Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Τι έφταιγε το κακόμοιρο;....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Εμενα μια μερα την επεσαν στο θυλικο που εχω μια σημορια 7 σκυλοι ....... νομιζα οτι θα μας ετρωγαν ζωντανους ετσι οπως γαυγιζαν κ τους τρεχαν τα σαλια ........... κ απο εμφανηση , ηταν εντελως παρακμιακοι αλητοβιοι σκυλοι με λυσσα μαζι .......... κ νευριαζω ...... ανατριχιαζω ...... γαυγιζω δυνατα .......... κ βγαζω ενα βρυχθησμο λιονταριου αλλο πραμα .......... τα σκυλια επαθαν σοκ ......... εγω επαθα αμοκ ............ εβγαλα την μπλουζα κ την εκανα κυκλους κ εριχνα κ καντηλια μαζι .............. Τωρα πλακα στη πλακα , ειχα μεγαλη επιτυχια .......... το προτεινω οταν δεν εχετε κανα ξυλο μαζι σας ...........
    Κανενα βιντεακι με ηχο παιζει?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Με οποιο σκυλο και να βγω , ειναι μην σου κατσει, παιζουν κατι συμοριες .......

Με τον σκουπηδιαρη τι θα κανω που σκαει με 2 αγρια κοπρακια ........ κυνηγανε τις γατες , εχουν φαει κουκουλες αυτοκινητων , κυνηγανε εμενα που τα διοχνω τωρα , με εχουν βαλει στο ματι , τσουλαω την μηχανη περπατωντας για να φυγω .......... τωρα που το λεω τα λυπαμε , αλλα το πρωι μου ρχεται να βγω με κανα αεροβολο κ μονο που σκεφτομαι οτι θα μου φανε κανα γατι .......
    love will save the planet,hate is a good start.

Παιζει αλλα δεν ξερω να τα ανεβαζω........ και ειναι κ 15 λεπτα .......

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro

Re: Τι έφταιγε το κακόμοιρο;....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Η ερώτηση είναι.. ξέρετε άλλο λιγότερο βίαιο τρόπο να αποφύγεις σύρραξη σκύλων κανείς, πέρα απο το να ματσουκιάσεις το άλλο;... γενικά δεν μου αρέσει η βία, αλλά ρε γμτ... τι κάνεις εκεί;Gandalf
    Επί 15 χρόνια που έβγαζα τον σκύλο μου βόλτα, αμέτρητες φορές αντιμετώπισα παρόμοιες καταστάσεις. Πολύ σύντομα παρατήρησα ότι όταν κρατούσα από το λουρί τον δικό μου γινόταν πιό επιθετικός απέναντι στο άλλο σκυλί και παράλληλα τον έκανα πιό ευάλωτο στις επιθέσεις μην αφήνοντάς του ελευθερία κινήσεων. Επίσης κάθε βίαιη ή απότομη κίνηση αγριεύει περισσότερο τα ζώα. Δοκίμασα λοιπόν το αντίθετο. Αφήνω τον δικό μου μιλώντας του με αποτρεπτικά λόγια για να ηρεμήσει και τσακώνω απ' το λουρί τον ξένο μέχρι να έρθει το αφεντικό του. ΟΛΕΣ τις φορές ο καυγάς λυνόταν αναίμακτα και χωρίς ίχνος βίας. Από κανίς μέχρι ντόπερμαν ροτβάιλερ και λυκόσκυλα αντιμετωπίστηκαν με τον ίδιο τρόπο χωρίς να κινδυνεύσω αφού τα σκυλιά δεν μου έδιναν ούτε σημασία μπροστά στην θέα του άλλου αρσενικού. Προϋπόθεση είναι, ο σκύλος μας να έχει εκπαιδευτεί ώστε να εκτελεί τις βασικές εντολές.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    εβγαλα την μπλουζα κ την εκανα κυκλους κ εριχνα κ καντηλια μαζι .............. Τωρα πλακα στη πλακα , ειχα μεγαλη επιτυχια .......... το προτεινω οταν δεν εχετε κανα ξυλο μαζι σας ...........

σε πιτμπουλ δε πιανουν αυτα...

το τι κλωτσιδια τους εριξα, δεν καταλαβαιναν τιποτα...ενα μαχαιρακι ευχομουν να ειχα μονο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Hiro... παρά τις διαβεβαιώσεις σου , σε σκυλί που εφορμά και είναι εμφανώς αγριεμένο οχι να το πιάσω απο το λουρί δεν θα έκανα κίνηση αλλά θα είχα (όπως στο περιστατικό) άκρως αμυντική στάση καθώς δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και είναι 110% σίγουρο οτι θα αντιδράσει πιο γρήγορα απο την κίνηση σου.

Στο περιστατικό οπως είπα το σκυλί αυτό παρέκαμψε την δική μου "εικονική" ασπίδα μπροστά στον δικό μου και πήγε να επιτεθεί απο το πλάι... οπότε δεν είχα και πολύ χρόνο για να κάνω αυτό που λές... βασικά αν τον είχα δεί απο μακριά απλά δεν θα πλησιάζαμε ποτέ και εκεί θα έληγε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παντως το σιγουρο ειναι οτι αμα το σκυλι ειναι θυληκο δυσκολα θα κανουν ντου τα αλλα.Μονο για να την μυρισουν και να .............ξερετε θα ερθουν κοντα.Και φυσικα τα θυληκα ειναι πιο υπακουα απο τα αρσενικα.

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Hiro... παρά τις διαβεβαιώσεις σου...
    Ξέχασα να προσθέσω ότι έχω όλα μου τα δάχτυλα στη θέση τους. Πάντως πρέπει να πω ότι πολλές φορές τα αφεντικά, των σκύλων που ορμούσαν στον δικό μου έμεναν άφωνοι κατά την παραλαβή τους. Σε μένα δούλεψε το σύστημα αλλά φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και μπορεί να μην πρόλαβε να τύχει σε μένα μια.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Τωρα το θυμηθηκα ............ Παλυ ειμουν με θυλικο μποξερ του συνταγματαρχη ......... στηνΑσδεν στρατοπεδο στο καρεα ...... εσκασαν 5 σκυλια , περασαν την πυλη , κατεβηκαν κατω στο βενζινακδικο που ειμουν , νυχτα , τα 4 τα τρομαξα , τον αρχηγο ενα καφε λυκο με κιτρινα ματια σαν δολοφονος του ριξα 2 με μια αλυσιδα 3 μετρα , δεν καταλαβε τιποτα .......... ανεβηκα το συρματοπλεγμα .......... αυτος πηδηξε λιγο το μποξερ κ μετα κατεβηκα ....... την αλλη μερα εκανα αναφορα στον συνταγματαρχη ........ που εντρομος με ρωτησε αν την πηδηξε ...... κ του πα οτι απλα της τον ακουμπησε λιγο ........... αρε Hiro θυριοδαμαστη

Οποτε τι μου λετε για τα θυλικα .......... μαλλον ορμανε τοοτε σε αυτον που τα προστατευει......

Αεροβολο πιστολι με αμπουλα αερα. Χωρις σφαιρακια μεσα εννοειται. Κανει τοσο θορυβο που με οσο τσαμπουκα και να ερθει ο ''εχθρος'' η υποχωρηση ειναι ατακτη μιας και ολα τα σκυλια φοβουνται το κροτο αφου δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι. Εκτος αν πεσεις σε κυνηγοσκυλο.

:rotflmao:
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Υπάρχουν φορές που αφήνω κι εγώ το μικρογομάρο μου ελεύθερη όταν τη πηγαίνω βόλτα
    γιατί αν το 'χεις δεμένο το κρατάς νομίζω είναι περισσότερα κιλά από σένα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τι Τρωει Και Τι Δεν Το Φορουμ?
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 14:08
  2. Τι καβαλάει το moto.gr ??????
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 15:06
  3. Τι έγινε το www.yamaha.gr?