Ο gagivas πάλι νομίζω ότι πέθανε και καλό είναι να τον αποφύγεις . Κρίμα βέβαια αλλά όταν η νοοτροπία όλων είναι παίρνω γιαπωνέζο γιατί μου είπαν ότι είναι αξιόπιστος , τότε η τύχη τέτοιων μικρών βιοτεχνιών στην ουσία είναι προδιαγεγραμμένη .
Ο gagivas πάλι νομίζω ότι πέθανε και καλό είναι να τον αποφύγεις . Κρίμα βέβαια αλλά όταν η νοοτροπία όλων είναι παίρνω γιαπωνέζο γιατί μου είπαν ότι είναι αξιόπιστος , τότε η τύχη τέτοιων μικρών βιοτεχνιών στην ουσία είναι προδιαγεγραμμένη .
Eγω δινω μια ψηφο υπερ στο SV και ας ειχες παλι...Νομιζω την αξιζει και με το παραπανω...
Αμα παρεις και το 1000 εκει να δεις ροπες![]()
![]()
![]()
![]()
dorso μη παρεις μονο
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Guzzi λεω και γω....
Νομιζω οτι ειναι για πολλες χρησεις...τα αλλα ειναι λιγο πιο συγκεκριμενα...
Το Buell βλεπω να το παντρευεσαι...αν δεν εκλεινε η εταιρια....ισως...
Raptor το ιδιο...
Guzzi...
![]()
![]()
![]()
Εγω θα σου προτεινα να δοκειμασεις SV1000 - Aprilia tuono και τελος το guzzi.
Αν και θαρω πωε τελικα στο guzzi θα καταληξεις.......
1.το sv1000 με αναποδο μπροστινο και μια καλη αναρτηση θα σε ικανοποιησει σε ολες σου τις
αναγκες. Ειναι ποιο ανετο απο το δικο σου. Εχει φαιρινγκ και ειναι SUZUKI Υ.Σ θυμασε που ελεγες οτι ειναι all around μηχανη εεεε!!!![]()
![]()
2.To tuono παροτι ιταλικο (με ηλεκτρικα μικροπροβληματα που ειναι χειροτερα και απο κλρεβατομουρμουρα) ειναι κατα την γνωμη μου ετοιμο και στημενο για καθε προκληση.
3.Το Guzzi σου δινει την εμπνευση και την αφορμη το καθε ταξιδι σου να γινετε και μακρυτερο.
Ειναι πολυ macho.... πανεμορφο και ο ηχος του προκαλει δεος!!!!!!!!
καλες αγορες![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PWs_FIsdwaU
full screen και ανοιξε ηχεια....
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Μην αγχόνεσαι με το βάρος του Guzzi. Απλά δεν υπάρχει. Είναι ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ το κβ.![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Είναι πολύ διαφορετικές μηχανές, εξαρτάται πολύ από εσένα τι θέλεις να κάνεις εκτός της εμφάνισης. Τα πρώτα δύο μπορεί και να τα παντρευτείς.
μητσο αυτοκτονα καλυτερα ρε![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ti διάλα, όλοι με oi mods με V2 έχετε φάει πετριά?![]()
Raptor.....άγνωστο μηχανάκι. Εκτός του ευτυχούς γεγονότος του γάμου με κουφέτα, ρύζια κλπ, γιατί να μπλέξεις με κάτι που έχει θεματάκι στην ύπαρξη ανταλλακτικών?
Buell...προσωπικά δεν, λόγω αισθητικής και ξεπερασμένου κινητήρα κυρίως. Εν κακό όμως σε τέτοια λεφτά, μιας το κόστος του ως καινούργιο ήταν too much (εως για γέλια)
Grisso.... Ωραίο, διαχρονικό, βαβούρα look αλλά μόνο look. Σα να βλέπεις έναν δρομέα να κάνει ζέσταμα και επι τόπου τροχάδην και να μένει εκεί. Αν δεν σε νοιάζει το κάτι παραπάνω σε ίππους go for it.
dorsoduro....και αυτό ιδιαίτερο. Ούτε τόσο extreme όσο το Hyper, αλλά ούτε και τόσο φιλικο. Αρκετό εώς πολύ γκάζι με έναν ηλεκτρικό τρόπο λειτουργίας που δεν συμπαθώ. Τα πρώτα μοντέλα κυρίως είχαν βγάλει κάποια προβλήματα που φτιάχτηκαν στην πορεία. Σε αυτά ανήκε και ένα Dorso φίλου του οποίου έχω οδηγήσει μερικές φορές. Εκτοτε έχει κάνει 15.000χλμ χωρίς πρόβλημα.
SV...Όμορφο, τίμιο αλλά έχεις το προηγούμενο μοντέλο. Σε 3 ώρες θα νοιώθεις ότι το ξέρεις από παλιά. Αν πας σε SV καλύτερα στο 1000.
Προσωπικές απόψεις βέβαια αν είχα παρόμοιο δίλημμα.![]()
Να πετάξω κι εγώ τη μαλακίτσα μου τώρα;
Ευχαριστώ...
Honda VTR1000
Π.χ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/504717/
![]()
Να ήξερε να το στρίψει κιόλας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
http://www.youtube.com/watch?v=PWs_FIsdwaU
full screen και ανοιξε ηχεια....
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Φιλαράκι, το παιδί προφανώς ψάχνει ένα πολυχρηστικό μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PARE ENA VARADERO..![]()
:rotflmao:
![]()
Άμα ξεκινήσουμε να του προτείνουμε σκληροπυρηνικά εργαλεία, μόνο ένα V2 υπάρχει και λέγεται TRANSALP...
![]()