Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Τι έφταιγε το κακόμοιρο;....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Επειδη μου εχει συμβει ακριβος το ιδιο το μονο που εκανα οταν το καταλαβα ηταν να παρω τον τζορνταν αγκαλια (μιλαμε για κανις-τεριε ομως) και να παω με γρηγορο βημα προς το αφεντικο του σκυλου (και τον σκυλο του να ακολουθει γαυγιζοντας) ο οποιος χεστηκε....αν δε κρατουσα το σκυλι δεν ξερω τι θα εκανα απο τα νευρα γιατι ηταν απλα θεατης ενω ο σκυλος του ορμουσε σε αλλον...
    Το να κυκλοφορας με το σκυλι ΧΩΡΙΣ λουρι εχει και προστιμο αλλα τρεχα γυρευε με τους γκασμαδες αφεντικα που κυκλοφορουν :hypnotize

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n733302939_1510515_5372791.jpg 
Προβολές:	201 
Μέγεθος:	36,7 KB 
ID:	193533
    Θα το στρωσω που θα παει..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    τον τζορνταν (μιλαμε για κανις-τεριε ομως)
    :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:

εμενα τον λενε rossi *δεν θελω σχολια και ειναι και αυτος σαν τον δικο σου (αλλη ρατσα ομως) γλυκοζουζουνοκουραμπιεδοζαχαροτουλης

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ... γλυκοζουζουνοκουραμπιεδοζαχαροτουλης
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Μιαγαμημενηπροσπαθειακανωναειμαιποιογλυκιακαιτουςπ εταγοντεταματιαεξω...ναουμ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n733302939_1510517_2422280.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	49,2 KB 
ID:	193534
    Θα το στρωσω που θα παει..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Νίκο988 (να φανταστώ οτι είσαι ο γνωστός Νίκος που ξέρω απο κοντά; )...

Ο ποιμενικός ήταν νεαρός (αν κρίνω απο τα δόντια του που είδα 2-3 ετών) άρα ναι μεν σε πλήρη σωματική ανάπτυξη αλλά οχι ικανός ακόμα σε τέτοιου είδους αντιδράσεις που είδε απο μένα.

Για αυτό και μόλις ένιωσε έντονο πόνο , σε αντίθεση με ώριμους ποιμενικούς, σταμάτησε και έκλαιγε.

Στο αφεντικό του εκείνη την στιγμή για να μην μεγαλώσει και άλλο η ένταση και είχαμε και άλλα, απλά του έκανα μια αυστηρή παρατήρηση μιας και ο δικός μου την γλύτωσε χωρίς γρατζουνιά... αν τον τραυμάτιζε, μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε έτσι όπως ήμουν εκτός εαυτού και με ρόπαλο-κλαδί στο χέρι.

Καλύτερα που έγινε έτσι τελικά...

Koulis19... τα pitbull , rotweiler και λοιπά όμοιας ράτσας έχουν δημιουργηθεί για σωματοφύλακες και οχι για κυνομαχίες. Εξού και προστατεύουν το αφεντικό τους μέχρι θανάτου και είναι και τα μόνα που επιτίθενται χωρίς δισταγμό σε ανθρώπους.

Τέλος πάντων , ξεφεύγουμε ... το θέμα είναι οτι πέρα απο μένα , ακόμα και ώς αναβάτες μηχανής και χωρίς τον 4ποδο σύντροφο μας για βόλτα (οχι ρε ... δεν εννοώ την συμβία που αποκαλείτε σκύλα... ) ενα μέτρο αποτροπής δαγκώματος το χρειαζόμαστε και εμείς χωρίς να τραυματίζουμε τα μουργάκια της γειτονιάς.

Αυτό με τον υψίσυχνο ήχο ήξερα οτι ήταν για να καλέσεις, αλλά πολλά παιδιά εδώ λένε πως διώχνει κιόλας.. οπότε πάω αύριο στο pet-shop να δώ τι υπάρχει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Κανονικά απαγορεύεται να κυκλοφορείς το σκυλί χωρίς λουρί αλλά λίγο πολύ όλοι το κάνουμε.
    Το βασικό είναι όταν αφήνεις ένα σκυλί ελεύθερο να ξέρεις ότι σε ότι κι αν του πεις θα κάτσει σούζα και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχεις ασχοληθεί με το σκυλί σου.
    Υπάρχουν φορές που αφήνω κι εγώ το μικρογομάρο μου ελεύθερη όταν τη πηγαίνω βόλτα αλλά ξέρω ότι δε θα κάνει μαρς σε κανέναν(άνθρωπο και σκύλο), έχω πάντα πρόχειρο το λουρί της και το κάνω πάντα αργά το βράδυ. Βέβαια εγώ μπορεί να λέω ότι δε θα κάνει ντου σε κάποιον αλλά αν αισθανθεί απειλή δε θα κάνει??

Μάγε ούτε εγώ συμφωνώ με τη βια και με όλα αυτά τα νεα εξαρτήματα που έχουν βγει με ρεύμα κοκ
    Δυστυχώς όμως δεν είχες άλλη λύση... σε καταλαβαίνω απόλυτα.
    Μακάρι όλοι οι ιδιοκτήτες να είχαν μυαλό!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Επειδη μου εχει συμβει ακριβος το ιδιο το μονο που εκανα οταν το καταλαβα ηταν να παρω τον τζορνταν αγκαλια (μιλαμε για κανις-τεριε ομως) και να παω με γρηγορο βημα προς το αφεντικο του σκυλου (και τον σκυλο του να ακολουθει γαυγιζοντας) ο οποιος χεστηκε....αν δε κρατουσα το σκυλι δεν ξερω τι θα εκανα απο τα νευρα γιατι ηταν απλα θεατης ενω ο σκυλος του ορμουσε σε αλλον...
    Το να κυκλοφορας με το σκυλι ΧΩΡΙΣ λουρι εχει και προστιμο αλλα τρεχα γυρευε με τους γκασμαδες αφεντικα που κυκλοφορουν :hypnotize
    Το να αφήνεις το σκύλο σου στην αυλή να ουρλιάζει και να γαβγίζει με τις ώρες έχει πρόστιμο ή όχι;;;

νόμος 3170/03 περί ζώων συντροφιάς

http://www.ecocrete.gr/index.php?opt...=636&Itemid=82

Οι λέξεις κλειδιά είναι το "παραμένουν μόνιμα" και το "διατήρηση". Που σημαίνει μόνιμη παραμονή τους εκεί. Αν ο σκύλος είναι εκεί που είναι μόνο κατά τις ώρες που δεν είναι "κοινής ησυχίας" πολύ δύσκολα θα βρείς πάτημα για να βρείς το δίκιο σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Έχω την εντύπωση ότι αν κάποιος έχει ένα σκύλο συνέχεια δεμένο στην αυλή και κλαίει νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φωνάξεις την αρμόδια υπηρεσία κάποια φιλοζωική. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει κάτι το πολύ πολύ να πάρουν το ζώο από τον ιδιοκτήτη.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    νόμος 3170/03 περί ζώων συντροφιάς

http://www.ecocrete.gr/index.php?opt...=636&Itemid=82

Οι λέξεις κλειδιά είναι το "παραμένουν μόνιμα" και το "διατήρηση". Που σημαίνει μόνιμη παραμονή τους εκεί. Αν ο σκύλος είναι εκεί που είναι μόνο κατά τις ώρες που δεν είναι "κοινής ησυχίας" πολύ δύσκολα θα βρείς πάτημα για να βρείς το δίκιο σου.

Gandalf
    Από ότι θυμάμαι από το αστικό δίκαιο που έκανα στο πανεπιστήμιο,οι διατάξεις περί κοινής ησυχίας είναι λίγο παρεξηγημένες.Για παράδειγμα από τις 6 μέχρι τις 10 δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας,αυτό όμως δε σημαίνει ότι εγώ για 4 ώρες μπορώ να βάλω το ραδιόφωνο στη διαπασών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Εμενα μια μερα την επεσαν στο θυλικο που εχω μια σημορια 7 σκυλοι ....... νομιζα οτι θα μας ετρωγαν ζωντανους ετσι οπως γαυγιζαν κ τους τρεχαν τα σαλια ........... κ απο εμφανηση , ηταν εντελως παρακμιακοι αλητοβιοι σκυλοι με λυσσα μαζι .......... κ νευριαζω ...... ανατριχιαζω ...... γαυγιζω δυνατα .......... κ βγαζω ενα βρυχθησμο λιονταριου αλλο πραμα .......... τα σκυλια επαθαν σοκ ......... εγω επαθα αμοκ ............ εβγαλα την μπλουζα κ την εκανα κυκλους κ εριχνα κ καντηλια μαζι .............. Τωρα πλακα στη πλακα , ειχα μεγαλη επιτυχια .......... το προτεινω οταν δεν εχετε κανα ξυλο μαζι σας ...........
    love will save the planet,hate is a good start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Ελα τσόπα.... Την λέξη σχολίασα
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Aν έχεις καταρχάς θηλυκο δεν κινδυνεύεις απο αρσενικά σκυλιά... είναι νόμος αυτό. Τα θηλυκά συνήθως δεν επιτίθενται γιατί δεν προστατεύουν περιοχές όπως τα αρσενικά, αλλά υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις.

Πάντως να έχεις υπόψη οτι ειδικά αν βρείς θηλυκο αγριεμένο την κάνεις με τακτ, καθώς είναι σίγουρο οτι δεν θα κάνει πίσω με τίποτα. Το θηλυκό είναι πάντα πιο άγριο και πιο επιθετικό απο το αρσενικό σκυλί αν έρθει εκείνη η στιγμή.

Έχω δεί με τα μάτια μου θηλυκό αδέσποτο να προστατεύει το κουβάτι του απέναντι σε αρσενικό Rotweiler έχοντας το δαγκώσει απο το μουσούδι και αυτό να μην μπορεί να κάνει τίποτα.

Το κάναμε και αυτό σκυλο-thread τελικά.... ... είναι γνωστό άλλωστε πως αρκετά μέλη του moto.gr έχουν κάθε λογής κατοικίδια αλλά κυρίως σκύλους. υπήρχε παλιότερα και ενα νήμα με φωτό του σκυλιού του καθενός.

Gandalf

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Τρωει Και Τι Δεν Το Φορουμ?
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 14:08
  2. Τι καβαλάει το moto.gr ??????
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 15:06
  3. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic