να μου πει που μπορώ να παίξω χωρίς πραγματικά χρήματα ?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αν ψαξεις θα βρεις να κατεβασεις 1-2 κορυφαια poker video games για να κανεις καλη προπονηση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Επειδή ασχολούμαι αρκετα καιρό με το πόκερ με πραγματικά χρήματα μπορώ να σου προτείνω τα 2 κορυφαία sites.Το πρώτο είναι το Full Tilt και το δεύτερο είναι το Pokerstars.Απλά θεωρώ πως όταν τα χρήματα δεν είναι αληθινά όλοι κάνουν ό,τι τους κατέβει και έτσι χάνεται η μαγεία του παιχνιδιού
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    [B........Απλά θεωρώ πως όταν τα χρήματα δεν είναι αληθινά όλοι κάνουν ό,τι τους κατέβει και έτσι χάνεται η μαγεία του παιχνιδιού [/B]
    Eίμαι αρκετά καλός παίχτης και θα συμφωνήσω ...όμως επειδή ο τζόγος έχει και άλλες προεκτάσεις
    προτιμώ να παίζω με χρήματα ΜΟΝΟ όταν πηγαίνω στο χωριό μου με φιλαράκια (έχω και βαλι(τζ)ακι με μάρκες και τέτοια) όπου βάζουμε 2-3 ευρω έκαστος και μοιραζόμαστε μάρκες.

...Στο τέλος ο νικητής κερνάει ξύδια ...

Εδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε ...θα τζογάρω κιόλας ?:rotflmao:

υ.γ Πολύ σπαστικό όμως να παίζουν όπως να΄ναι

Ενας ειναι ο τροπος για να παιξεις ποκερ χωρις χρηματα.Καλεις τους φιλους σου στο σπιτι.Για μαρκες κοβεις χαρτακια απο Α4,τα ισομοιραζεται και εισαι ετοιμος.Ειναι τροπος εγγυηση.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TINAN POKER

ΣΟΡΥ ΤΙΤΑΝ POKER

ΚΑΙ ΣΤΟ FB ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ

τώτα τα ψάχνω .Στο zoo αργεί πολύ.

Παλαιό μέλος
    Εγω ειμαι καμενος....

Αλλα με λεφτα δε παιζω παρα μονο σε τραπεζι με φιλους.

Ωραιο παιχνιδι.

Οντως χωρις λεφτα κανεις οτι να'ναι...

Παντως εχει πολλες σελιδες που μπορεις να παιξεις δωρεαν και σε μερικες απο αυτες αν κερδισεις πας σε τουρνουα.

http://www.youtube.com/watch?v=XunAlp2azhA

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε τί σημαίνει ο όρος badbeat.Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο WSOP (World Series of Poker),το μεγαλύτερο τουρνουά παγκοσμίως όπου το κόστος συμμετοχής είναι 10.000$ και συμμετέχουν περίπου 8.000 παίχτες.Τα κέρδη του νικητή φέτος ήταν 8.000.000$
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Eίμαι αρκετά καλός παίχτης και θα συμφωνήσω ...όμως επειδή ο τζόγος έχει και άλλες προεκτάσεις
    προτιμώ να παίζω με χρήματα ΜΟΝΟ όταν πηγαίνω στο χωριό μου με φιλαράκια (έχω και βαλι(τζ)ακι με μάρκες και τέτοια) όπου βάζουμε 2-3 ευρω έκαστος και μοιραζόμαστε μάρκες.

...Στο τέλος ο νικητής κερνάει ξύδια ...

Εδώ δεν έχουμε μαντήλι να κλάψουμε ...θα τζογάρω κιόλας ?:rotflmao:

υ.γ Πολύ σπαστικό όμως να παίζουν όπως να΄ναι

Να διευκρινήσω εδώ πως ούτε εμένα μου αρέσει ο τζόγος,δεν παίζω cash games,παίζω μονάχα τουρνουά
    Fortis Fortuna Adiuvat

http://www.youtube.com/watch?v=XunAlp2azhA

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε τί σημαίνει ο όρος badbeat.Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο WSOP (World Series of Poker),το μεγαλύτερο τουρνουά παγκοσμίως όπου το κόστος συμμετοχής είναι 10.000$ και συμμετέχουν περίπου 8.000 παίχτες.Τα κέρδη του νικητή φέτος ήταν 8.000.000$

Δε γίνονται αυτά.

Να διευκρινήσω εδώ πως ούτε εμένα μου αρέσει ο τζόγος,δεν παίζω cash games,παίζω μονάχα τουρνουά
    Σωστός

Τι ποκερ και αηδιες.ΠΑΙΞΤΕ ΤΑΒΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.Υπαρχει τιποτα καλυτερο?(εκτος απο τις μηχανες)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το καλο με το να κανεις πρωτοχρονια σπιτι.....
    από mikes στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 12:10
  2. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2008, 19:08
  3. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49
  4. τρελαθήκατε με το 1o trail ride?????
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 3