Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: Τι έφταιγε το κακόμοιρο;....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Τι έφταιγε το κακόμοιρο;....

Μιας και σήμερα εν αδεία όπως όλοι, είπα να πάρω τον γεράκο μου (ενας μουργάκος ονόματι μπάμπης ετών 14... ο κλασσικός Ελληνικός μούργος καφέ-σκούρο-κανελί) και πάμε μια βόλτα στην πλατεία.

Μετά απο λίγο περπάτημα πριν καν μπορέσω να τον δώ, απο απέναντι κάποιος (να μην χαρακτηρίσω καλύτερα τον τύπο αυτόν) έχει βγάλει τον σκύλο του βόλτα (ποιμενικός) χωρίς αλυσίδα ( !!!!! ).

Αποτέλεσμα;...

Ήρθε τρεχάτος να ορμήσει στον γεράκο όντας αρσενικοί και οι δύο και ο κακομοίρης ο δικός μου μην μπορώντας να αντιδράσει και πολύ , μόνο γρύλισε, σήκωσε τρίχα και στηλώθηκε...

Αναγκαστικά λοιπόν όπως κράταγα το ματσούκι (ενα ξύλο κλαδί απο ιτιά χοντρό χοντρό) άρχισα να κοπανάω με πολύ δύναμη στην μουσούδα τον άλλο , με αποτέλεσμα το κακόμοιρο και αυτό να ματώσει στην μουσούδα του και να κάτσει κάτω κλαίγοντας.

Ο $#@$#$#@$ αφεντικό του έρχεται να τον πάρει οχι τρέχωντας αλλά περπατώντας... Τι να του πεις τώρα του παπάρα;.. τι φταίει το άλλο το κακόμοιρο το ζωντανό; Αφού ξέρεις οτι είναι επιθετικό και δεν σε ακούει (του φώναξε η αλήθεια να γυρίσει πίσω, αλλά φυσικά τον "έγραψε" ώς μη εκπαιδευμένο προφανώς).. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΝΕΙΣ;...

Αν ο σκύλος ήταν παιδί και του όρμαγε;... τρέμω ακόμα απο τα νεύρα μου ρε γμτ, με τον μαλάκα...

Τι έφταιγε και το άλλο το ζωντανό αλλά και ο δικός μου μουργάκος;

Η ερώτηση είναι.. ξέρετε άλλο λιγότερο βίαιο τρόπο να αποφύγεις σύρραξη σκύλων κανείς, πέρα απο το να ματσουκιάσεις το άλλο;... γενικά δεν μου αρέσει η βία, αλλά ρε γμτ... τι κάνεις εκεί;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

δυστηχως υπαρχουν κατι μαλακες αφεντικα που εχουν σκυλια.εμενα την δικια μου την αφηνω χωρις λουρι αλα ξερω οτι δεν αρπαζει κανενα σκυλο ουτε ορμαει σε ανθρωπους.αλα υπαρχουν και μερικοι που ενω ξερουν οτι αρπαζουν τα σκυλια τους εκει τα αφηνουν ελευθερα,εγω αμα μου κατσει τετοιο σκηνικο θα τον σκισω το αλλον το αφεντικο.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Υψίσυχνη σφυρίχτρα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μαγε, αν αποφασισουν να τσαμπουκαλευτουν δυσκολα τα κρατας...ειδικα αν προκειται για τσοπανη...(ειχα τρια ποιμενικα)

υποτιθεται οτι με ενα κουβα νερο διαλυεται η συρραξη αλλα αυτο δεν ειναι 100% σιγουρο, χωρια που δεν μπορεις να κυκλοφορεις με ενα κουβα γεματο με νερο οποτε βγαζεις βολτα το σκυλο σου...

υποτιθεται παλι οτι πρεπει να τα πιασεις απ το σβερκο (απο το δερμα οπως τα σηκωνει η μανα τους οταν ειναι κουταβια) αλλα εγω λεω οτι σε σκυλοκαβγα δεν βαζεις χερι με τη καμια γιατι μπορει να αρπαξεις καραμπινατη δαγκωματια...

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αποτρεψεις το καβγα πριν εκδηλωθει...αν δεις γρυλισματα και τριχες καγκελο μπες αναμεσα στο δικο σου και στον αλλο σκυλο και προσπαθησε να τον διωξεις...

Εχετλαίος ήξερα οτι η σφυρίχτρα είναι για κάλεσμα.. ισχύει και για να το διώχνεις;... θα πάρω μία φίλε και θα το δοκιμάσω....

El_hymador.. ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα αδερφέ για αυτό και πρόλαβα να μην κομματιαστούν... αλλά ο άλλος πήγε να ορμήσει απο το πλάι και αναγκάστηκα να τον χτυπήσω , κάτι που παιδιά, δεν το κρύβω... με στενοχώρησε αφάνταστα.. ειδικά τους σκύλους που τους υπεραγαπώ, δεν μου αρέσει να τα χτυπάνε... αλλά τι να κάνω εκεί;

Και όσον αφορά το αφεντικό του, τώρα τι να πω;... τέλος πάντων.. καταλαβαίνετε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν εφταιγε ο σκυλος του.Ο ιδιος εφταιγε που ποιος ξερει τι του κανει στο σπιτι του.Δεν ειναι λιγες οι φορες που ο καθε καραγκιοζης βγαζει τα απωθημενα του στα ζωντανα.Μια λυση φιλε μου ειναι αν μπορεις να κρατας ενα πλαστικο μπουκαλι νερου και οταν σου ξανασυμβει κατι αντιστοιχο να το χτυπας στην παλαμη σου.Τα σκυλια αντιδρουν ασχημα σε τετοιους ηχους με αποτελεσμα να φευγουν.ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Το σιγουρο ειναι οτι δεν εφταιγε ο σκυλος του.Ο ιδιος εφταιγε που ποιος ξερει τι του κανει στο σπιτι του.Δεν ειναι λιγες οι φορες που ο καθε καραγκιοζης βγαζει τα απωθημενα του στα ζωντανα.Μια λυση φιλε μου ειναι αν μπορεις να κρατας ενα πλαστικο μπουκαλι νερου και οταν σου ξανασυμβει κατι αντιστοιχο να το χτυπας στην παλαμη σου.Τα σκυλια αντιδρουν ασχημα σε τετοιους ηχους με αποτελεσμα να φευγουν.ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
    συμφωνω και τωρα ξερω (μαλλον) οτι νιωθεις ασχημα που χτυπησες τον αλλον σκυλο και εγω θα ενιωθα γιατι εχω σκυλακι , μην το σκευτεσε δεν το εκανες επειδη σου αρεσει να ασκεις βια στα ζωα ουτε γιατι κατι τετοιο θα σε εκανε να νιωθεις δυνατος και μαγκας

τα κίνητρα σου ηταν διαφορετικα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Παίζει ηλεκτικό buzzer (υπάρχει στο πετάδικο στην αρχή της Τατοίου) που τα διώχνει. Ελάχιστα όμως τα εξαγριώνει. Και παίζει και σπρευ αντίστοιχο του pepper, ειδικά για σκύλους.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Λίγο νερό η βγες μπροστά με φωνές. Αλλά προκειμένου να σου δαγκώσει τον γεράκο σου καλά του έκανες. Πρώτα να είναι η δικιά μας αγέλη και για τις υπόλοιπες έχει ο θεός..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

αδερφέ .. το ηλεκτρικό buzzer είναι σαν το αντίστοιχο ανθρώπινο taser;... αν ναι, τότε ευχαριστώ αλλά το θεωρώ πιο βίαιο και απο την μαγκούρα. Αν δεν είναι , μήπως σου είναι εύκολο να δώσεις κανά link ή κάποια εξήγηση για αυτό;

Ευχαριστώ όλους παιδιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αδερφέ .. το ηλεκτρικό buzzer είναι σαν το αντίστοιχο ανθρώπινο taser;... αν ναι, τότε ευχαριστώ αλλά το θεωρώ πιο βίαιο και απο την μαγκούρα. Αν δεν είναι , μήπως σου είναι εύκολο να δώσεις κανά link ή κάποια εξήγηση για αυτό;

Ευχαριστώ όλους παιδιά.
    Οχι, καμία σχέση. Κάνει ότι και η σφυρίχτρα αλλά τα ενοχλεί πολύ και φεύγουν. Απλώς κανα δύο φορές είχε ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα. Λινκ δεν έχω αλλά παίζει εκεί που σου είπα. Θα κοιτάξω που το έχω να σου πω μάρκα (αμερικανία είναι)

Κάτι τέτοιο φαντάσου
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται καθώς έχει και φακό που ξέρω πως συνοδεία με ήχο , σίγουρα θα τα ενοχλεί.. αν έχεις περισσότερες πληροφορίες σίγουρα με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ φίλε.

Gandalf

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Μάγε,

Γερμανικός Ποιμενικός ανεκπαίδευτος και χωρίς λουρί και φίμωτρο ισούται με ανασφάλιστο μάγκνουμ που το κρατάει πααιδάκι!!!!
    Το κατάλαβα όταν κατά την εκπαίδευση του δικού μου, είδα τις δυνατότητες που έχουν!!!
    Όποιος έχει τέτοιο σκυλί (και γενικά μεγαλόσωμο και δυνατό σκυλί) και δεν το έχει εκπαιδεύσει είναι τουλάχιστον ανεύθυνος. Και αυτό, γιατί μαζί με το σκυλί εκπαιδεύεται και ο ίδιος...ίσως πιο σημαντικό και από την ίδια την εκπαίδευση του σκύλου.
    Από πλευράς καλά έκανες και προστάτεψες το σκύλο σου, αλλά μετά θα έπρεπε να βάλεις τον άλλον στη θέση του μόνο και μόνο για το ρίσκο που πήρες! Αν ο σκύλος έστρεφε την προσοχή του σε σένα...τότε θα είχες σοβαρό πρόβλημα!!!!

988
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    τυχερος εισαι...

εμενα που εχω κοκερ την επεσαν στο δικο μου 2 λυμενα πιτ μπουλ...και το πιτμποθλ αμα δαγκωσει δεν αφηνει...και τα συγκεκριμενα ουτε το ''αφεντικο:a31: '' τους δεν ακουγαν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    τυχερος εισαι...

εμενα που εχω κοκερ την επεσαν στο δικο μου 2 λυμενα πιτ μπουλ...και το πιτμποθλ αμα δαγκωσει δεν αφηνει...και τα συγκεκριμενα ουτε το ''αφεντικο:a31: '' τους δεν ακουγαν...

Λογικο μου ακουγεται αφου τα πιτμπουλ ειναι οι αναρχικοι της κοινωνιας των σκυλων.Γι'αυτο και ειναι πιο δυσκολη η εκπαιδευση τους.Επειδη φτιαχτηκαν αρχικα για σκυλομαχιες.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Τρωει Και Τι Δεν Το Φορουμ?
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 14:08
  2. Τι καβαλάει το moto.gr ??????
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 15:06
  3. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic